Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękujemy Nutusiu :)
W ten weekend Pani Wiesława umówi termin wizyty PA u Pani Beaty.
Wielkie podziękowania dla Pani Wiesławy, która stwierdziła, że to taki podarunek od niej, Krasnala i Kredki (psiaków P.Wiesławy) dla Pianki :)
Decyzję o adopcji podejmę pewnie po tej wizycie i relacji Pani Wiesławy.

Świetne wieści, trzymam kciuki za wizytę :)

Posted

Kochani Piankowy dom nadal poszukiwany.
Decyzji jeszcze nie podjęłam, czekam na wizytę pa i relację Pani Wiesławy, ale są pewne kwestie, które dla mnie są nie do zaakceptowania.

Pianka jest bezpieczna w hoteliku i wydając ją muszę mieć pewność, że będzie jej lepiej tam gdzie trafi. Tu takiej pewności na razie nie mam :( To co mam, to milion pytań i wątpliwości. Nadal rozmawiamy, piszemy itd., zobaczymy, co z tego wyjdzie....
Na początku wyglądało to całkiem obiecująco, ale im więcej informacji uzyskuję, tym mniej mi się one podobają...

Nie ma potrzeby wyadoptowywania rudzielca liskowego do pierwszej osoby, która się zgłosi.
Cieszyłam się po pierwsze dlatego, że Pianka miałaby domek, a po drugie, że mogłabym Plotkę wyciągnąć. Bardzo mi szkoda tego dzieciaka. Tylko jak już się wyciąga, to jest się odpowiedzialnym za to życie.
Nie przesądzam, bo może wyciągam pochopne wnioski, mam nadzieję, że wizyta pa pozwoli rozwiać wszelkie wątpliwości.

Posted

Wpłynęły pieniążki z bazarku dla Pianki 156,30, dziękujemy. Pianola bez zmian, uśmiechnięta, brykająca szczęśliwa:) nie jesteśmy w stanie nic innego pisać:)

Posted

No właśnie... Sama teraz "czujesz" wątpliwości i doświadczasz, jak trudno je przezwyciężać, mając świadomość, że 100% pewności nie ma NIGDY. Słuszna decyzja - nic na siłę! W końcu nie idziemy na ilość, ale zdecydowanie na jakość.

Posted

ok po zdjęciu szwów, koszt chipa to o ile dobrze pamiętam - Paweł mi mówił to 60,00 zł chip i 50,00 zł wprowadzenie danych, Flo co z wizytą PA?

Cholera, a w Warszawie za darmo.

Posted

Pani Wiesława podała terminy od 15 do 17 marca , kiedy mogłaby się wybrać do Pani Beaty, ponieważ pracuje i nie każdy termin będzie jej odpowiadać. Pani Beata powiedziała, że się przeprowadza i nie ma czasu rozmawiać. Poprosiła Panią Wiesławę, aby ta zadzwoniła 10 marca to odpowie czy te terminy jej odpowiadają.
Także czekamy....