Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cały czas pamiętam, ile emocji towarzyszyło zabraniu Popcorn ze schronu razem z Pianką :)
Tym bardziej się cieszę na tą niespodziewaną szybką adopcję :)

Trzymam za Ciebie Popcornico cały czas kciuki. Obyś szybko się nauczyła życia w nowym domku.

Posted

Popcorn w pełni gotowa do nowego domku. Książeczka zdrowia jest, szczepienia dodatkowe + szczepienie p wściekliznie (poprzednie kończyło się 28.03) również załatwione. Koszt wszystkiego - 60,00 zł. Jutro wrzucę skan fv.

Posted

Popcorn - od dzisiaj Luna pojechała juz do swojego nowego domku:) z informacji od p. Ani wiadomo, iż zwiedza swój nowy domek z zaciekawieniem obwąchując kąty, ogon podniesiony, uszy sterczące:) a to fotki z odjazdu Lunki - trochę jakość słaba fotki z telefonu, Pańcia zakupiła niebieskie szelki które pięknie współgrają z niebieskim okiem Popcorniastej vel Lunki:)

Posted

Dla mnie to i tak zawsze będzie Popcorn.
Powodzenia dziewczynko. Nigdy Cię nie zapomnę.
Widać znowu po niej stres, ale początki takie muszą być - zwłaszcza, jeśli chodzi o nią.
Trzymam kciuki.

Tylko Pianeczka generalnie wyluzowana :)

Posted

Oglądając te zdjęcia uroniłam łezkę wzruszenia.
Ostatnio coś często mi się to zdarza..... beksa.
A to ostatnie zdjęcie - mistrzostwo świata :)

Patrząc na nią zaczynam mieć odwagę myśleć, że będzie dobrze :)

Posted

o matkoooooooooooo ale cudaa

sideez patrze i rycze z radosci!

przepiekne cudenka przepieknej niuni 

poprostu serce i czlek caly raduje ogromnie ogromnie 

kochanej calunkiej raodzince szczescia i zdrowenka i braciszka tam widze cudnego hohoooooooomisi21ss.jpg