Alla Chrzanowska Posted April 10, 2015 Author Posted April 10, 2015 Tak wygląda plakat naszej wystawy: 1 Quote
Alla Chrzanowska Posted April 10, 2015 Author Posted April 10, 2015 Nasz patron medialny objął naszą wystawę nie tylko opieką medialną, ale ufundował też nagrody- zestawy z filmem i gadżetami ze Scooby Doo https://www.facebook.com/miesiecznikPrzyjacielPies?fref=ts Quote
Alla Chrzanowska Posted April 10, 2015 Author Posted April 10, 2015 Piękny plakat Dziękujemy z Małgosią :) Quote
ulana Posted April 10, 2015 Posted April 10, 2015 Wspaniały pomysł z tą wystawą. :) Szkoda, że tak daleko ode mnie, bo chętnie zobaczyłabym na żywo konkurentów. Wybór tylko jednego psa i jednej suni to katorga jakaś - należałyby się głosującym nagrody. ;) Quote
_Dunaj_ Posted April 11, 2015 Posted April 11, 2015 Odległość to pojęcie względne na FB jest wydarzenie wystawy i tam tez można zagłosować a jak to na FB, niektórzy głosowali na kilka psów ja dalałam głos każdemu co jak pokazują wyniki i tak nie przeszkodzi w wyłonieniu faworytów bo teraz wszystko zależy od tego ile kto ma znajomych dających się wciągnąć w zabawę :) Quote
Alla Chrzanowska Posted April 11, 2015 Author Posted April 11, 2015 Wspaniały pomysł z tą wystawą. :) Szkoda, że tak daleko ode mnie, bo chętnie zobaczyłabym na żywo konkurentów. Wybór tylko jednego psa i jednej suni to katorga jakaś - należałyby się głosującym nagrody. ;) Ale ktoś tytuł zdobyć musi :) Quote
SalmaHayek Posted April 11, 2015 Posted April 11, 2015 zaglądam na wystawę też nie mogłam się zdecydować na jakiego kandydata zagłosować, zadanie katorgiczne :) i również żałuję że to tak daleko, bo chętnie pojawiłabym się zobaczyć :) Quote
Alla Chrzanowska Posted April 11, 2015 Author Posted April 11, 2015 Im nas więcej, tym fajniej, więc może jednak... Quote
_Dunaj_ Posted April 12, 2015 Posted April 12, 2015 Odległość to pojęcie względne, my robimy sobie prawie 3-dniowy wypad, od piątku do niedzieli, noclegi zarezerwowane. Leoś gadzina prze prawie rok nie miał ani jednego zadrapania, a dziś zafundował sobie szramę ok 10 i drugą mniejszą i to centralnie na boku, nie jest rozcięte tylko mocno zdrapane, pewnie jak szalały albo pazurem albo kłem zrysował go któryś, jeszcze 2 miesiące to może ślad zniknie. Podejrzewam Geralda bo jemu ostatnio tak szybko rosną pazury, że muszę obcinać częściej i zrobiły się strasznie twarde więc ich nie sciera, a przecież nie można za piłka poganiać tylko musza być zapasy Quote
Martika&Aischa Posted April 12, 2015 Posted April 12, 2015 nie spadamy :) do głosowania zachęcamy i zapraszamy :) Quote
Magolek Posted April 13, 2015 Posted April 13, 2015 Witam, zapraszamy wszystkich pięknie do głosowania. :) Quote
Alla Chrzanowska Posted April 15, 2015 Author Posted April 15, 2015 Wyniki głosowania na dn. 14.04 Chłopcy: II. Ramzes - 5 głosów IV. Gutuś - 6 głosów - II miejsce V. Borys - 5 głosów VII. Lagro - 11 głosów - I miejsce VIII. Cormac - 3 głosy IX. Leoś - 3 głosy XI. Rafi - 3 głosy XIII. Szifer - 1 głos XV. Gaston - 3 głosy XVII. Wiktor - 1 głosów Dziewczęta: I. Sabinka - 13 głosów - I miejsce III. Alfa - 7 głosów - II miejsce VI. Kropka - 4 głosy X. Ala - 5 głosów - III miejsce XII. Honoratka - 3 głosy XIV. Safira - 1 głos XVI. Dora - 1 głosów Quote
Recommended Posts