Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nio... a żonę ma fajną, oj fajną!!!! Nie dziwota, że wpatrzony ;) Za to dr Hubert chyba nadal do wzięcia! :)
Proszę - to są nasze Doktory Złote: http://www.centrumwet-traczyk.pl/index.php/o-nas/lekarze

Sonia wczoraj dość radośnie powitała Imkę, ale w pewnym momencie musiała jednak się zachować jak policjant i zaprowadzić porządek, bo do czego to podobne, żeby jakieś fiśnięte biało-czarne skakało po niej jak pchła!?!?!?!?

Marysia nas wczoraj odwiedziła - też twierdzi, że Nioniek to sama słodycz, subtelność i kochanie :)

Owszem :) Ale wiekowo to dla Marysi chyba.

Posted

Oj tam, i tak się chichram pod nosem, jak sobie przypomnę wczorajsze cudowne ozdrowienie Nutusi, jak wymaszerowała bez pomocy "trzeciej nogi", zagubioną torebkę Mazowszanki i zostawiony telefon Irenas...  :P  :lol:

Posted

Oj tam, i tak się chichram pod nosem, jak sobie przypomnę wczorajsze cudowne ozdrowienie Nutusi, jak wymaszerowała bez pomocy "trzeciej nogi", zagubioną torebkę Mazowszanki i zostawiony telefon Irenas...  :P  :lol:

Ja bym do tego wszystkiego dodała taką jedną co nie zna numeru swojego własnego mieszkania ;) :D

Posted

Maryś, spoczko, do następnego spotkania Malagosik... zapomni o tej "zniewadze" ;)

A z Tobą Małgoś chyba będę musiała ponegocjować w sprawie hurtowych zakupów tego uzdrawiającego napoju, dzięki któremu chorzy laski odrzucają! :)

Posted

oo widzę, że spotkanie sie udało :D a do mnie to nie przyjechałyście! :( (taki żarcik :) )

Chciałam wejść poczytać o Imce, ale banerek Nutusi nie przekierowuje na stronę.

Posted

Jest :) niezłe ciacho :D albo Kotecek :D hehe jak kto woli :):) :) Ale wpatrzony w swoją żonę :smile: i prawidłowo :smile:

Bo żona super kobitka! Z sercem do psiaków i duuuużą wiedzą.

Posted

Nutusiu, dostałam odpowiedź od Baloniarek :)

Cytuję:

"Dwie osoby wyraziły zgodę na pomoc pod w/w warunkami, czyli 200 zł na zabieg operacyjny, zwrot 25 % przyznanej kwoty pomocy do 6 tygodni, zamieszczenie banerka KWB w I poscie wątku psa, rozlicznie z otrzymanej pomocy i wklejenie skanów faktur na stronie Klubu.

Jeżeli wszystko jest jasne to proszę wysłać do Macia numer konta na które maja być przekazane pieniądze.
Powodzenia! :)"

Wysłałam Maci Twój numer konta

Posted

O kurczątko - kasa szerokim strumieniem płynie! :) Jeszcze tydzień i będziemy umawiać termin operacji...

Bardzo wszystkim dziękuję. Tak Grażynko, na to samo konto możesz słać ;)

Sońcia polubiła się z Imcią - bawi się z nią "podkładając się" na pleckach. Niestety, Imka jest jak czołg, a Nioniusia taka delikatna i subtelna. Jak Imka warczy zabawowo, Sonia czuje się niepewnie i się wycofuje... Zabawowości zabawek jeszcze nie rozpracowała ;)