papryka Posted January 19, 2015 Posted January 19, 2015 Popcorn wycofana bardzo wczoraj, spacery na smyczy, nawet Biedna sie nie załatwiła - ani siku ani kupy, ale jak wychodzimy z pomieszczenia to sie wyluzowuje:) dzisiaj rano juz sie zalatwila na dworku i juz inny kontakt dzisiaj:) prosimy o czas na fotki bo moj TZ mial wypadek wczoraj i nie mialam nawet czasu wejsc na watek ani zdjec zrobic, wet na dniach bedzie obejrzec psiaki:) bedzie dobrze z Dziewczyna:)))) Quote
Nutusia Posted January 19, 2015 Posted January 19, 2015 Ha! Jak ja uwielbiam mieć rację! :) A nie mówiłam, że szybko Popkorniątko na psy wyjdzie? ;) Spokojnie, Papryczko - teraz zdrowie Pawła jest najważniejsze. Cierpliwie poczekamy na fotki :) Quote
Florentyna Posted January 19, 2015 Posted January 19, 2015 Piękne wieści o Popcorn :) Bardzo się cieszę :) :) Papryczko tak jak pisze Nutusia - najpierw Paweł. Zdjęcia mogą naprawdę poczekać. Quote
Grażyna49 Posted January 19, 2015 Posted January 19, 2015 Poleciał grosik dla dziewczynek . Nie potrafiłam wybrać,więc napisałam Pianka i Popcorn. Papryczka podzieli po równo. Będę się starała wpłacać,ale stałej obiecać nie mogę. Quote
Grażyna49 Posted January 19, 2015 Posted January 19, 2015 Chociaż tyle mogłam. Z drugiej strony trzeba gdzieś przedyskutować,żeby Wam chociaż za benzynę oddać pieniążki. Dwa samochody prawie 100 kilometrów w jedną stronę..... Na wodę jeszcze nie jeżdżą. Quote
Florentyna Posted January 19, 2015 Posted January 19, 2015 Jeśli chodzi o mnie to nie ma mowy o żadnym zwrocie za paliwo. Samochód z pełnym bakiem to była cegiełka od mojej mamy, od której pożyczyłam auto na tą wyprawę. Ona bardzo kibicuje "naszym" psiakom :) Quote
Nutusia Posted January 19, 2015 Posted January 19, 2015 Mój co prawda na wodę nie jeździ, ale jeździ na gaz, a ten - dzięki uporowi Putina nadal sporo tańszy od taniejącej benzyny ;) Na stałą deklarację się nie porwę, więc niech ta podróż będzie moim i mojego TZ wkładem w nowe życie Radysaków :) Quote
Grażyna49 Posted January 19, 2015 Posted January 19, 2015 Aj , niemożliwe jesteście. Wypada tylko powiedzieć dziękuję w imieniu Radysiaków.. Może one z czasem też podziękują grzecznym zachowaniem i fajnymi fotkami. Quote
Florentyna Posted January 19, 2015 Posted January 19, 2015 Umówiłam się z Papryczką, że zestawienia będzie mi przesyłać raz na dwa tygodnie na maila - tak papryczko, dobrze pamiętam? A ja będę uzupełniać na wątkach psiaków tu na dogo oraz na facebooku. Mam nadzieję, że dla Was takie rozwiązanie jest ok? Quote
papryka Posted January 19, 2015 Posted January 19, 2015 Popcorn dzisiaj nawet trochę chodziła na smyczy na spacerze:) Quote
Anula Posted January 19, 2015 Posted January 19, 2015 Ja się zwracam do naszych Kochanych przewoźników.Do Hoteliku jechały 4 psiaki i wypada rozliczyć się z transportem.Jak to ma wyglądać? Quote
Florentyna Posted January 19, 2015 Posted January 19, 2015 Myślę, że Popcorn się otworzy szybciej niż myślimy przy tak wspaniałej opiece. Już chodzi, a wczoraj siedziała i trzeba było ją nosić. Widzę, że Paweł już w domku. :) To dobrze. Quote
papryka Posted January 19, 2015 Posted January 19, 2015 Tak dzisiaj juz go odebrałam ze szpitala - wszystko ok na szczęście zdrowotnie:) Quote
Anula Posted January 19, 2015 Posted January 19, 2015 Jeśli chodzi o mnie to nie ma mowy o żadnym zwrocie za paliwo. Samochód z pełnym bakiem to była cegiełka od mojej mamy, od której pożyczyłam auto na tą wyprawę. Ona bardzo kibicuje "naszym" psiakom :) Bardzo,bardzo dziękuję. Mój co prawda na wodę nie jeździ, ale jeździ na gaz, a ten - dzięki uporowi Putina nadal sporo tańszy od taniejącej benzyny ;) Na stałą deklarację się nie porwę, więc niech ta podróż będzie moim i mojego TZ wkładem w nowe życie Radysaków :) I Nutusia Tobie też wielkie dzięki. Anula - patrz post 82 i 83 ;) Dzięki za podpowiedź. Tak dzisiaj juz go odebrałam ze szpitala - wszystko ok na szczęście zdrowotnie:) Wspaniała wiadomość.Życzę dużo zdrówka dla TZ. Quote
Mazowszanka13 Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 Dziękujemy bardzo Paniom Przewoźniczkom za gratisik :) Quote
Grażyna49 Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 Cudne zdjęcia . Co prawda jeszcze ogonek bezpieczne miejsce pod brzusiem zajmuje,ale oczka już ciekawie spoglądają. Będzie dobrze. Cieszę się,że p.Paweł już w domku i w dobrym zdrowiu. Quote
malagos Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 Dziękujemy bardzo Paniom Przewoźniczkom za gratisik :) Cudne dziewczyny! :) :) A i sunia, taka kochana, niezwykła :) Quote
Florentyna Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 Najpiękniejszą nagrodą będzie zobaczenie tej czwóreczki w nowych domkach - szczęśliwych i wypieszczochowanych :) Quote
Nutusia Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 O TAK! :) Myślę, że Popcorn jeszcze normalniej by się zachowywała, gdyby nie smycz i szelki. Ale lepiej nie ryzykować na razie... Mądra psica - wie, że może Wam zaufać i próbuje jak może. Bardzo się cieszę, że Paweł cały i domny :), choć pewnie nieco poobijany. Quote
papryka Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 Próbowaliśmy, żeby sama na luzie wyszła na dwór ale bidna boi sie póki co więc chodzimy na smyczy:) Quote
Nutusia Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 I dobrze - przynajmniej Wy się nie boicie :) Quote
Recommended Posts