Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pani, która pytała Piankę na olx chciała ją poznać, pospacerować z nią - niestety pisała z Wrocławia, więc kontakt się urwał w chwili, gdy napisałam, że Pianka przebywa w hoteliku niedaleko Skierniewic...

Widocznie to nie było to :(

Posted

No właśnie pisałam tej Pani na zachętę, że niedawno wyadoptowaliśmy psiaka z tego hoteliku do Wrocławia.

No ale cisza jest....

Mam prośbę - kto może niech rozwiesi ten plakat u siebie lokalnie. Może w ten sposób efekt będzie lepszy.

[attachment=10623:plakat Pianka.jpg]

Posted

Bardzo bardzo dziękujemy! :)
Proszę wpłać bezpośrednio na konto hoteliku.
Podać nr konta, czy weźmiesz z wydarzenia na fb?

Wyślij mi, proszę na PW, bo nie mogę się połapać na tym wydarzeniu.

Posted

Nie uwierzycie, ale Pianka nadal nie do końca się zrosła. Ma dwa miejsca, gdzie jeszcze się coś sączy.
Paweł był z nią ponownie na konsultacji u weta i aplikuje jej jakiś płyn o konsystencji oleju w te dwa miejsca. Podobno po tym to się już musi zrosnąć.

To już będzie miesiąc chyba jak się to zrasta :(

Posted

Nie mam pojęcia, czy to balsam Szostakowskiego.
Mam nadzieję, że pomoże i Pianka się już tak zupełnie zagoi.

Martwi mnie trochę ten brak zainteresowania tą psinką :(
Nie jest jej dane posiadanie swojego człowieka? :(

Posted

Dzisiaj, wracajac z pracy spotkalam w parku pania z psem, wlasciwie nic wielkiego a jednak......popatrzylam.......jakiego psa mi przypomina......i nagle olsnienie.......przypomina Pianke.....zapytalam jaka to rasa, Pani powiedziala Bordercollie Australian -red-white. Piesek mial dluzsza siersc. Ona chyba jest mixem tej rasy.
Nie wiem czy mi sie wydaje , czy Pianka zmienila kolorek noska , z czarnego na brazowy ?

Posted

Dzisiaj, wracajac z pracy spotkalam w parku pania z psem, wlasciwie nic wielkiego a jednak......popatrzylam.......jakiego psa mi przypomina......i nagle olsnienie.......przypomina Pianke.....zapytalam jaka to rasa, Pani powiedziala Bordercollie Australian -red-white. Piesek mial dluzsza siersc. Ona chyba jest mixem tej rasy.
Nie wiem czy mi sie wydaje , czy Pianka zmienila kolorek noska , z czarnego na brazowy ?

Pisala wieso, nie moze sie zalogowac pod swoim nickiem