Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Prawda :) Zwłaszcza naukowo ;)

Cioteczki zaglądajcie i skrobnijcie czasem u Pianki, bo gdyby wiedziała, że takie u niej pustki..... cóż pewnie by się nie przejęła i dalej ganiała z kapciem w zębach po działce :)

Posted

Pianula pozdrawia. Gdzie ten domek???? Ten psiak to prawdziwe CUUUUDO:) wesoła, kochająca wszystko i wszystkich, czysta - IDEAŁ:) wierzymy, że w końcu znajdzie się ten LUDŹ!

Posted

Pianulko, tak o Tobie myślę, tak mi wyglądasz, że futerko masz mięciutkie jak kaczuszka:)

co do osobowości, to tylko najlepsze cechy posiadasz, a domku na razie brak; ale wiem, że jak się znajdzie to będzie wyjątkowy:)

Posted

W ogłoszeniach daję link do wydarzenia na fb, no ale wszyscy zauważają tylko Fanny.

Dziś miałam o nią dwa telefony, oczywiście zachęcam do zwrócenia uwagi na Piankę, ale nie spodziewam się ciągu dalszego :(

Posted

Wybieram się do Pianki w piątek.

W zasadzie to jadę zawieźć transporter do przewozu Fanny, ale nie mogę się doczekać odwiedzin u Pianki optymistki :)

Oczywiście będą zdjęcia dziewczynki.

Również pozdrawiamy w ten słoneczny, piękny dzień, a Krasnalowi proszę dać buziaka w nochal :)

Posted

Wieso dziękuję, od środy dopiero dziś mogłam usiąść do komputera.
Byłam dziś u psiaków w hoteliku.
Kilka zdjęć mojej pięknotki. Niestety Piance zaczęło ropieć to chore oczko. Pewnie nie obędzie się bez wizyty u weta.

Posted

Cudo!!!!

Oczko trzeba przemywać esencją, rumiankiem albo solą fizjologiczną. To biedne oko nie wytwarza łez i nie ma jak się oczyszczać. Przy takim szalonym trybie życia, jaki ma Pianka, od kurz i paproszki nie trudno ;)

My też Ice przemywaliśmy to chore oczko. W gorszych momentach zapuszczaliśmy krople Dicortineff.

Fanny jak zeszczuplała - lasencja, że hej! :) I Odiś z uśmiechem na pysiu :)