iwstar58 Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 Przepiękna sunia, też zapiszę wątek Popcorn :) Quote
Nadziejka Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 sciskamy ile sil za jutro za kochane serca zwierzunkowe i dziewczyn cudnych Florentynko Mazowszanko padl mi tel! jutro będę się stać wykombinować inny , będę slac smski z innego numeru mój tel już caly się rusza ze starości ... Quote
Nadziejka Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 dojechaly serduszka wszystkie cudne dojechaly kochane Quote
Mazowszanka13 Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 Popcorn przepiękna, tylko straszny strachulec. Tu w ocieplanym kojcu wewnętrznym, razem z Pianką. Quote
Marysia R. Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 Zgadza się, psiaki bezpiecznie dojechały do hoteliku :) Popkorn najbardziej wystraszona ze wszystkich ale nie panikowała. Obawia się ludzi ale nie ma w niej ani odrobiny agresji. Spokojnie pozwoliła się wziąć na ręce i zapakować do samochodu. Całą drogę spędziła przysypiając na moich kolanach. Niezwykle urodziwa z niej sunia, w jeszcze ładniejsza niż na zdjęciach :) Pierwsze chwile w nowym miejscu Już w boksie razem z Pianką Quote
Nutusia Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 Wcale nie jest z nią tak źle! Jak na to, co dziś przeszła, zachowywała się całkiem przyzwoicie - żadnej paniki. Myślę że przy bardzo pozytywnej Piance, w spokoju, dzięki cierpliwości Papryki i Pawła, szybko dojdzie do siebie i znajdzie super domek. Jest śliczna. Nad tymi zjawiskowymi oczętami ma super sterczące brewki :) Spacerować nie chciała, ale siedziała i obserwowała bacznie co się dzieje wokół Z Krabusiem Quote
Nadziejka Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 Przecudne serdunko przepiekna stokroć inna cudowna kochana dziękujemy sciskamy za wszystkie ogromnie ogromnie! Quote
iwstar58 Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 i jeszcze taka fotka na której widać, że Popcorn potrzebuje duuużo ciepła serca i uwagi człowieka. Zostanę pewnie z Popcorn na wątku bo mało nas a sunia potrzebuje wsparcia Quote
Grażyna49 Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 Cudna sunia,sterczące uszka,dwukolorowe oczka i te wystające brwi. Chyba ma baaaardzo rozbudowany "rodowód"Trudno trafnie przodków wytypować. Jest po prostu piękna i niepowtarzalna. Jeszcze tylko żeby jakiś wspaniały ludź się nią zainteresował. Quote
Grażyna49 Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 i jeszcze taka fotka na której widać, że Popcorn potrzebuje duuużo ciepła serca i uwagi człowieka. Zostanę pewnie z Popcorn na wątku bo mało nas a sunia potrzebuje wsparcia Tak,widać,że jest strasznie zagubiona. Dziewczyna jeszcze nie wie,że trzecie życie zaczyna,mam nadzieję,że już tylko szczęśliwe. Wyjdzie z tego marazmu dzięki opiece. Popcorn została zabrana w ostatniej chwili. Florentynka stanęła na głowie. Trzeba tu dużo cioteczek ściągnąć,żeby dziewczyna nie została sama z suńkami. Ja też zostanę. Quote
iwstar58 Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 poreklamujemy może wielorasowca o przepięknych oczach :) Quote
Marysia R. Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 Śliczny banerek dla suńki, pozwoliłam sobie podkraść :) Quote
Florentyna Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 Śliczny banerek :)Dziękujemy :) Wkleję, jak otworzę dogo w inne przeglądarce niż Mozilla. Popcorn jest piękna. Myślę, że trochę czasu, spokoju i pracy codziennej z nią i da się poznać jako cudowna sunia. Popcorn to głównie starania Ayam, ale cieszę się, że zdecydowałam się na to szaleństwo. A jak zobaczę uśmiech w oczach tej pięknoty o dwukolorowych oczach to będę ryczeć :) z radości :) Quote
Kejciu Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=Wwq3s4H2g08&feature=youtu.be Quote
Florentyna Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 Cioteczko Kejciu mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko wstawieniu tego filmiku na fb :) Quote
Kejciu Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 Cioteczko Kejciu mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko wstawieniu tego filmiku na fb :) Śmiało proszę się częstować:) Quote
Ayam1980 Posted January 19, 2015 Author Posted January 19, 2015 Kochani Moi, akcja była mistrzowska, dziewczyny już w hoteliku i to najważniejsze! Zobaczymy jak Popcorn w ciągu najbliższych dni, może sie otworzy jak zobaczy, że jest fajnie? w środę będę miała opinię behawiorysty dla Wery, którą mam w hoteliku i, która też ejst taka wycofana, jak z nią pracować, wiec myślę, ze część z tych zalecenie będziemy można wykorzystać w przypadku Popcorn :) Quote
Nutusia Posted January 19, 2015 Posted January 19, 2015 Malagosie - budki nie ma bo to boks wewnętrzny, ogrzewany. Cieplutko jak w domku! :) Jak na to, co te psiny wczoraj przeżyły - transport w ciasnej klatce, w totalnych ciemnościach, w towarzystwie jakby nie było obcych psów "przez ścianę". Potem przeładunek, obcy ludzie, kolejny samochód, kolejna podróż. Na miejscu zamieszanie, tłum ludzi, psy. I tak jestem pod wrażeniem, że nie było paniki, prób ucieczki. Wieczorne doniesienia z hoteliku były takie, że Popcorn wyszła na spacerek. Co prawda nie tak do końca z własnej woli, ale jednak wyszła. I choć się nie załatwiła, to jednak kroczek do przodu jest. Emocje opadną, zacznie się normalność i codzienna rutyna i dziewuszka szybko się połapie, że z ludźmi da się żyć! :) Quote
irenas Posted January 19, 2015 Posted January 19, 2015 Trzymaj się Popcorn! Świat nie jest aż taki zły, jak się trafi na dobrych ludzi. A ty trafiłaś. Quote
Recommended Posts