Florentyna Posted March 20, 2015 Author Posted March 20, 2015 Pianka z tego co pamiętam ma różowy nochal :) I na zdjęciach też wychodzi, że różowy jak nic :) Widzę podobieństwo z tym białym paskiem na pyszczku ;) Pianka jest unikatowym miksem. Czy ktoś widział podobnego psa? ;) Quote
Mazowszanka13 Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 Pisala wieso, nie moze sie zalogowac pod swoim nickiem Znam ten ból i współczuję. Z tego powodu dwukrotnie musiałam zmieniać nick (Mazowszanka, Mazowszanka2 i teraz 13) Quote
Florentyna Posted March 20, 2015 Author Posted March 20, 2015 No tu widzę podobieństwo delikatne ;) uchla tak samo postawione :) Quote
Mazowszanka13 Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 Przelałam na konto Florentyny 250 zł dla Pianki, które miała dostać Popcorn. Jeżeli do hoteliku nowy radysak, a Pianka nie będzie miała minusa na koncie to się z nim podzieli kasą. Quote
Florentyna Posted March 20, 2015 Author Posted March 20, 2015 No właśnie muszę jeszcze z Alą pogadać (Psy z Radys) a propos tego nowego radysiaka, bo wiem, że np. Plotka ma dużą szansę na pojechanie do domku stałego. Bez sensu ją zabierać do hoteliku. Ale dzięki Mazowszance mam miesięczną nadwyżkę na koncie i aż szkoda, żeby nie skorzystał z tego jakiś inny psiak z tego okropnego miejsca. Zobaczymy jak z transportem wyjdzie. Quote
Nutusia Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 Łe tam, Pianola ładniejsza od tego rasowca! ;) Jak się trawka w hoteliku ładnie już zazieleniła :) A co to za dwa biszkoptowe przystojniaki?... Quote
papryka Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 jeden Maluch - Lilu to nasz prywatny:) a drugi terierrowaty Goldi gościnnie do poniedziałku jest u nas:) Jeszcze chwila a nasze drzewka owocowe zaczną kwitnąć:) Quote
Florentyna Posted March 21, 2015 Author Posted March 21, 2015 No to zostałaś sama słoneczko. Popcornica pojechała do domku. Quote
Kejciu Posted March 23, 2015 Posted March 23, 2015 No to zostałaś sama słoneczko. Popcornica pojechała do domku. Niech szybciochem idzie w jej ślady :-) Quote
Florentyna Posted March 25, 2015 Author Posted March 25, 2015 Cisza nastała... Zaglądam podnosząc wątek. Quote
Mazowszanka13 Posted March 25, 2015 Posted March 25, 2015 Cisza nastała, bo to czas oczekiwania. Na TEN telefon :) Quote
Nutusia Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 Pianola, jak ranyyyyy... nie mogłabyś wszamać jaja już u siebie?!!?!?!? Quote
Florentyna Posted March 26, 2015 Author Posted March 26, 2015 Niestety Paweł pojechał z Pianą do innego weta, bo postępu w gojeniu po sterylce brak :( Nadal podcieka - stąd decyzja o konsultacji u innego weta. Quote
Nutusia Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 O matko moja! :( Cholerka, to musi mieć jakąś "głębszą" przyczynę :( Quote
Mazowszanka13 Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 O matko moja! :( Cholerka, to musi mieć jakąś "głębszą" przyczynę :( Może tam w środku coś się dzieje ? Quote
Grażyna49 Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 Nie koniecznie coś w środku. Może mieć /podobnie jak Lord/ gronkowca a to utrudnia gojenie się ran , nawet przy antybiotykowej osłonie. Czasami pies ma uczulenie na nici,zwłaszcza te rozpuszczalne ,którymi w środku szyją.. Dobrze,że inny lekarz spojrzy . Powodzenia Pianeczko w szukaniu domku i szybciutko wracaj do zdrówka. Quote
Florentyna Posted March 27, 2015 Author Posted March 27, 2015 No malutka organizuję Ci towarzystwo ;) Mam nadzieję, że tym razem to Ty opuścić Fanny, a nie na odwrót ;) Quote
Florentyna Posted March 27, 2015 Author Posted March 27, 2015 Zapraszam również na wątek Fanny http://www.dogomania.com/forum/topic/146279-fanny-urocza-delikatna-wra%C5%BCliwa-czekoladka-jutro-przyje%C5%BCd%C5%BCa-z-radys/ Quote
Nadziejka Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 kochane zamierzam od czasu jakiegos ... pisac prosbe .... serduszka moje -szukam cioci jakiejs cudnej , ktora przejmie watus Krabunia przejmie wszelkie pieniazki Krabuniowe bedzie prowadzila watus ...rozmawiala z hoteliczkiem cudownym Krabeuszkowym moze i odwiedzi naszego Krabunia Lordunia ktora sercem wszystko poprowadzi umowa jest na mnie i tak niechaj zostanie Krabunio przekochane serce prosze kochane pomyslcie moze przyjsc czas , ze nie bede mogla zagladac prosze sercem prosze pomyslcie drogie dziewczynki z z yciem walcze ostro walcze teraz nie poddam o nie ale pragne jak najlepiej dla Krabunia cudownego ptysiunia Quote
Florentyna Posted March 28, 2015 Author Posted March 28, 2015 Ewuniu, przepraszam, ale ja się nie podejmę. Mogę działać tak jak do tej pory, uzupełniać wydarzenie Kraba na FB, jak jestem w hoteliku to zrobić zdjęcia, opisać co i jak, ale dziś odbieram Fanny. Mam jeszcze Piankę. To i tak o jednego psa za dużo, ale mój zdrowy rozsądek w takich sytuacjach nie działa. Trzymam kciuki, aby kłopoty zdrowotne odeszły precz i obyś mogła dalej dbać o Krabiszona, tak jak to robisz do tej pory. Quote
Recommended Posts