Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wyobrażam sobie jakie dylematy przeżywała Bozenka: odebrac mu te piłkę, by już się troche uspokoił, bo przecież ma jeszcze szwy  po kstracji, czy jeszcze mimo wszystko pozwolić mu poczuć, że w końcu żyje, że może się bawić, cieszyć :)

Tak sobie jeszcze myślę, że ta jego koncentracja na człowieku wróży, że będzie bardzo bardzo wierny swojemu właścicielowi. :)

jeszcze jedno zdjęcia z galerii wkleję. Tu ogonek mu się ułozył jak pioropusz. :) Pn jest slicznym rudzielcem, zwłaszcza tylnią część ciała ma rudą, :) sumi08.jpg

Posted

Potwierdzam wpłaty dla Sumika:

kiyoshi 25 zł

Dulska 20 zł

Elficzkowa stała za styczeń 10 zł

Olena84 stała od stycznia do grudnia 120 zł

Jolanta08 50

Bardzo dziękuję i już wpisuję na pierwszą  stronę (post nr 3)

• Upvote 1
Posted

Aga, ja się wcale nie dziwię, że zakochałaś w Sumiku.   :)

Cudny jest.  :wub:

I te zdjęcia... Jak w pięknym śnie. Marzenie, które się spełniło...

Sumi tam przy budzie nie śmiał marzyc... :(

Popatrzyłam jeszcze raz na zdjęcia upodlonego, cierpiącego psa na pierwszej stronie... Z ulgą wróciłam do galerii.

Sumi, znajdziesz swój kochający Domek. :)

• Upvote 1
Posted

Sumik jest cudny, nie moge zadeklarowac stalej wplaty, bo niestety nie pracuje i nie mam swoich pieniedzy. Mam pewien pomysl: zostalo mi 17 tabletek Vetorylu 30mg, ktory jest bardzo poszukiwanym lekiem na chorobe cushinga i minirin. Moglabym wyslac Agnieszce - napewno nie mialaby problemow z jego sprzedaza, a pieniadze przeznaczyc na Sumika lub innego potrzebujacego pieska. Wiem, ze to niewiele, ale zawsze cos. Co o tym myslicie?

• Upvote 2
Posted

Potrzebujemy niestety dużo więcej, bo aż 110,00 zł stałych, Agnieszka prosiła żebym to sprostowała. 

To może ja ze swoją skromną dyszką, do końca roku trochę pomogę.
Posted

Tak się zastanawiam, czy nie warto byłoby ogłosić już pieska.Zdjęcia są cudne, pies ma rewelacyjny charakter.Dziewczyna na miau robi ogłoszenia na 130 portalach za 15 zł.Rozmawiałam już na ten temat z Aga G. o Ergo.Dziewczyna ogłasza też psy i znajdują domki.Co o tym sądzicie?

• Upvote 1
Posted

Tak się zastanawiam, czy nie warto byłoby ogłosić już pieska.Zdjęcia są cudne, pies ma rewelacyjny charakter.Dziewczyna na miau robi ogłoszenia na 130 portalach za 15 zł.Rozmawiałam już na ten temat z Aga G. o Ergo.Dziewczyna ogłasza też psy i znajdują domki.Co o tym sądzicie?

130  :o wow! Ja myślę, że to dobry pomysł, Agnieszka właśnie jest w trakcie robienia tekstu do ogłoszeń, mam wystawić Sumikowi, co zrobię, ale ja robię tylko na 20 portalach, no ale czym więcej tym lepiej, więc pomimo tych 130 również od siebie wystawię tak jak obiecałam  :)

I znowu ten limit na polubienia ehhh

Posted

Sumik jest cudny, nie moge zadeklarowac stalej wplaty, bo niestety nie pracuje i nie mam swoich pieniedzy. Mam pewien pomysl: zostalo mi 17 tabletek Vetorylu 30mg, ktory jest bardzo poszukiwanym lekiem na chorobe cushinga i minirin. Moglabym wyslac Agnieszce - napewno nie mialaby problemow z jego sprzedaza, a pieniadze przeznaczyc na Sumika lub innego potrzebujacego pieska. Wiem, ze to niewiele, ale zawsze cos. Co o tym myslicie?

Świetny pomysł! :)

Posted

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=117559&start=1395

Tu są zdjęcia piesków, które znalazły domki.Obawiam się jednak, że trzeba być zalogowanym, aby zobaczyć.To Pchli Targ.

Mogę pośredniczyć.Ergo ma tekst ogłoszenia, trochę zdjęć również.Sum ma zdjęcia, ale tekst by się przydał.

Sumikowi zrobię tak jak dla Ergo na Gliwice, tytuł zmienię, tekst mogę trochę zmienić również, żaden problem :) zrobię na tych portalach, na których mi przyjmą i tyle. Niektóre nie są aż takie restrykcyjne i nie wyłapują podobnych ogłoszeń. 

• Upvote 1
Posted

Jak nie ten pies. Jak niewiele trzeba żeby dać psu szczęście. A to wredne babsko zostalo ukarane?

Mam nadzieję, że zostanie, sprawa jest zgłoszona na policję i będzie miała swój tok w sądzie.

Posted

Wieści z hoteliku z dziś mam i na frazie tylko krótko napiszę, bo nie mam ani sekundy, że Sumik był dziś badany, jest grzeczny i na smyczce i w boksie. Wszystko u niego dobrze, Szczegółowa relacja wieczorem :)

dziewczyny co do ogłoszeń, oczywiscie ruszamy.. Tekst jest na pierwszej stronie pozmieniam trochę, pododaje nowe elementy i zamieszczę :)

Posted

Taaak, Sumik jest piękny rudzielec z olbrzymim potencjałem na śliczności wierne, kochające DOBREGO czlowieka. Ogromne podziękowania dla hoteliku za troskę nad Sumikiem proszę ode mnie przekazać

sumi13.jpg

Posted

Taaak, Sumik jest piękny rudzielec z olbrzymim potencjałem na śliczności wierne, kochające DOBREGO czlowieka. Ogromne podziękowania dla hoteliku za troskę nad Sumikiem proszę ode mnie przekazać

sumi13.jpg

O tak, z pewnoscią przekażę, a Sumik naprawdę wzrusza tą swoją radością na twarzy. .

Posted

Wystarczy porównać dwa zdjęcia, to, kiedy ze spuszczoną głową stoi przy swojej ...tfu...opiekunce i jakiekolwiek już z hoteliku.Trudno uwierzyć, że to ten sam pies.Nie wiem, czy on jest ładny, bo to zawsze kwestia gustu, ale jest taki miły, wesoły, że musi kogoś zauroczyć.

• Upvote 1
Posted

nie do wiary, jak można upodlić drugą żywą istotę, zdjęcia to dokładnie oddają;

Sumiku Ty już możesz żyć godnie, natomiast ogrom "takich" Sumików, które nie będą miały szans na godne życie i nie miały przeraża mnie:(

• Upvote 2
Posted

nie do wiary, jak można upodlić drugą żywą istotę, zdjęcia to dokładnie oddają;

Sumiku Ty już możesz żyć godnie, natomiast ogrom "takich" Sumików, które nie będą miały szans na godne życie i nie miały przeraża mnie:(

No właśnie, i to jest najgorsze :(

Posted

No właśnie, i to jest najgorsze :(

Należy działać metodą "odejmowania", że tak się wyrażę.Wszystkich się nie uratuje, ale chociaż kilka to już do przodu, to już liczba tych skrzywdzonych staje się mniejsza.W takich chwilach przychodzi mi tylko do głowy jedno "niech żyje internet", to potężna broń i dzięki niej nagłaśniane są takie dramaty."A ludzi dobrej woli jest więcej i ....." parafrazując słowa piosenki, czy pieśni raczej da się go trochę poprawić, prawda?

• Upvote 2