Mazowszanka13 Posted February 19, 2015 Posted February 19, 2015 Nio... a żonę ma fajną, oj fajną!!!! Nie dziwota, że wpatrzony ;) Za to dr Hubert chyba nadal do wzięcia! :) Proszę - to są nasze Doktory Złote: http://www.centrumwet-traczyk.pl/index.php/o-nas/lekarze Sonia wczoraj dość radośnie powitała Imkę, ale w pewnym momencie musiała jednak się zachować jak policjant i zaprowadzić porządek, bo do czego to podobne, żeby jakieś fiśnięte biało-czarne skakało po niej jak pchła!?!?!?!? Marysia nas wczoraj odwiedziła - też twierdzi, że Nioniek to sama słodycz, subtelność i kochanie :) Owszem :) Ale wiekowo to dla Marysi chyba. Quote
Marysia R. Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 Dobrze, że doktory tego nie czytają :D Chyba by mnie doktor Hubert więcej do gabinetu nie wpuścił jak by przeczytał co tu ciotki wymyślają :D :D Quote
malagos Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 Zwłaszcza po tym, co się Nutusi śniło ostatnio... Quote
konfirm31 Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 Zwłaszcza po tym, co się Nutusi śniło ostatnio... :D :D Quote
malagos Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 Oj tam, i tak się chichram pod nosem, jak sobie przypomnę wczorajsze cudowne ozdrowienie Nutusi, jak wymaszerowała bez pomocy "trzeciej nogi", zagubioną torebkę Mazowszanki i zostawiony telefon Irenas... :P :lol: Quote
Marysia R. Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 Oj tam, i tak się chichram pod nosem, jak sobie przypomnę wczorajsze cudowne ozdrowienie Nutusi, jak wymaszerowała bez pomocy "trzeciej nogi", zagubioną torebkę Mazowszanki i zostawiony telefon Irenas... :P :lol: Ja bym do tego wszystkiego dodała taką jedną co nie zna numeru swojego własnego mieszkania ;) :D Quote
Nutusia Posted February 20, 2015 Author Posted February 20, 2015 Maryś, spoczko, do następnego spotkania Malagosik... zapomni o tej "zniewadze" ;) A z Tobą Małgoś chyba będę musiała ponegocjować w sprawie hurtowych zakupów tego uzdrawiającego napoju, dzięki któremu chorzy laski odrzucają! :) Quote
DoPi Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 oo widzę, że spotkanie sie udało :D a do mnie to nie przyjechałyście! :( (taki żarcik :) ) Chciałam wejść poczytać o Imce, ale banerek Nutusi nie przekierowuje na stronę. Quote
Nutusia Posted February 20, 2015 Author Posted February 20, 2015 No właśnie! Sam się zepsuł :( Tu jest o Imce: http://www.dogomania.com/forum/topic/142833-w-ma%C5%82ym-cia%C5%82ku-wielki-strach/ Quote
DoPi Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 dzieki lecę czytać, bo niema mojej dyktatorki :) Quote
Gosiapk Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 Jest :) niezłe ciacho :D albo Kotecek :D hehe jak kto woli :):) :) Ale wpatrzony w swoją żonę :smile: i prawidłowo :smile: Bo żona super kobitka! Z sercem do psiaków i duuuużą wiedzą. Quote
Gosiapk Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 Ciiiiii......!!!!!! :) Dobra, dobra, żadne Ciiii! Dawaj tu kawę na ławę, co się śniło, bo to może proroczy sen był. Trza być przygotowanym. Quote
Gosiapk Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 Ja bym do tego wszystkiego dodała taką jedną co nie zna numeru swojego własnego mieszkania ;) :D Lepiej od razu się przynajcie, ile wypiłyście :D Quote
Mazowszanka13 Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 Nutusiu, dostałam odpowiedź od Baloniarek :) Cytuję: "Dwie osoby wyraziły zgodę na pomoc pod w/w warunkami, czyli 200 zł na zabieg operacyjny, zwrot 25 % przyznanej kwoty pomocy do 6 tygodni, zamieszczenie banerka KWB w I poscie wątku psa, rozlicznie z otrzymanej pomocy i wklejenie skanów faktur na stronie Klubu. Jeżeli wszystko jest jasne to proszę wysłać do Macia numer konta na które maja być przekazane pieniądze. Powodzenia! :)" Wysłałam Maci Twój numer konta Quote
Nadziejka Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 Pozdrowienia serduchem pisane dla cudnej niuni , braciszkowa i panci Quote
Grażyna49 Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 Jeśli można na to samo konto co syropki to też grosik wpłacę na operację. /mam problem z internetowym bankiem/ Quote
Marysia R. Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 Zapraszam na bazarek: http://www.dogomania.com/forum/topic/145718-domowe-ciastka-i-inne-smako%C5%82yki-dla-zwierzak%C3%B3w-na-koty-rudzika-i-soni%C4%99-do-2802-zapraszam/, 1/4 dochodu na operację Soni :) Quote
Nutusia Posted February 21, 2015 Author Posted February 21, 2015 O kurczątko - kasa szerokim strumieniem płynie! :) Jeszcze tydzień i będziemy umawiać termin operacji... Bardzo wszystkim dziękuję. Tak Grażynko, na to samo konto możesz słać ;) Sońcia polubiła się z Imcią - bawi się z nią "podkładając się" na pleckach. Niestety, Imka jest jak czołg, a Nioniusia taka delikatna i subtelna. Jak Imka warczy zabawowo, Sonia czuje się niepewnie i się wycofuje... Zabawowości zabawek jeszcze nie rozpracowała ;) Quote
konfirm31 Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 Zabawowość zabawek.....Z Bliss trwało to ponad pół roku, a Max do tej pory nie za bardzo łapie, o co w tym biega ;). Za to Lerka zabawowa za wszystkich :D Quote
Nutusia Posted February 21, 2015 Author Posted February 21, 2015 A Sonia właśnie... złapała w pyszczek pluszaka!!!!! Na razie tylko na chwilkę, ale pewnie nastąpi ciąg dalszy ;) Przykład idzie głównie od Imci :) Quote
Grażyna49 Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 Tak Grażynko, na to samo konto możesz słać ;) Czy może być 5 marca /dostaję emeryturę/,czy potrzebujecie wcześniej? Quote
Recommended Posts