Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Można, to dwie oddzielne konkurencje. Można i tu, i tu :)

Ok,dzięki:)

To ja zacznę jeśli można-chcę oddać głosy na-/bardzo żałuję,że tylko 2..buu/

-dziewczynka-Alfa

-chłopczyk-Leon

Posted

Czyli tu kliknąć Lubię? ...Hmmm nie wiem kogo ;)

Ciekawe jak nam się będzie z tymi stadami samców rozmawiało-czy bardzo na odległość ? ;) 

Ja się ciągle łamię kogo na papierku wysłać?-z niuńką było by mi wygodniej, ale kusi mnie gapcia przetestować w takim tłumie psów.. Powinnam dla rozstrzygnięcia dylematu wziąć Mela, ale tyć strach z jego odpałami.. Za to byłby w seniorach ;)

Posted

Mam nadzieję,że wystawca/ja/ będzie wycięty;)

Tak się zastanawiam,czy nie przyjechać dzień wcześniej,nie będzie mi się chciało gnac bladym świtem

tez bym tak przyjechała jakbym jechała :)
Musiałam sie chwilę zastanowić o co chodzi z tym "wyciętym" wystawcą, bo o ile wycięty pies kojarzy mi sie natychmiast tylko w jeden sposób o tyle wycięty wystawca mnie zaniepokoił :)

Allu a co jak klikne Lubie to przy kilku/wszystkich?

Posted

XIX. Hugo

Śliczny płaszczowy chłopak urodzony 30.04.2013. Adoptowany w grudniu ubiegłego roku. Jako, że zgłoszony nieco później niż reszta, jeśli się komuś podoba, może oddać na niego dodatkowy głos, żeby wyrównać szanse

11295923_784798351634469_247757641227564

• Upvote 2
Posted

Dag, bierz trójke, wtedy to sobie dopiero pogadasz :D

Taaa, bez wątpienia-pełna czujność i cały czas zaciągnięty ręczny jakby coś wystartowało ;)

Posted

XI. Rafi

Zwany też Rafałem. 6,5 letni dog aportujący i dryblujący piłką, patykami i uszami. Właściciel zapomniał, że  trzeba go jeszcze karmić i czasem wypuszczać na dwór, więc  23 X 2014 roku w wyniku interwencji TOZ i FRD trafił do domu tymczasowego. Został na zawsze.

11024638_748911348556503_426049701132333

• Upvote 3
Posted

XX. Jaśminka

Urocza dziewczynka, podopieczna SDA, zabrana od chłopa z podwórka, zagłodzona i wystraszona. Dziś - prawdziwa Księżniczka. Na nią tak jak i na innych "spóźnialskich" można oddać dodatkowy głos, żeby wyrównać szanse

11259199_786015938179377_750584479544635

• Upvote 1