ewu Posted January 16, 2015 Posted January 16, 2015 Ja już ją zgłosiłam to wielu fundacji, czekamy... Większość wiadomości bez odpowiedzi :( Nikt nie chce brać sobie na kark świadomie takiego psa :/ A tamta też milczy? Quote
ewu Posted January 16, 2015 Posted January 16, 2015 Mogę umieścić małą na cito w hoteliku domowym( nie miałybyście problemu w kwestii kosztów za pobyt, to byłaby moja sprawa). Na leczenie zrobi się zbiórki, bazarki na dogo i FB. Jak sunia będzie bezpieczna i diagnozowana to wtedy spokojnie można szukać odpowiedzialnego domu. Boję się ,że to pourazowe, w Krakowie jest dobry neurolog, trzeba ją szybko przebadać. Jeśli jakaś Fundacja pomogłaby pokrywać koszty leczenia to byłoby super, jeśli nie to spod ziemi wydrzemy kasę na leczenie. Na dogo jest masa wspaniałych Ludzi, na fb też :) Proszę odezwij się do mnie pilnie na maila pomagampsu@gmail.com Quote
ewu Posted January 16, 2015 Posted January 16, 2015 Jutro jestem w podróży ale córka będzie czytać maile i podaj swój numer telefonu , zadzwonię. Quote
auraa Posted January 16, 2015 Posted January 16, 2015 ewu, jesteś aniołem dla tych największych biedaków. 1 Quote
Gosiapk Posted January 16, 2015 Posted January 16, 2015 Mogę umieścić małą na cito w hoteliku domowym( nie miałybyście problemu w kwestii kosztów za pobyt, to byłaby moja sprawa). Na leczenie zrobi się zbiórki, bazarki na dogo i FB. Jak sunia będzie bezpieczna i diagnozowana to wtedy spokojnie można szukać odpowiedzialnego domu. Boję się ,że to pourazowe, w Krakowie jest dobry neurolog, trzeba ją szybko przebadać. Jeśli jakaś Fundacja pomogłaby pokrywać koszty leczenia to byłoby super, jeśli nie to spod ziemi wydrzemy kasę na leczenie. Na dogo jest masa wspaniałych Ludzi, na fb też :) Proszę odezwij się do mnie pilnie na maila pomagampsu@gmail.com ewu, jeśli będziesz potrzebowała fantów na bazarek, to podrzucę kilka. Quote
Nadziejka Posted January 16, 2015 Posted January 16, 2015 Zagladam sciskam kciuki za malenka okruszynke o matko jedyna .... Quote
Jo37 Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 Ja też włączę suczkę w swój następny bazarek. Quote
Ola164 Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 Jejku, jakie biedne cudo... Może wydarzenie na fb? Quote
elik Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 Jejku, jakie biedne cudo... Może wydarzenie na fb? Sądzę, że byłoby dobrze zrobić wydarzenie na fb. Quote
Perełka1 Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 Zapisuję/ Bounty może warto ją zdiagnozować najpierw u specjalisty. Koszt tomografu to ok. 600 zł w Mikołowie. Wtedy byłoby wiadomo, na czym stoimy. Pozdrawiamy z Misiami, u nas bez zmian. Psychicznie biała jest bardzo związana ze mną. Quote
ewu Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 Wydarzenie na FB bardzo potrzebne. Musimy zbierać fundusze na badania. Tomograf byłby bezcenny. Quote
BoUnTy Posted January 18, 2015 Author Posted January 18, 2015 Czy jest tu ktoś z Bytomia lub okolic, co zechcialby odebrać dary ze Schroniska i wystawić z nich bazarek po 50% na Manię i 50% na Miesie? ;) To trzy nasze Schroniskowe psiaki - dużo tego nie mamy, ale chętnie się podzielimy, tym co udalo nam się nazbierać - kokosów nie bedzie, ale zawsze coś... Quote
Ola164 Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 Zapisuję/ Bounty może warto ją zdiagnozować najpierw u specjalisty. Koszt tomografu to ok. 600 zł w Mikołowie. Wtedy byłoby wiadomo, na czym stoimy. Pozdrawiamy z Misiami, u nas bez zmian. Psychicznie biała jest bardzo związana ze mną. Można zrobić też rezonans we Wrocławiu... Ze śląska nie jest daleko... Sunia jest młodziutka, myślę że gra warta świeczki... Najważniejsze to ruszyć fb. Quote
Perełka1 Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 Czy jest tu ktoś z Bytomia lub okolic, co zechcialby odebrać dary ze Schroniska i wystawić z nich bazarek po 50% na Manię i 50% na Miesie? ;) To trzy nasze Schroniskowe psiaki - dużo tego nie mamy, ale chętnie się podzielimy, tym co udalo nam się nazbierać - kokosów nie bedzie, ale zawsze coś... Bounty ja zrobię, a można odebrać fanty np. od ciebie wieczorem Quote
Perełka1 Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 Można zrobić też rezonans we Wrocławiu... Ze śląska nie jest daleko... Sunia jest młodziutka, myślę że gra warta świeczki... Najważniejsze to ruszyć fb. ale po co do Wrocławia? Z Bytomia do Mikołowa jest rzut beretem? Quote
Ola164 Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 ale po co do Wrocławia? Z Bytomia do Mikołowa jest rzut beretem? Bo jest rezonans, a nie tomograf. Quote
BoUnTy Posted January 18, 2015 Author Posted January 18, 2015 Bounty ja zrobię, a można odebrać fanty np. od ciebie wieczorem Można odebrać wieczorem ze Schroniska, przekaże pracownikom, że podjedziecie ;) Luksusów nie ma, ale zawsze coś ;) Jak coś będziemy jeszcze mieć to chętnie sie podzielimy... Quote
Perełka1 Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 Bo jest rezonans, a nie tomograf. w Mikołowie też jest rezonans. Bez sensu jest mnożyć koszty, nie mając złotówki na koncie. Czas dojazdu to około 3-4 h w jedną stronę i do tego koszty paliwa. Quote
Ola164 Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 w Mikołowie też jest rezonans. Bez sensu jest mnożyć koszty, nie mając złotówki na koncie. Czas dojazdu to około 3-4 h w jedną stronę i do tego koszty paliwa. W takim razie mój błąd. Było napisane wcześniej że tomograf. Co do dojazdu to mieszkałam 20km od Krakowa, studiuję we Wrocławiu - samochodem dojeżdżam w niecałe 3 godziny. Z resztą nie przyszłam tu się kłócić, chciałam podsunąć pomysł, tyle ode mnie. Quote
ewu Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 Mania już u mnie. Jest rozkoszna, jutro pójdziemy do weta. Jeśli chodzi o rezonans czy tomograf to ponoć we Wrocławiu robią najlepiej. Na razie podstawowe badania krwi i odruchów neurologicznych. Mała ma apetyt , jest wesoła, niestety na główce odkryłam brakujące włoski( taki dziwny zygzak), zobaczyłam to w czasie kąpieli, oby to nie była blizna po uderzeniu:( Mania jest malusieńka i naprawdę śliczna. Quote
ewu Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 w Mikołowie też jest rezonans. Bez sensu jest mnożyć koszty, nie mając złotówki na koncie. Czas dojazdu to około 3-4 h w jedną stronę i do tego koszty paliwa. To jest argument bardzo istotny. Quote
ewu Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 Można zrobić też rezonans we Wrocławiu... Ze śląska nie jest daleko... Sunia jest młodziutka, myślę że gra warta świeczki... Najważniejsze to ruszyć fb. Olu będziemy bardzo wdzięczne za wydarzenie na FB. Quote
Recommended Posts