Nadziejka Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 Pozdrawunkam i trzymam mocno mocno kciuki za psinunieczki i za Was! Quote
Xibalba Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 Zjawiam się i ja u Pianki. Cieszę się, że psinka dostała szansę od losu. Ja myślę, że ona znajdzie dom, zdarzają się osoby o wielkim sercu, które pragną dać dom właśnie takim psinkom, które mają najmniejsze szanse na adopcję. Znam takie przypadki i wierzę, że teraz też się uda. Zapisuję sobie wątek Pianki i jak tylko będę mogła to prześlę jakąś cegiełkę, na razie wędruję na bazarek Ewy. Trzymam mocno kciuki za sunię :) Quote
Florentyna Posted January 8, 2015 Author Posted January 8, 2015 Ja też wierzę, że dziewczyna znajdzie dom. Mam coś taką "czutkę" , że Pianeczka okaże się naprawdę świetnym psiakiem :) Trzeba jej tylko dać szansę... Quote
Florentyna Posted January 8, 2015 Author Posted January 8, 2015 Żałuję, że nie jesteście bliżej, chętnie bym te dwa nieszczęścia czasem odwiedziła. Quote
papryka Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 Zawsze na weekendzik możemy Was przekoczować:))))) Quote
Florentyna Posted January 8, 2015 Author Posted January 8, 2015 Oj widzę po wydarzeniu Pianki na FB, że to poprzednie, które miała przez kogoś zrobione wspólnie z Popcorn (Prażoną Kukurydzą) odbija się teraz czkawką. Mam nadzieję, że się to jeszcze zmieni. Trzymaj się rudziutka :) Quote
anica Posted January 9, 2015 Posted January 9, 2015 Jestem na zaproszenie Ewuni:) słodka sunieczka, los się do niej uśmiecha, musi być dobrze! zapisuję... Quote
Nutusia Posted January 9, 2015 Posted January 9, 2015 Teraz najważniejsze, żeby przywieźli psy 18go - za to przede wszystkim trzeba kciuki trzymać! Flo, nie martw się - coś się wymyśli, żeby się czasami kopsnąć na "kontrol" do Psiej Chaty. W końcu dzieciaczki wtedy możemy zabrać - tylko jak je zobowiązać, żeby zachowały tajemnicę? ;) Quote
konfirm31 Posted January 9, 2015 Posted January 9, 2015 Oj widzę po wydarzeniu Pianki na FB, że to poprzednie, które miała przez kogoś zrobione wspólnie z Popcorn (Prażoną Kukurydzą) odbija się teraz czkawką. Mam nadzieję, że się to jeszcze zmieni. Trzymaj się rudziutka :) Założycielka wydarzenia, chciała dobrze - wyszło źle :(. W najgorszym ;) razie, Pianka będzie psem dogomaniackim :) Teraz najważniejsze, żeby przywieźli psy 18go - za to przede wszystkim trzeba kciuki trzymać! Flo, nie martw się - coś się wymyśli, żeby się czasami kopsnąć na "kontrol" do Psiej Chaty. W końcu dzieciaczki wtedy możemy zabrać - tylko jak je zobowiązać, żeby zachowały tajemnicę? ;) Też tak myślę :). Dzieci (jak zwykle), trzeba będzie przekupić, a one i tak potem się wygadają :D Quote
Florentyna Posted January 9, 2015 Author Posted January 9, 2015 anica witaj na wątku Pianki :) Dogomaniacko-pracowym :) Mam cudowne koleżanki w pracy, które zgodziły się również pomóc Piance :) Nadal to mało, ale jeśli tylko pieniądze staną nam na drodze - to coś wymyślimy. Co do dzieci to mój Kacper byłby zachwycony wycieczką. Ciągle mnie morduje, żebym go do Błędowa zabierała. Ale teraz w zimę to bez sensu. Co do Asi, to nie wiem, czy po świątecznym incydencie :( nie byłoby to dla niej zbyt dużo, gdyby okrążyły ją nieznane jej psiaki :( Quote
Nutusia Posted January 9, 2015 Posted January 9, 2015 Asię najpierw musisz do mnie przywieźć ;) Tylko Lili trzeba będzie zamknąć na początek :) Fajne masz koleżanki! Coś się wymyśli, za handelek trzeba się będzie żwawiej wziąć ;) Quote
Florentyna Posted January 9, 2015 Author Posted January 9, 2015 Przywiozę, niech tylko się ładniej na dworku zrobi :) Mój syn to już chce albo do Błędowa albo do Pani Magdy ;) Lili miałaby z kim w piłkę grać. Quote
Nadziejka Posted January 9, 2015 Posted January 9, 2015 kolejna kobietka zrobila wyczynila cudny banerek bierzcie dziewczyny częstujcie się kolejna kobietko cudnie dziekuje dziekuje dziekuje Quote
Florentyna Posted January 9, 2015 Author Posted January 9, 2015 kolejna kobietko, ewuniu cóż mi pozostaje :) tylko powiedzieć wielkie DZIĘKUJĘ :) Quote
Florentyna Posted January 9, 2015 Author Posted January 9, 2015 Muszę spróbować na innej przeglądarce, bo na Mozilli nie mogę dodać banerku niestety :( Dla mnie, żeby kolejny raz nie szukać instrukcji :) ścieżka Dogomania → Psy w potrzebie → Akcje → Bazarek → Zakończone Quote
konfirm31 Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 Witam u Pianki i przynoszę 60 zł jednorazowej wpłaty od Domku Randy :) http://www.dogomania.com/forum/topic/143015-m%C5%82oda-%C5%82agodna-randa-zamieszka%C5%82a-w-warszawie-u-kochaj%C4%85cej-rodziny/page-21#entry16006526 Numer konta poproszę :) Quote
Florentyna Posted January 10, 2015 Author Posted January 10, 2015 Bardzo dziękujemy :) No właśnie zastanawiam się, czy już podawać konto czy poczekać, aż będzie pewność, że psiaki przyjadą? Quote
Nadziejka Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 Zagladam z kciukami i pozdrowieniami ja wczoraj w nocy slalam konto moje dla Krabcia Ptysia ..... z nadzieja sciskam za wszystko mocno mocno Florentyno slij mi konto poki mam odlozone pieniazki bo u mnie to pieniazki sa bardzo krociutenko .... Quote
anica Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 Zaglądam i cieszę się że u sunieczki, widać promyczek nadziei:) Quote
konfirm31 Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 Ja myślę, żebyś zaczęła zbierać :). Psów w transporcie będzie z pewnością 4(fundacja), może 5(p. Joanna), a może - 6(Gwiazda jeśli Yoda do Fundacji). A może - jeszcze ktoś się zdecyduje? Nie wiem, czy coś się płaci "normalnie" Radysom za ten transport( pytanie do PsówzRadys ;)), ale myślę, że przy mniejszej ilości psów, można ze schroniskiem negocjować ws transportu za zwrot kosztów paliwa :). Quote
Mazowszanka13 Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 Też tak pomyślałam, gdyby powiedzieli, że nie jadą. Quote
asiuniab Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 Oj widzę po wydarzeniu Pianki na FB, że to poprzednie, które miała przez kogoś zrobione wspólnie z Popcorn (Prażoną Kukurydzą) odbija się teraz czkawką. Mam nadzieję, że się to jeszcze zmieni. Trzymaj się rudziutka :) Florentyna napisz proszę co masz na myśli, ja się gubię na fb, żeby nadążyć za komentarzami; i proszę napisz, czy może jeśli to Ty jesteś administratorem wydarzenia, napisałaś może priv z prośbą do os. deklarujących wsparcie na poprzednim wydarzeniu o ich potwierdzenie na nowym wydarzeniu; może już nie zaglądają na wydarzenie Pianki i Kukurydzy i nie wiedzą, że los choć jednej z suniek ma się odmienić? Quote
Florentyna Posted January 10, 2015 Author Posted January 10, 2015 asiuniab zrobiłam Piance nowe wydarzenie na fb. Wcześniej miała jedno wspólnie z Popcorn. Pisząc, że odbija się czkawką miałam na myśli fakt, że chyba nikt z tamtego wydarzenia (nawet ci, którzy deklarowali pomoc) nie dołączyli do obecnego. Oprócz Mai nikt nie zadeklarował pomocy... Pisałam priv i nic, żadnej odpowiedzi - a nie chcę też być namolna. OK prześlę nr konta. Ewa gonsales tak się zastanawiam, czy jest sens, żebym ja wpłacała na Kraba, a Ty na Piankę. Będą tylko koszty bankowe za przelewy. A tak to wpłać kochana to, co miałaś na Kraba, a ja dołożę dodatkowe 50 zł Piance. Co Ty na to? Quote
Recommended Posts