Alla Chrzanowska Posted June 10, 2015 Author Posted June 10, 2015 A to nagrody za I miejsc. Ufundowała je Marta Mencel, za co raz jeszcze serdecznie jej dziękuję: Nagroda dla Sabinki za tytuł MISS DOGOMANII: [url=http://www.fotosik.pl][/URL] Nagroda dla Largo za tytuł MISTER DOGOMANII: [URL=http://www.fotosik.pl][/URL] 3 Quote
Magolek Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 Bardzo, bardzo wszystkim dziękuję w imieniu Sabinki za takie wyróżnienie. :) Dla mnie Sabinka zawsze była i będzie najpiękniejsza - jak dla każdego z nas jego dziecko, ale przecież One wszystkie są piękne i wspaniałe. :) Chciałam też bardzo podziękować Alli za Jej ogromną pracę i wysiłek włożony w zorganizowanie tej wystawy. Quote
Alla Chrzanowska Posted June 10, 2015 Author Posted June 10, 2015 Bardzo, bardzo wszystkim dziękuję w imieniu Sabinki za takie wyróżnienie. :) Dla mnie Sabinka zawsze była i będzie najpiękniejsza - jak dla każdego z nas jego dziecko, ale przecież One wszystkie są piękne i wspaniałe. :) Chciałam też bardzo podziękować Alli za Jej ogromną pracę i wysiłek włożony w zorganizowanie tej wystawy. Nie pomniejszaj swoich zasług Małgosiu. Wiem, ile się "naściubiłaś" przy rozetkach. A z Sabisi jestem cała dumna! Kochana Ślicznota! Quote
Martika&Aischa Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 Przepiękna Sabinka i Przystojniak Larguś :wub: :wub: :wub: przecudne dwa ogonki :wub: :wub: :wub: 1 Quote
Nette Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 Gratulacje, szczególnie Sabince, na którą głosowałam :) Quote
Alla Chrzanowska Posted June 13, 2015 Author Posted June 13, 2015 Już przyjechały: Gutuś, Alfa, Leoś, Cormac, Sabinka, Szifer i Safira. Reszta w drodze :) Quote
patitek Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 Dobrej zabawy. Zaluje ze nie ma mnie, ale nie bylo szans na przyjazd. Moze w przyszlym roku z jakims adopcyjniakiem ;) Quote
Maryna Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 Była:) Było świetnie,mam wielką nadzieję,że się widzimy za rok w co najmniej takim składzie,choć mam wrażenie,że będzie nas dużo więcej:) Quote
Norel Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 Ja też mam nadzieję że się uda :)I koniecznie nad rzeką żeby się schładzać ;) Quote
_Dunaj_ Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 I mieć prysznic zrobiony przez brykającego w wodzie prawie kucyka :) Było świetnie my od piatką do dziś byliśmy i nie chciało się wracać Quote
Martika&Aischa Posted June 15, 2015 Posted June 15, 2015 dziewczynki czekamy na foto relację z nadzieją że będzie ;) :) Quote
Alla Chrzanowska Posted June 15, 2015 Author Posted June 15, 2015 Będzie, będzie. Po prostu od rana nie mogłam wejść na dogomanię. Zacznę od zdjęć integracyjnych :) Quote
Recommended Posts