BoUnTy Posted March 22, 2017 Author Posted March 22, 2017 Prosimy o pomoc i odwiedzanie wątku naszych 3 weteranków - są w Schronisku najdłużej... Quote
elik Posted March 22, 2017 Posted March 22, 2017 Czy ktoś pamięta jeszczemałą niewidomą Manię ? Nikt ? No muszę przyznać, że ja też nie pamiętałam Ale przypomniał mi o jej istnieniu powyższy post. Więc w te pędy do Basi z zapytaniem - co u Mani ? No i dostałam odpowiedź :) Mania i jej przyjaciele :) Quote
ania75 Posted March 22, 2017 Posted March 22, 2017 ja pamiętam ...... wygląda na to, że wszystko u niej dobrze :) :) i zdrówko dopisuje 1 Quote
elik Posted March 22, 2017 Posted March 22, 2017 Basiu serdecznie dziękuję za Manię i jej zdjęcia Quote
elik Posted March 22, 2017 Posted March 22, 2017 7 minut temu, ania75 napisał: ja pamiętam ...... wygląda na to, że wszystko u niej dobrze :) :) i zdrówko dopisuje No właśnie, wszystko u niej dobrze, a początki były bardzo niepokojące, zwłaszcza po tym, jak twierdzono u niej wodogłowie. Quote
Recommended Posts