Patrycja* Posted February 27, 2015 Author Posted February 27, 2015 a co z domem tymczasowym do którego dałam Ci namiary? Dzwoniłam i Pani bierze pod uwagę tylko amstaffa. Prosiła, że gdyby się jakiś potrzebujący pojawił, to żebym dała jej znać. Quote
Patrycja* Posted February 27, 2015 Author Posted February 27, 2015 Wczoraj natomiast Frytka jej się nie spodobała :) Ja jak Cię zobaczyłam z daleka to od razu wiedziałam, że to nie będzie miłe spotkanie :P za każdym razem jak przechodzę z Doris obok wybiegu Fryci, to się dziewczyny wydzierają na siebie strasznie... Quote
Patrycja* Posted February 28, 2015 Author Posted February 28, 2015 Miałam dziś telefon w sprawie Doris. Nie będę zdradzać szczegółów, powiem tylko, że jest Pan, który chce zaadoptować Doris i jesteśmy umówieni w poniedziałek w schronisku :) Trzymajcie kciuki! A tutaj Doris podaje Wam łapkę w podziękowaniu za obecność na jej wątku :) 2 Quote
phase Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 zaglądam w oczekiwaniu na rozwój wydarzeń.... ;) Quote
Patrycja* Posted March 2, 2015 Author Posted March 2, 2015 Państwo byli u Doris w niedzielę razem z dziećmi. Zdecydowali się na Doris, więc zabieram ją w środę ze schroniska i zawożę do Zabrza. Przy okazji sprawdzę warunki w jakich będzie mieszkała Doris :) Rodzina składa się z Pana, Pani i dwójki dzieci. Mieli już owczarka przez 14 lat więc znają się na rasie. Niestety niedawno musieli go uśpić. Szukali kolejnego psiaka i trafili na Doris i jej zdjęcia z dziećmi. Wprawdzie mają dwupokojowe mieszkanie, ale na informację, że Doris jest dość energiczna, Pan zapewnił mnie, że będzie miała zapewnioną odpowiednią dawkę ruchu. Dodatkowo jego żona jest w domu kiedy on pracuje, więc Doris będzie miała cały czas towarzystwo. Poinformowałam Pana również, że Doris dość ciągnie na smyczy i rzuca się na inne psy, jednak nie stanowiło to dla niego żadnego problemu. Najpóźniej w czwartek po południu zdam relację :) Quote
aniah Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 Super! :) To oby Doris nie robiła problemów w czasie podróży i bezpiecznie dotarła do nowego domku :) Quote
Patrycja* Posted March 3, 2015 Author Posted March 3, 2015 Pan dziś zadzwonił do mnie i powiedział, że żona i córki zdecydowały się jednak na innego psa z naszego schroniska... Także Doris nadal szuka domu. Quote
aniah Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 Kurczę, biedna Doris, już tak blisko do domu miała :( Szkoda, że ludzie się rozmyślili w ostatniej chwili... Pozostaje tylko trzymać kciuki o jakiś nowy, bardziej zdecydowany domek ;) Quote
soboz4 Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 szkoda Doris, ale znajdzie inny dom, który będzie chciał tylko ją Quote
pela112 Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 Ech, biedna musi jeszcze poczekać... ale z pewnością ktoś ją w końcu zauważy ;) Quote
Patrycja* Posted March 3, 2015 Author Posted March 3, 2015 Jest też dobra wiadomość. Dziś otrzymałam ostatnie wyniki Doris i mogę oficjalnie ogłosić, że dziewczyna jest zdrowa jak ryba, gotowa do adopcji! :) W tym tygodniu zmieniam jej opis i biorę się za akcję promującą sunię. Mam nadzieję, że przyniesie ona pozytywne skutki w postaci super domku! 1 Quote
saphira18 Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 szkoda z domkiem, ale fajnie ze juz w pełni zdrowa :) Quote
Agnieszka.D Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 Jest też dobra wiadomość. Dziś otrzymałam ostatnie wyniki Doris i mogę oficjalnie ogłosić, że dziewczyna jest zdrowa jak ryba, gotowa do adopcji! :) W tym tygodniu zmieniam jej opis i biorę się za akcję promującą sunię. Mam nadzieję, że przyniesie ona pozytywne skutki w postaci super domku! No i to są wiadomości! Jestem pewna że szczęście jej nie ominie. Zobaczysz, że jakaś rodzinka z dziećmi po zobaczeniu jej zdjęć postanowi, że musi ją mieć :) Quote
Recommended Posts