Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wspaniały pomysł z tą wystawą. :) Szkoda, że tak daleko ode mnie, bo chętnie zobaczyłabym na żywo konkurentów.

Wybór tylko jednego psa i jednej suni to katorga jakaś - należałyby się głosującym nagrody. ;)

Posted

Odległość to pojęcie względne na FB jest wydarzenie wystawy i tam tez można zagłosować a jak to na FB, niektórzy głosowali na kilka psów ja dalałam głos każdemu co jak pokazują wyniki i tak nie przeszkodzi w wyłonieniu faworytów bo teraz wszystko zależy od tego ile kto ma znajomych dających się wciągnąć w zabawę :)

Posted

Wspaniały pomysł z tą wystawą. :) Szkoda, że tak daleko ode mnie, bo chętnie zobaczyłabym na żywo konkurentów.

Wybór tylko jednego psa i jednej suni to katorga jakaś - należałyby się głosującym nagrody. ;)

Ale ktoś tytuł zdobyć musi :)

Posted

zaglądam na wystawę też nie mogłam się zdecydować na jakiego kandydata zagłosować, zadanie katorgiczne :) i również żałuję że to tak daleko, bo chętnie pojawiłabym się zobaczyć :)

Posted

Odległość to pojęcie względne, my robimy sobie prawie 3-dniowy wypad, od piątku do niedzieli, noclegi zarezerwowane.

Leoś gadzina prze prawie rok nie miał ani jednego zadrapania, a dziś zafundował sobie szramę ok 10 i drugą mniejszą i to centralnie na boku, nie jest rozcięte tylko mocno zdrapane, pewnie jak szalały albo pazurem albo kłem zrysował go któryś, jeszcze 2 miesiące to może ślad zniknie. Podejrzewam Geralda bo jemu ostatnio tak szybko rosną pazury, że muszę obcinać częściej i zrobiły się strasznie twarde więc ich nie sciera, a przecież nie można za piłka poganiać tylko musza być zapasy

Posted

Wyniki głosowania na dn. 14.04

Chłopcy:

II. Ramzes - 5 głosów

IV. Gutuś - 6 głosów - II miejsce

V. Borys - 5 głosów

VII. Lagro - 11 głosów - I miejsce

VIII. Cormac - 3 głosy

IX. Leoś - 3 głosy

XI. Rafi - 3 głosy

XIII. Szifer - 1 głos

XV. Gaston - 3 głosy