Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a co z domem tymczasowym do którego dałam Ci namiary?

Dzwoniłam i Pani bierze pod uwagę tylko amstaffa. Prosiła, że gdyby się jakiś potrzebujący pojawił, to żebym dała jej znać.

Posted

Wczoraj natomiast Frytka jej się nie spodobała :)

Ja jak Cię zobaczyłam z daleka to od razu wiedziałam, że to nie będzie miłe spotkanie :P za każdym razem jak przechodzę z Doris obok wybiegu Fryci, to się dziewczyny wydzierają na siebie strasznie...

Posted

Miałam dziś telefon w sprawie Doris. Nie będę zdradzać szczegółów, powiem tylko, że jest Pan, który chce zaadoptować Doris i jesteśmy umówieni w poniedziałek  w schronisku :) Trzymajcie kciuki!

A tutaj Doris podaje Wam łapkę w podziękowaniu za obecność na jej wątku :)

DSC02359.JPG

• Upvote 2
Posted

Państwo byli u Doris w niedzielę razem z dziećmi. Zdecydowali się na Doris, więc zabieram ją w środę ze schroniska i zawożę do Zabrza. Przy okazji sprawdzę warunki w jakich będzie mieszkała Doris :)

Rodzina składa się z Pana, Pani i dwójki dzieci. Mieli już owczarka przez 14 lat więc znają się na rasie. Niestety niedawno musieli go uśpić. Szukali kolejnego psiaka i trafili na Doris i jej zdjęcia z dziećmi. Wprawdzie mają dwupokojowe mieszkanie, ale na informację, że Doris jest dość energiczna, Pan zapewnił mnie, że będzie miała zapewnioną odpowiednią dawkę ruchu. Dodatkowo jego żona jest w domu kiedy on pracuje, więc Doris będzie miała cały czas towarzystwo. Poinformowałam Pana również, że Doris dość ciągnie na smyczy i rzuca się na inne psy, jednak nie stanowiło to dla niego żadnego problemu.

Najpóźniej w czwartek po południu zdam relację :)

Posted

Kurczę, biedna Doris, już tak blisko do domu miała :(
Szkoda, że ludzie się rozmyślili w ostatniej chwili... Pozostaje tylko trzymać kciuki o jakiś nowy, bardziej zdecydowany domek ;)

Posted

Jest też dobra wiadomość. Dziś otrzymałam ostatnie wyniki Doris i mogę oficjalnie ogłosić, że dziewczyna jest zdrowa jak ryba, gotowa do adopcji! :)

W tym tygodniu zmieniam jej opis i biorę się za akcję promującą sunię. Mam nadzieję, że przyniesie ona pozytywne skutki w postaci super domku!

• Upvote 1
Posted

Jest też dobra wiadomość. Dziś otrzymałam ostatnie wyniki Doris i mogę oficjalnie ogłosić, że dziewczyna jest zdrowa jak ryba, gotowa do adopcji! :)

W tym tygodniu zmieniam jej opis i biorę się za akcję promującą sunię. Mam nadzieję, że przyniesie ona pozytywne skutki w postaci super domku!

No i to są wiadomości! Jestem pewna że szczęście jej nie ominie. Zobaczysz, że jakaś rodzinka z dziećmi po zobaczeniu jej zdjęć postanowi, że musi ją mieć :)