cancer43 Posted April 16, 2015 Posted April 16, 2015 Nutusiu,Nioniu,wybaczcie,właściciele hoteliku porzucili psy i wyjechali w nieznane - potrzebna każda pomoc Rozgrywa się psia tragedia - psy zostały porzucone,m.in.pies pana Krzysia RATUNKU !!!!! https://www.facebook...81887062138959/ https://www.facebook...97200897023562/ Quote
Nutusia Posted April 16, 2015 Author Posted April 16, 2015 Kompletnie nie wiem o co chodzi - jeden wielki chaos tam panuje :( Zapomniałam, że cyknęłam 1 fotkę telefonem w niedzielę. Koszmarnej jest jakości, by i aparat słaby i już ciemno było, ale trochę widać jaka Nionia wyluzowana leży na kanapie, miziana przez p. Patrycję ;) Quote
malagos Posted April 16, 2015 Posted April 16, 2015 Ja też niewiele rozumiem z tych wydarzeń na fb, co dogo to dogo Quote
Figunia Posted April 16, 2015 Posted April 16, 2015 Ha! PIsanie pisaniem, ale to zdjęcie mówi wszystko...Mały szkrab wyluzowany na maxa. Niemalże "kołami do góry" i ręka, która mizia... Teraz wierzę. :) wklejam to, co jedynie mogę, a powinien to być uśmiech z przymrużonym oczkiem... A z tym Psiokocim Hotelem, dziwnym zniknięciem właścicieli oraz porzuceniem psów to tragedia... Quote
Mattilu Posted April 16, 2015 Posted April 16, 2015 Przegapilam Wielki Dzien, ale teraz za to cisze sie calym opisem nowego zycia Nioni - Sonieczko wszystkiego dobrego! Teraz kolej na Imcie... Quote
Nutusia Posted April 17, 2015 Author Posted April 17, 2015 Oj tak... Tylko kto zechce tę małą gangrenę?... Quote
Marysia R. Posted April 17, 2015 Posted April 17, 2015 Nutusiu rozliczyłam właśnie bazarek smakołykowy (bardzo przepraszam, że to tak długo trwało) z którego mam 59,12zł dla Soni. Ale ponieważ panienka już na swoim i z tego co widzę to długu po sobie nie zostawiła to czy przekazać je dla Imki? Czy może jakiemuś innemu psiakowi? :) Quote
Nutusia Posted April 17, 2015 Author Posted April 17, 2015 Daj innemu psiakowi. Dzięki datkowi Pani Patrycji, Imka nawet spadek po Soniulce dostała :) Quote
marmosia Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 Ja to się tylko na szczęśliwe zakończenia u Nutusi łapię :) Ściskam mocno i wracam na dogo ;) Quote
Nutusia Posted April 20, 2015 Author Posted April 20, 2015 Witaj Marmosiu dawno nie widziana! :) Fajnie, że wracasz chociaż Ty :) 1 Quote
Nutusia Posted April 21, 2015 Author Posted April 21, 2015 A ładnie to tak, podglądać i nic nie pisać? Wiem, że są tacy, ale po Tobie bym się nie spodziewała ;) :) Quote
marmosia Posted April 21, 2015 Posted April 21, 2015 Ja to wiesz kogo sprawdzam ;) Skarpetę Plaskatych chemy odbudować :) A Reniusia nawet wątku nie umie założyć :P Quote
Nutusia Posted April 24, 2015 Author Posted April 24, 2015 Są :) Wczoraj dzwoniłam do p. Patrycji. Mam obiecane fotki (już są zrobione), które niestety nie przeszły mmsem. Na razie syn p. Patrycji pisał egzaminy gimnazjalne, więc cała rodzina miała inne priorytety ;) Nionia ma się świetnie. Dostała stosowne psie łóżeczko i nowe miseczki - wszystko zostało docenione z wdzięcznością! Pani Mama martwi się trochę o Niońkową łapkę, że jeszcze ją oszczędza, ale gdy p. Patrycja przyjechała w odwiedziny z psimi cukierkami, okazało się, że obie tylne łapki są sprawne i można na nich stawać, by jak najszybciej dostać kolejnego smaczka :) Sońka bardzo polubiła Pana Tatę i gdy ten wychodzi do pracy, chwilę płacze przy drzwiach. Oczywiście Pani Mama szybciutko psa utula, wszystko wraca do normy, a po powrocie Pana Taty z pracy, radości i szczęśliwości nie ma końca. W kontaktach z Negri jest postęp - miłości czy przyjaźni jeszcze nie ma (i być może nigdy nie będzie), ale wypuszczone do ogródka, obie psice zmierzają już w jednym kierunku - dotąd każda szła w swoją stronę. Tak więc postęp jest! :) Quote
Poker Posted April 24, 2015 Posted April 24, 2015 Fajne wiadomości.Pewnie miód na serducho Nutusi. Quote
Nutusia Posted April 24, 2015 Author Posted April 24, 2015 Miód malina! :) A jeszcze na taki widok ;) Quote
jola_li Posted April 24, 2015 Posted April 24, 2015 A tak było ---- Nawet nie wiedziała, że może być tak dobrze... Quote
Poker Posted April 25, 2015 Posted April 25, 2015 Ale ma wypasione łóżko.Szkoda tylko ,że jeszcze baldachimu nie ma. Quote
Nutusia Posted April 26, 2015 Author Posted April 26, 2015 Nionia pewnie i nie wiedziała, że może być dobrze, ale jak już się przekonała, że może - baaaaaardzo to docenia :) Quote
Recommended Posts