Grażyna49 Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 Ludzie, nie wpieniajcie mnie - dzwońcie i zabierajcie Piankę do domu!!!!!!! Po przeczytaniu pierwszej części zdania jak błyskawica przeleciała mi myśl co ta Nutusia chce od nas. No to ja poczaruję Quote
papryka Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 Pianka dzisiaj pyralginkę dostaję, żeby mniej bolało:) na spacery chodzi sama jak widać, załatwia się, jest taka mała bidulka ale jest oki, nic nie podcieka a to najważniejsze. Pozdrawiamy:) Quote
Grażyna49 Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 Oj ,po oczkach widać,że cierpiąca jest bardzo. Może jeszcze troszkę oszołomiona. Bez fartuszka i bez kołnierza ,nie wylizuje sobie ranki? A może tylko na spacerek tak bez ubranka wyszła. Quote
Nutusia Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Jeszcze trochę smutny osiołek, ale dziś już z pewnością będzie lepiej! Fartuszek wskazany, bo nie znasz dnia i godziny, gdy zacznie... swędzieć ;) Quote
Florentyna Posted February 6, 2015 Author Posted February 6, 2015 Ogłosiłam ją jeszcze na FB na takiej lokalnej skierniewickiej stronie/grupie. Z jednej strony to jej obecność dobrze wpływa na Popcorn, ale z drugiej to marzę o domku dla Pianeczki najlepszym z najlepszych! Quote
konfirm31 Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Ja też jestem zwolenniczką sukieneczek lub kołnierzy (zależnie od psa i warunków lokalnych ;)) chociaż mój obecny pan doktór - uważa, że nie trzeba. Żeby tak "bez niczego", to ja zbyt bojaźliwa jestem. Ale na spacerek, często chodziłyśmy bez sukienusi - żeby się wietrzyło :) Quote
Mazowszanka13 Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Po sterylce to Pianka najbardziej gotowa na domek z całej czwórki. Quote
Florentyna Posted February 7, 2015 Author Posted February 7, 2015 To prawda Mazowszanko. Oby nie było tak, że ta najbardziej gotowa będzie najdłużej czekała :( Quote
Grażyna49 Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 To prawda Mazowszanko. Oby nie było tak, że ta najbardziej gotowa będzie najdłużej czekała :( Oj nie kracz. Ja dzisiaj jestem w podłym nastroju ale pomyślę bardzo pozytywnie o domeczku . Quote
papryka Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Pianka to cudowny psiak, naprawdę, nie oddamy jej do bylejakiego domku:)))) już dzisiaj ogonek w górze, apetyt baaardzo dopisuje:) jest przekochana. Quote
Florentyna Posted February 7, 2015 Author Posted February 7, 2015 Bardzo liczę, że ktoś ją pokocha i doceni, jak fajnym i pozytywnym jest psiakiem. Quote
Nutusia Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Florentyna - kocham Twój optymizm! Niech na ja Cię spotkam!!!!! ;):) Quote
Florentyna Posted February 8, 2015 Author Posted February 8, 2015 Nutusiu optymizm optymizmem, a realia realiami. Nie należę do huuurrrraaa optymistów - nic na to nie poradzę. Za dużo we mnie złości i bezsilności. Byłam dziś w przytulisku i jakoś tak mnie przybiło :( Quote
iwstar58 Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Bardzo liczę, że ktoś ją pokocha i doceni, jak fajnym i pozytywnym jest psiakiem. Na pewno ktoś pokocha. Myślimy pozytywnie i trzymamy kciuki, żeby tylko dostrzegł Piankę :) Quote
Florentyna Posted February 8, 2015 Author Posted February 8, 2015 Nie wiem, dlaczego nikt do tej pory nie zadzwonił. Ludzie się nie znają... Ja gdybym tylko mogła, to naprawdę chciałabym mieć takiego psiaka. Quote
Nutusia Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Papryczko, a dałoby radę zrobić Piance kilka fotek w domu? Takie zdjęcia "domowo-kanapowe" jakoś chyba bardziej przyciągają potencjalne domki... Quote
malagos Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 A jak się goi ranka po sterylizacji, wszystko ok? Quote
papryka Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Papryczko, a dałoby radę zrobić Piance kilka fotek w domu? Takie zdjęcia "domowo-kanapowe" jakoś chyba bardziej przyciągają potencjalne domki... jasne, jak tylko Pianka dojdzie do siebie w 100%. Póki co wszystko ładnie się goi. Quote
Nutusia Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 O, super, podmieni się w ogłoszeniach i będzie domek jak się patrzy! :) Quote
papryka Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 Pianola już w swoim żywiole, zaczyna brykać podskakiwać, rana czysta, nic nie podcieka, w pt albo pon zdjęcie szwów. I obiecane zdjęcia kanapowe:) Quote
Recommended Posts