Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sciskamy ile sil

za jutro za kochane serca

zwierzunkowe i dziewczyn cudnych

Florentynko

Mazowszanko

padl mi tel!

jutro będę się stać wykombinować inny , będę slac smski z innego numeru

mój tel już caly się rusza ze starości ...

Posted

Zgadza się, psiaki bezpiecznie dojechały do hoteliku :) Popkorn najbardziej wystraszona ze wszystkich ale nie panikowała. Obawia się ludzi ale nie ma w niej ani odrobiny agresji. Spokojnie pozwoliła się wziąć na ręce i zapakować do samochodu. Całą drogę spędziła przysypiając na moich kolanach. Niezwykle urodziwa z niej sunia, w jeszcze ładniejsza niż na zdjęciach :)

Pierwsze chwile w nowym miejscu

zdj%25C4%2599cie%25205-5.JPG

Już w boksie razem z Pianką

zdj%25C4%2599cie%25202-14.JPG

zdj%25C4%2599cie%25201-18.JPG

zdj%25C4%2599cie%25204-14.JPG

Posted

Wcale nie jest z nią tak źle! Jak na to, co dziś przeszła, zachowywała się całkiem przyzwoicie - żadnej paniki. Myślę że przy bardzo pozytywnej Piance, w spokoju, dzięki cierpliwości Papryki i Pawła, szybko dojdzie do siebie i znajdzie super domek.

Jest śliczna. Nad tymi zjawiskowymi oczętami ma super sterczące brewki :)

Spacerować nie chciała, ale siedziała i obserwowała bacznie co się dzieje wokół

DSCF4589.JPG

DSCF4590.JPG

DSCF4591.JPG

Z Krabusiem

DSCF4592.JPG

Posted

i jeszcze taka fotka na której widać, że Popcorn potrzebuje duuużo ciepła

serca i uwagi człowieka. 

zdj%25C4%2599cie%25203-17.JPG

Zostanę pewnie z Popcorn na wątku bo mało nas a sunia potrzebuje wsparcia

Posted

Cudna sunia,sterczące uszka,dwukolorowe oczka i te wystające brwi.

Chyba ma baaaardzo rozbudowany "rodowód"Trudno trafnie przodków wytypować.

Jest po prostu piękna i niepowtarzalna.

Jeszcze tylko żeby jakiś wspaniały ludź się nią zainteresował.

Posted

i jeszcze taka fotka na której widać, że Popcorn potrzebuje duuużo ciepła

serca i uwagi człowieka. 

zdj%25C4%2599cie%25203-17.JPGZostanę pewnie z Popcorn na wątku bo mało nas a sunia potrzebuje wsparcia

Tak,widać,że jest strasznie zagubiona.

Dziewczyna jeszcze nie wie,że trzecie życie zaczyna,mam nadzieję,że już tylko szczęśliwe.

Wyjdzie z tego marazmu dzięki opiece.

Popcorn została zabrana w ostatniej chwili.

Florentynka stanęła na głowie.

Trzeba tu dużo cioteczek ściągnąć,żeby dziewczyna nie została sama z suńkami.

Ja też zostanę.

Posted

Śliczny banerek :)Dziękujemy :) Wkleję, jak otworzę dogo w inne przeglądarce niż Mozilla.
Popcorn jest piękna. Myślę, że trochę czasu, spokoju i pracy codziennej z nią i da się poznać jako cudowna sunia.

Popcorn to głównie starania Ayam, ale cieszę się, że zdecydowałam się na to szaleństwo. A jak zobaczę uśmiech w oczach tej pięknoty o dwukolorowych oczach to będę ryczeć :) z radości :)

Posted

Kochani Moi, akcja była mistrzowska, dziewczyny już w hoteliku i to najważniejsze! Zobaczymy jak Popcorn w ciągu najbliższych dni, może sie otworzy jak zobaczy, że jest fajnie? w środę będę miała opinię behawiorysty dla Wery, którą mam w hoteliku i, która też ejst taka wycofana, jak z nią pracować, wiec myślę, ze część z tych zalecenie będziemy można wykorzystać w przypadku Popcorn :)

Posted

Malagosie - budki nie ma bo to boks wewnętrzny, ogrzewany. Cieplutko jak w domku! :) Jak na to, co te psiny wczoraj przeżyły - transport w ciasnej klatce, w totalnych ciemnościach, w towarzystwie jakby nie było obcych psów "przez ścianę". Potem przeładunek, obcy ludzie, kolejny samochód, kolejna podróż. Na miejscu zamieszanie, tłum ludzi, psy. I tak jestem pod wrażeniem, że nie było paniki, prób ucieczki. Wieczorne doniesienia z hoteliku były takie, że Popcorn wyszła na spacerek. Co prawda nie tak do końca z własnej woli, ale jednak wyszła. I choć się nie załatwiła, to jednak kroczek do przodu jest. Emocje opadną, zacznie się normalność i codzienna rutyna i dziewuszka szybko się połapie, że z ludźmi da się żyć! :)