dreag Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 To teraz rekonwalescencja i Witaj Domku ;) Quote
Moli@ Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 To teraz rekonwalescencja i Witaj Domku ;) Dokładnie :) Urocza, kochana i co tu kryć przepiękna aż smutno się rozstać... Quote
doris66 Posted February 10, 2015 Author Posted February 10, 2015 Gdyby tak dało sie Roxi sklonować.........jest tylu chętnych i dobrych ludzi którzy chcieliby ja adoptować. 1 Quote
Moli@ Posted February 11, 2015 Posted February 11, 2015 Noc minęła spokojnie, spała...rano do ogrodu na siusiu śniadania nie dostała zaproponujemy jej obiad :) Quote
doris66 Posted February 11, 2015 Author Posted February 11, 2015 Trzymam kciuki za szybką rekonwalescencję.......bo domek czeka, czeka, czeka...... Quote
Moli@ Posted February 11, 2015 Posted February 11, 2015 O, macie już wybrany domek? Tak, przyznaję się to ja zdecydowałam który dom wybierzemy. Telefonów było bardzo dużo z całej Polski, dzwoniły fajne domki ... Roxi zamieszka pod Warszawą. Wizyta przedadopcyjna zrobiona, wypadła bardzo dobrze. Będzie też wizyta poadopcyjna... Dziś kupiłam suchą karmę, obrożę od pcheł i kleszczy - uwzględnione w rozliczeniu Quote
Moli@ Posted February 11, 2015 Posted February 11, 2015 [url=http://www.tinypic.pl/6bph7o6qnvsa][/URL] [url=http://www.tinypic.pl/oqt4dvgg13kh][/URL] Quote
Moli@ Posted February 11, 2015 Posted February 11, 2015 Już głodna :) dopominała się o obiadek, nie zjadła dużo ale coś wpadło do brzuszka... Roxi to młoda dama...w kubraczku od wczoraj a jaki czysty...:) Quote
doris66 Posted February 12, 2015 Author Posted February 12, 2015 Aniołek kochany.........takie kuku na brzusiu zrobiły pańcie.....i jeszcze w majtochy ubrały. Quote
Moli@ Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 Aniołek kochany.........takie kuku na brzusiu zrobiły pańcie.....i jeszcze w majtochy ubrały. Oj jaka chora jestem...spacerek tylko ja i pańcia...siusianko, malutka kupka zrobione...małe śniadanko zjedzone, wodę pije Szew suchy wygląda ładnie, nosek zimny...non stop przy nas...przyzwyczajona do bycia z człowiekiem, bardzo ufna Quote
malagos Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 Takie cudo - kto i dlaczego ją wywalił?....... Quote
Moli@ Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 Takie cudo - kto i dlaczego ją wywalił?....... Tego nie dowiemy się chyba nigdy...nie mogłyśmy uwierzyć, szukałyśmy właściciela gdzie się tylko dało... Dla mnie jedyne wytłumaczenie że została pozostawiona pod czyjąś opieką i ten ktoś pozbył się kłopotu...Roxi nie ma tendencji do ucieczek, wałęsania się, gdy trafiła do nas miała jeszcze cieczkę a pilnowała się terenu Quote
malagos Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 Możliwe, ze tak bylo... Jedna z naszych tymczasowiczek, zgłoszona jako "duży zaniedbany czarny pies", która długo błąkała się po wsi, okazała się prawie rasową labradorką, znająca większość komend. Quote
Moli@ Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 [URL=http://www.tinypic.pl/tlx28v1povq3][/URL] Quote
bela51 Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 Zdrowiiej śliczna biedulko i zmykaj do domku ! Oby zasługiwał na Ciebie ! Quote
zachary Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 Wspaniała sunia to i domek musi być wspaniały do którego pojedzie. Super,że będzie wizyta poadopcyjna, chociaż pewnie Roxy będzie za Wami tęsknić i znowu się przyzwyczajać do nowego... Quote
Moli@ Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 Wspaniała sunia to i domek musi być wspaniały do którego pojedzie. Super,że będzie wizyta poadopcyjna, chociaż pewnie Roxy będzie za Wami tęsknić i znowu się przyzwyczajać do nowego... Na szczęście nie zasiedzi się u nas...młoda sunia... zapomni Quote
DONnka Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Zapisuję wątek ślicznoty :) Jeszcze tu wrócę ;) Quote
Moli@ Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Jest dobrze :)...rano z "bandą" do ogrodu a potem do kuchni...oblizując się znacząco :) Zaczyna kombinować jak pozbyć się kubraczka... Quote
doris66 Posted February 13, 2015 Author Posted February 13, 2015 Teraz będzie ją rana swędziała bo się goi......tak od 3-4 doby się zaczyna swędzenie. Dlatego kombinuje z kubraczkiem. Zresztą kochane ciocie co tu się dziwić ...... takie różowe majtochy dla rasowej oneczki .....toż to obciach na cały Królowy, ha....ha.... Quote
Moli@ Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Teraz będzie ją rana swędziała bo się goi......tak od 3-4 doby się zaczyna swędzenie. Dlatego kombinuje z kubraczkiem. Zresztą kochane ciocie co tu się dziwić ...... takie różowe majtochy dla rasowej oneczki .....toż to obciach na cały Królowy, ha....ha.... Młodej, ślicznej panience w różu do pyszczka hihihi...a kubraczek przechodni :) Quote
Moli@ Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Pięknie jej w tym różu.....! Jak malutkiej panience :) Quote
Recommended Posts