Nutusia Posted January 19, 2015 Posted January 19, 2015 Grażynko - bardzo pięknie dziękujemy w imieniu rudzielców :) Quote
Florentyna Posted January 19, 2015 Author Posted January 19, 2015 Bardzo dziękujemy w imieniu sunieczek :) Grażynko Quote
Florentyna Posted January 19, 2015 Author Posted January 19, 2015 Umówiłam się z Papryczką, że zestawienia będzie mi przesyłać raz na dwa tygodnie na maila - tak papryczko, dobrze pamiętam? A ja będę uzupełniać na wątkach psiaków tu na dogo oraz na facebooku. Mam nadzieję, że dla Was takie rozwiązanie jest ok? Quote
Anula Posted January 19, 2015 Posted January 19, 2015 Ja się zwracam do naszych Kochanych przewoźników.Do Hoteliku jechały 4 psiaki i wypada rozliczyć się z transportem.Jak to ma wyglądać? Quote
papryka Posted January 19, 2015 Posted January 19, 2015 Pianka:) dogaduje się z naszymi najmłodszymi i lata bez smyczki:)))) oczywiście pod nadzorem:) Quote
Florentyna Posted January 19, 2015 Author Posted January 19, 2015 Koniecznie ładne zdjęcia po spa i do ogłoszeń. Nie ma na co czekać. Jest wspaniała :) Nutusiu czaruj czaruj ten tekst :) Quote
Nutusia Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 Fotkę z Franiem też koniecznie do ogłoszeń trzeba dać! Tylko cyknij tak Papryczko, żeby buziaczka nie było widać ;) REWELACJA ta Pianka po prostu! :) Quote
papryka Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 Dzisiaj rano znów czysto w boksie:) - znaczy jedna kupa ale obstawiamy Popcorn:) Quote
Nutusia Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 A może zrobiły... na spółkę? ;) I tak pięknie się sprawują - OBIE! :) Quote
Florentyna Posted January 20, 2015 Author Posted January 20, 2015 Pianeczkę szybciutko do domku trzeba wypuścić :) Cholercia - zobaczyłam te nowe szczeniorki w Radysach i jest mi strasznie źle :( Quote
asiuniab Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 przepraszam, bo deklarowałam stałą wpłatę, a nie dostałam priv, czy gdzieś jest napisane komu wpłacać; przepraszam z góry za nieuwagę; Quote
Mazowszanka13 Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 Pianeczkę szybciutko do domku trzeba wypuścić :) Cholercia - zobaczyłam te nowe szczeniorki w Radysach i jest mi strasznie źle :( Mnie też :( Quote
Nadziejka Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 pozdrawiam ogromnie dla Pianeczki będzie troszkę pieniazkow z bazareczku dla Krabcia i Pianki proszę Florentynko o num konta mój majl nie działa Florentynko slij tej pani mój num tel albo tel do hoteliku , może tam od razu by ta cudna kobieta wplacila oto bazarus zakonzcony rozliczamy http://www.dogomania.com/forum/topic/144890-rozliczamy-zakonczony-ciuszki-od-milagrosi-wiosny-anuli-bogusik-dla-krabcia-i-pianki-na-pomoc-zapraszam-ogromnie-do-16-styczen-g-2200/ Quote
Florentyna Posted January 20, 2015 Author Posted January 20, 2015 Ewuniu wysłałam tej Pani nr do Ciebie, ale ona mieszka w Niemczech i koszty połączeń są tragiczne. Wolałabym, żebyście się porozumiały, bo ona robiła wydarzenie na facebooku dla Krabika i tam ludzie też deklarują, że pomogą. Dziękujemy za bazarek dla Pianki. Będziemy zbierać na sterylkę, żeby Pianka jak najszybciej mogła trafić do nowego domku, już stałego tym razem :) Quote
Nadziejka Posted January 21, 2015 Posted January 21, 2015 Florentynko nie mogę się dostać na mejla wogole od rana a może by z Twojego mejla rozmawiać i potem przekażesz mi na watku Krabcia wieści od tej Pani? Quote
Nutusia Posted January 21, 2015 Posted January 21, 2015 Florentyno, jeśli chcesz, możemy już ogłosić Piankę - przynajmniej na olx, bo mam "na zbyciu" wyróżnienie na tym portalu, które wykupiłam dla Imki. Jest na miesiąc!!! Quote
Nutusia Posted January 21, 2015 Posted January 21, 2015 Rozmawiałam z Pawłem - obiecał ogłoszeniowo dofocić Piankę :) Fotki prześle Ci Florentyno na maila. Przy okazji zapytałam o Piankę - Paweł mówi, że jest super! Gania po całym terenie, bawi się z psami, a zawołana natychmiast przybiega. Pies absolutnie bezproblemowy i gotowy do adopcji (oczywiście jeszcze sterylka!) Wobec powyższego napisałam tekst, hotelk dośle fotki i rozpoczynamy LANS! :) PIANKA – pies pozytywny W niektórych psach jest taka dziecinna ufność w lepsze jutro. Liczą na nie nawet w najgorszych opresjach. Do takich właśnie psów należy Pianka. Pomimo tego co przeszła w swym niedługim życiu, nie straciła tej ufności i wiary, że jej los się kiedyś odwróci, że są na świecie dobrzy i wrażliwi ludzie, że cuda się zdarzają! Pianka jest młodą sunią, ma ok. 2 lat. Jest średniej wielkości (sięga do kolan, waży ok. 15 kg) i bardzo drobnej budowy – delikatna jak porcelanowa figurka. Nie wiadomo w jakich okolicznościach straciła oczko. Oczodół się zagoił i ten defekt ani trochę Piance nie przeszkadza. Gorzej z ludźmi… sami nie są przecież bez wad, ale wolą mieć psa jak z obrazka - towar „wybrakowany” jest mało chodliwy… A przecież ten „towar” to nie tylko wygląd! Pianka jest niezwykle urokliwa - łagodna, subtelna, lgnąca do ludzi (również do dzieci). Pianka świetnie się dogaduje z innymi psami, dobrze chodzi na smyczy, spuszczona z niej bardzo się pilnuje. Zachowuje czystość. Jest skora do zabawy – jakby starała się nadrobić stracone dzieciństwo. Pianka jest zdrowa i zaszczepiona. Przed adopcją zostanie wysterylizowana. Podziel się z Pianką swoim sercem – razem będzie Wam raźniej iść przez życie! Warunkiem adopcji jest wyrażenie zgody na wizytę wolontariusza oraz podpisanie umowy adopcyjnej. Kontakt: Aha - kontakt mogę podać na siebie, bo Patrycja w pracy nie może odbierać, a i Paweł zajęty przy psiakach. Jak mi się kandydat spodoba, przekażę kontakt do hotelu ;) Quote
Marysia R. Posted January 21, 2015 Posted January 21, 2015 Bardzo fajny tekst, oczywiście trzymam kciuki za Piankę :) Quote
Florentyna Posted January 21, 2015 Author Posted January 21, 2015 Fajny tekst :) Czekamy na fotki z hoteliku. Chciałabym zobaczyć Piankę tak uśmiechniętą jak moją błędowską Tonię.... Choć w zasadzie Pianeczka już jest uśmiechnięta. Zadziwia mnie to! Quote
Nutusia Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 Masz fotki? Bo Ziutka czeka w blokach startowych z podmianką ogłoszenia ;) Quote
Grażyna49 Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 Powodzenia Pianeczko. Tekst super,musi się udać. Quote
Nutusia Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 Zaraz napisiam smsowy monit do Pawła ;) Quote
Florentyna Posted January 22, 2015 Author Posted January 22, 2015 Niestety w cieniu ucieczki i zaginięcia Popcorn.... Pianeczka Szczęśliwa, uśmiechnięta - taka, jaką ją wszyscy chcemy widzieć. Quote
Recommended Posts