Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam się u cudownej Soni. Dzisiaj czyściłam uszka Lerce. Jednorazowo, bo trochę brudne i nimi trzepie - ale bez czarnej mazi, więc Oridermylu nie będzie. Tylko Otifree. Rany, co się działo ;). Zatęskniłam za słodką Sonią :)

Posted

Moja tez :)

Babka, która ją dokarmiała (ale wziąć do domu nie chciała!) dorzuciła jeszcze garść informacji, ale szkoda gadać - o łańcuchu, zabijaniu kur i takie tam smaczki....:(

Posted

Kompletny brak znajomości kanonów psiej urody !!! Jak można twierdzić, że uroda suni jest przeciętna !!
Wystarczy spojrzeć w te oczęta, zauważyć piękną kitkę i już widać, że sunia urokliwa jest. Tylko trzeba lepiej się przyjrzeć. Sercem popatrzeć !
Kochana sunieczka, jeszcze będą w kolejce domki się ustawiać !

tylko się podpisać :)
Posted

Dzień doberek wszystkim :)

O gustach się podobno nie dyskutuje, więc zostawmy temat Sońkowej urody zewnętrznej. Co do tej wewnętrznej - jesteśmy jednomyślni ;)

Dziś po akcji "Radysy" Ciocie transporterki wpadły do nas na śniadanko i poznały Sonieczkę - wszystkie zachwycone jaka miła i grzeczna z niej piesinka :)

Chwile szaleństwa ma tylko gdy wracamy do domu. Gdy wyjdzie na dwór - czeka aż ją zawołamy, a nie się dobija demolując drzwi albo skacząc na szyby okna tarasowego!!!

Aha - chciałam dodać, że Sonia już stanowi część składową kanapowego przekładańca ;)

Posted

Z oczkiem żadnych nowości nie będzie - trzeba operować i usunąć ten przerost. To jest wada wrodzona. Najczęściej takie problemy mają rasy molosowate. A tu ratler olbrzym z podobnym problemem nam się trafił ;)

Fotki się zrobią. Na razie się zrobiły fantów na bazarek i przez to niedoskonałe dogo nie ma ich kiedy wstawić :(