Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Myślę, że warto wchodzić do kojca, usiąść sobie w kąciku i nie zwracać na nią uwagi. Ale być. Nie wiem - książkę sobie poczytać np. ;) :) Żeby się oswajała z obecnością człowieka. Poza tym, z pewnością Pianka będzie się wtedy tulić, zaczepiać, a Popcorn obserwować, że kontakt z człowiekiem może być fajną sprawą :)

Posted

Popcorn pozdrawia, chyba nie trzeba pisać że jest lepiej, zdjęcia same to pokazują:) dzisiaj spacer ze smyczą super - załatwiła się i siku i kupa, nie wyrywa się, nie zastyga jak to było wcześniej, zaczyna się interesować otoczeniem, obwąchuje. Zdecydowanie w towarzystwie innych psiaków czuje się lepiej - Pianka i Zuźka nasza to idealne towarzystwo dla Popcorn.

Posted

Widać, że lepiej :). Sunia będąc "na wolności" zobaczyła,  że tam głodno i chłodno i......lepiej u siebie :). A psie koleżanki i ich zachowanie przy człowieku, tylko to przekonanie w niej utwierdzą.

Ale, że strzeżonego Pan Bóg strzeże - dobrze, że jest na dwóch smyczach i z adresatką....;)

Posted

Brawo! Naprawdę duże brawo! :)
Paweł wspominał mi dziś jeszcze, że na początku nie było mowy, aby Popcorn brała jedzenie z ręki, a teraz już podchodzi i zjada. Zaczynam myśleć, że będzie dobrze :)

Posted

W poscie 3 rozliczeniowym uzupełniłam wszystkie wpłaty i wydatki na dzień 31.01.2015.
Spójrzcie, kto wpłacał, czy jest dana wpłata.

Staram się na bieżąco wszystko uzupełniać, ale może mi coś umknęło.
Choć myślę, że nie ;)

Posted

Bardzo duży postęp w pracy nad Popcorn,w tak krótkim czasie,od jej ucieczki.Panie Pawle,na pewno nie jest lekko,ale jednak podjął Pan "wyzwanie" i nie poddaje się Pan w tej "walce" o sunię.To się bardzo ceni! :) Życzę powodzenia i mocno zaciskam kciuki! :)

Posted

Cieszę się, że Popcorn nieco wyciszyła się a Pianka doskonale spełnia rolę psiej terapeutki.

Ogonek Popcorn już lekko uniesiony też dobrze wróży. Dacie radę p. Pawle :)

Posted

Ale faaaajnie.

Popcorn stoi na 2 smyczach ,ale wcale nie są napięte,tylko swobodnie zwisają.

To najlepszy dowód,że się nie wyrywa.

Ja też myślę,że kilkudniowa ucieczka mocno jej za skórę zalazła i może już teraz będzie łatwiej ,bardziej przyjaźnie na człowieka spoglądała.

Powodzenia.

Posted

Brawo! Naprawdę duże brawo! :)
Paweł wspominał mi dziś jeszcze, że na początku nie było mowy, aby Popcorn brała jedzenie z ręki, a teraz już podchodzi i zjada. Zaczynam myśleć, że będzie dobrze :)

Hurra! Jaka nadzieja wstepuje w serce, że mądry pies wszystko zrozumiał ;)
Posted

Dzisiejsze spacery równie zadowalające jak te wczorajsze, jest dobrze naprawdę jest dobrze z Popcorn:) Lubi towarzystwo innych psiaków, dzisiaj towarzyszył nam nasz Kokos i Zuźka i super:) pozdrawiamy

Posted

W załączeniu fv - odpchlenie i odrobaczenie Popcorn - 27,00 zł. Pierwsza pozycja na fv dot. Pianki (sterylka). Dzisiaj ja spacerowałam z Popcorn, jak pojawiłam się przy jej boksie nawet podeszła do kratek - ogonem nie merdała ale podeszła i obwąchała mi rękę. Potem smyczka i spacerek - na spacerze super, nie ciągnęła się, nie zastygała, smycz luźna, ogona w górze. Szła nawet tam gdzie ja chciałam (nie tylko tam gdzie chciała Popcorn), nasz synek biegał między brzózkami - Popcorn wcale nie zwracała na niego uwagi:) Jak już miała dosyć sama zaprowadziła mnie do swojego boksu. Jest dobrze!!!:)

• Upvote 1