Florentyna Posted April 15, 2015 Author Posted April 15, 2015 A Ty sobie Pianeczko na razie będziesz w hoteliku hasać. Byle gdzie nie oddam! Quote
Florentyna Posted April 17, 2015 Author Posted April 17, 2015 Prawda :) Zwłaszcza naukowo ;) Cioteczki zaglądajcie i skrobnijcie czasem u Pianki, bo gdyby wiedziała, że takie u niej pustki..... cóż pewnie by się nie przejęła i dalej ganiała z kapciem w zębach po działce :) Quote
Mazowszanka13 Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 Oj, Pianka, Pianka. Ilu ty jeszcze współlokatorów zaliczysz ? Quote
Nutusia Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 Oj, mają farta ci współlokatorzy, że taką mają fajną kumpelę :) Quote
Florentyna Posted April 18, 2015 Author Posted April 18, 2015 To prawda Nutusiu, drugiej takiej psiej terapeutki nie znajdzie :) Quote
papryka Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 Pianula pozdrawia. Gdzie ten domek???? Ten psiak to prawdziwe CUUUUDO:) wesoła, kochająca wszystko i wszystkich, czysta - IDEAŁ:) wierzymy, że w końcu znajdzie się ten LUDŹ! Quote
wieso Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 Przesylamy pozdrowienia i dziekujemy za zdjecia usmiechnnietej Pianki. Patrzac na zdjecia od razu swiat wydaje sie lepszy. Quote
Nutusia Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 Hihihiiiii... na tej ostatniej fotce to kto był w niewoli, a kto kogo próbował "wyzwolić"? ;) Quote
asiuniab Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 Pianulko, tak o Tobie myślę, tak mi wyglądasz, że futerko masz mięciutkie jak kaczuszka:) co do osobowości, to tylko najlepsze cechy posiadasz, a domku na razie brak; ale wiem, że jak się znajdzie to będzie wyjątkowy:) Quote
Florentyna Posted April 20, 2015 Author Posted April 20, 2015 W ogłoszeniach daję link do wydarzenia na fb, no ale wszyscy zauważają tylko Fanny. Dziś miałam o nią dwa telefony, oczywiście zachęcam do zwrócenia uwagi na Piankę, ale nie spodziewam się ciągu dalszego :( Quote
wieso Posted April 21, 2015 Posted April 21, 2015 Pozdrawiamy w dzisiejsze poludnie i trzymamy kciuki......Krasnal przesyla Piance gorace usciski.... Quote
papryka Posted April 21, 2015 Posted April 21, 2015 siersciucha Pianuli zrobiła się mięciutka i puszysta:) odżyła dziewczyna:) Quote
Florentyna Posted April 21, 2015 Author Posted April 21, 2015 Wybieram się do Pianki w piątek. W zasadzie to jadę zawieźć transporter do przewozu Fanny, ale nie mogę się doczekać odwiedzin u Pianki optymistki :) Oczywiście będą zdjęcia dziewczynki. Również pozdrawiamy w ten słoneczny, piękny dzień, a Krasnalowi proszę dać buziaka w nochal :) Quote
Nutusia Posted April 21, 2015 Posted April 21, 2015 Czyżby Pianola jako ta małpa, do kąpieli trafiła? ;) :) Quote
wieso Posted April 22, 2015 Posted April 22, 2015 Florentyno podeslij link Pianki Do Poker, ja nie umiem a ona szuka psa ktory jest lagodny Do dzieci........ Quote
Nutusia Posted April 23, 2015 Posted April 23, 2015 Pianola oczywiście baaaaaardzo zainteresowana :) Quote
Nadziejka Posted April 23, 2015 Posted April 23, 2015 No i kolejne cuda cuda cudaaa sciskam pozdrawiam ogromnie Quote
Florentyna Posted April 24, 2015 Author Posted April 24, 2015 Wieso dziękuję, od środy dopiero dziś mogłam usiąść do komputera. Byłam dziś u psiaków w hoteliku. Kilka zdjęć mojej pięknotki. Niestety Piance zaczęło ropieć to chore oczko. Pewnie nie obędzie się bez wizyty u weta. Quote
Nutusia Posted April 24, 2015 Posted April 24, 2015 Cudo!!!! Oczko trzeba przemywać esencją, rumiankiem albo solą fizjologiczną. To biedne oko nie wytwarza łez i nie ma jak się oczyszczać. Przy takim szalonym trybie życia, jaki ma Pianka, od kurz i paproszki nie trudno ;) My też Ice przemywaliśmy to chore oczko. W gorszych momentach zapuszczaliśmy krople Dicortineff. Fanny jak zeszczuplała - lasencja, że hej! :) I Odiś z uśmiechem na pysiu :) Quote
Recommended Posts