Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kompletnie nie wiem o co chodzi - jeden wielki chaos tam panuje :(

Zapomniałam, że cyknęłam 1 fotkę telefonem w niedzielę. Koszmarnej jest jakości, by i aparat słaby i już ciemno było, ale trochę widać jaka Nionia wyluzowana leży na kanapie, miziana przez p. Patrycję ;)

Posted

Ha! PIsanie pisaniem, ale to zdjęcie mówi wszystko...Mały szkrab wyluzowany na maxa. Niemalże "kołami do góry" i ręka, która mizia...

Teraz wierzę.

:) wklejam to, co jedynie mogę, a powinien to być uśmiech z przymrużonym oczkiem... 

A z tym Psiokocim Hotelem, dziwnym zniknięciem właścicieli oraz porzuceniem psów to tragedia...

Posted

Nutusiu rozliczyłam właśnie bazarek smakołykowy (bardzo przepraszam, że to tak długo trwało) z którego mam 59,12zł dla Soni. Ale ponieważ panienka już na swoim i z tego co widzę to długu po sobie nie zostawiła to czy przekazać je dla Imki? Czy może jakiemuś innemu psiakowi? :)

Posted

Są :)

Wczoraj dzwoniłam do p. Patrycji. Mam obiecane fotki (już są zrobione), które niestety nie przeszły mmsem. Na razie syn p. Patrycji pisał egzaminy gimnazjalne, więc cała rodzina miała inne priorytety ;)

Nionia ma się świetnie. Dostała stosowne psie łóżeczko i nowe miseczki - wszystko zostało docenione z wdzięcznością! Pani Mama martwi się trochę o Niońkową łapkę, że jeszcze ją oszczędza, ale gdy p. Patrycja przyjechała w odwiedziny z psimi cukierkami, okazało się, że obie tylne łapki są sprawne i można na nich stawać, by jak najszybciej dostać kolejnego smaczka :)

Sońka bardzo polubiła Pana Tatę i gdy ten wychodzi do pracy, chwilę płacze przy drzwiach. Oczywiście Pani Mama szybciutko psa utula, wszystko wraca do normy, a po powrocie Pana Taty z pracy, radości i szczęśliwości nie ma końca.

W kontaktach z Negri jest postęp - miłości czy przyjaźni jeszcze nie ma (i być może nigdy nie będzie), ale wypuszczone do ogródka, obie psice zmierzają już w jednym kierunku - dotąd każda szła w swoją stronę. Tak więc postęp jest! :)