Nadziejka Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 Ale cuda ale cudaaaaa sciskamy kciukamy z pozdrowieniami Quote
Florentyna Posted March 12, 2015 Author Posted March 12, 2015 Pani, która pytała Piankę na olx chciała ją poznać, pospacerować z nią - niestety pisała z Wrocławia, więc kontakt się urwał w chwili, gdy napisałam, że Pianka przebywa w hoteliku niedaleko Skierniewic... Widocznie to nie było to :( Quote
Nutusia Posted March 13, 2015 Posted March 13, 2015 A szkoda - mogła zostać sąsiadką Gwiazdki ;) Quote
Florentyna Posted March 13, 2015 Author Posted March 13, 2015 No właśnie pisałam tej Pani na zachętę, że niedawno wyadoptowaliśmy psiaka z tego hoteliku do Wrocławia. No ale cisza jest.... Mam prośbę - kto może niech rozwiesi ten plakat u siebie lokalnie. Może w ten sposób efekt będzie lepszy. [attachment=10623:plakat Pianka.jpg] Quote
Mazowszanka13 Posted March 16, 2015 Posted March 16, 2015 Mam dla Pianki 300 zł z bazarku http://www.dogomania.com/forum/topic/145638-zako%C5%84czony-rozliczam-w%C5%82oc%C5%82awek-i-inne-skorupy-na-radysaki-w-hotelach/ Na czyje konto wysłać ? Quote
Florentyna Posted March 16, 2015 Author Posted March 16, 2015 Bardzo bardzo dziękujemy! :) Proszę wpłać bezpośrednio na konto hoteliku. Podać nr konta, czy weźmiesz z wydarzenia na fb? Quote
Mazowszanka13 Posted March 16, 2015 Posted March 16, 2015 Bardzo bardzo dziękujemy! :) Proszę wpłać bezpośrednio na konto hoteliku. Podać nr konta, czy weźmiesz z wydarzenia na fb? Wyślij mi, proszę na PW, bo nie mogę się połapać na tym wydarzeniu. Quote
Mazowszanka13 Posted March 16, 2015 Posted March 16, 2015 Wysłałam PW :) Dziękuję :) Już sobie zapisałam w kajeciku na przyszłość. Quote
Florentyna Posted March 16, 2015 Author Posted March 16, 2015 Nie uwierzycie, ale Pianka nadal nie do końca się zrosła. Ma dwa miejsca, gdzie jeszcze się coś sączy. Paweł był z nią ponownie na konsultacji u weta i aplikuje jej jakiś płyn o konsystencji oleju w te dwa miejsca. Podobno po tym to się już musi zrosnąć. To już będzie miesiąc chyba jak się to zrasta :( Quote
Mazowszanka13 Posted March 17, 2015 Posted March 17, 2015 Przelałam przed chwilą na konto hoteliku 300 zł dla Pianki. Potwierdź papryko odbiór na wątku bazarkowym: http://www.dogomania...i-inne-skorupy/ Quote
Nutusia Posted March 17, 2015 Posted March 17, 2015 Matko moja, cóż za NIEBANALNY pies z tej Pianusi!!!! Ten płyn oleisty to może balsam Szostakowskiego? Quote
Florentyna Posted March 17, 2015 Author Posted March 17, 2015 Nie mam pojęcia, czy to balsam Szostakowskiego. Mam nadzieję, że pomoże i Pianka się już tak zupełnie zagoi. Martwi mnie trochę ten brak zainteresowania tą psinką :( Nie jest jej dane posiadanie swojego człowieka? :( Quote
Nutusia Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 Dane jest, ale widać nie od razu... A balsam Szostakowskiego to stary jak świat preparat ułatwiający gojenie się ran. Obrzydlistwo w stosowaniu, ale skuteczne ;) Quote
Florentyna Posted March 18, 2015 Author Posted March 18, 2015 Mam nadzieję :) Popcorn wybywa w weekend... Pianka i Krabiszon z "naszej" czwórki zostaną. No i może dołączy do nich kolejna bida radysowa. Zobaczymy.... Quote
wieso Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 wierze ze Pianka tak jak Popcorn znajdzie swoj domek, trzymamy mocno kciuki zacisniete.... Quote
Florentyna Posted March 18, 2015 Author Posted March 18, 2015 Dziękujemy wieso, że jesteś z nami :) Pianka pozdrawia wieczorowo i życzy dobrej nocy. Jak zwykle uśmiechnięta :) Quote
Nutusia Posted March 19, 2015 Posted March 19, 2015 Przynajmniej ona się nie zamartwia brakiem domku ;) Quote
Florentyna Posted March 19, 2015 Author Posted March 19, 2015 I tak ma być. Ona już czas zamartwiania ma za sobą ;) A myślę, że prędzej czy później znajdzie się ktoś, kto pokocha liska za to, jaki jest :) Quote
papryka Posted March 19, 2015 Posted March 19, 2015 Mazowszanko dziękujemy za wpłatę 300,00 zł z bazarku dla Pianki. Quote
Florentyna Posted March 19, 2015 Author Posted March 19, 2015 I ja dziękuję Mazowszanko. To olbrzymia pomoc! Quote
Ala44 Posted March 19, 2015 Posted March 19, 2015 Dzisiaj, wracajac z pracy spotkalam w parku pania z psem, wlasciwie nic wielkiego a jednak......popatrzylam.......jakiego psa mi przypomina......i nagle olsnienie.......przypomina Pianke.....zapytalam jaka to rasa, Pani powiedziala Bordercollie Australian -red-white. Piesek mial dluzsza siersc. Ona chyba jest mixem tej rasy. Nie wiem czy mi sie wydaje , czy Pianka zmienila kolorek noska , z czarnego na brazowy ? Quote
Ala44 Posted March 19, 2015 Posted March 19, 2015 Dzisiaj, wracajac z pracy spotkalam w parku pania z psem, wlasciwie nic wielkiego a jednak......popatrzylam.......jakiego psa mi przypomina......i nagle olsnienie.......przypomina Pianke.....zapytalam jaka to rasa, Pani powiedziala Bordercollie Australian -red-white. Piesek mial dluzsza siersc. Ona chyba jest mixem tej rasy. Nie wiem czy mi sie wydaje , czy Pianka zmienila kolorek noska , z czarnego na brazowy ? Pisala wieso, nie moze sie zalogowac pod swoim nickiem Quote
Recommended Posts