Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O, macie już wybrany domek?

Tak, przyznaję się to ja zdecydowałam który dom wybierzemy. Telefonów było bardzo dużo z całej Polski, dzwoniły fajne domki ...

Roxi zamieszka pod Warszawą. Wizyta przedadopcyjna zrobiona, wypadła bardzo dobrze. Będzie też wizyta poadopcyjna...

Dziś kupiłam suchą karmę, obrożę od pcheł i kleszczy  - uwzględnione w rozliczeniu

Posted

Już głodna :) dopominała się o obiadek, nie zjadła dużo ale coś wpadło do brzuszka...

Roxi to młoda dama...w kubraczku od wczoraj a jaki czysty...:)

Posted

Aniołek kochany.........takie kuku na brzusiu zrobiły pańcie.....i jeszcze w majtochy ubrały.

Oj jaka chora jestem...spacerek tylko ja i pańcia...siusianko, malutka kupka zrobione...małe śniadanko zjedzone, wodę pije

Szew suchy wygląda ładnie, nosek zimny...non stop przy nas...przyzwyczajona do bycia z człowiekiem, bardzo ufna

Posted

Takie cudo - kto i dlaczego ją wywalił?.......

Tego nie dowiemy się chyba nigdy...nie mogłyśmy uwierzyć, szukałyśmy właściciela gdzie się tylko dało...

Dla mnie jedyne wytłumaczenie że została pozostawiona pod czyjąś opieką i ten ktoś pozbył się kłopotu...Roxi nie ma tendencji do ucieczek, wałęsania się, gdy trafiła do nas  miała jeszcze cieczkę a pilnowała się terenu

Posted

Możliwe, ze tak bylo...

Jedna z naszych tymczasowiczek, zgłoszona jako "duży zaniedbany czarny pies", która długo błąkała się po wsi, okazała się prawie rasową labradorką, znająca większość komend.

Posted

Wspaniała sunia to i domek musi być wspaniały do którego pojedzie. Super,że będzie wizyta poadopcyjna, chociaż pewnie Roxy będzie za Wami tęsknić i znowu się przyzwyczajać do nowego...

Posted

Wspaniała sunia to i domek musi być wspaniały do którego pojedzie. Super,że będzie wizyta poadopcyjna, chociaż pewnie Roxy będzie za Wami tęsknić i znowu się przyzwyczajać do nowego...

Na szczęście nie zasiedzi się u nas...młoda sunia... zapomni

Posted

Teraz będzie ją rana swędziała bo się goi......tak od 3-4 doby się zaczyna swędzenie. Dlatego kombinuje z kubraczkiem. Zresztą kochane ciocie co tu się dziwić ...... takie różowe majtochy dla rasowej oneczki .....toż to obciach na cały Królowy, ha....ha....

Posted

Teraz będzie ją rana swędziała bo się goi......tak od 3-4 doby się zaczyna swędzenie. Dlatego kombinuje z kubraczkiem. Zresztą kochane ciocie co tu się dziwić ...... takie różowe majtochy dla rasowej oneczki .....toż to obciach na cały Królowy, ha....ha....

Młodej, ślicznej panience w różu do pyszczka hihihi...a kubraczek przechodni :)