malagos Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 to ten transport kosztuje? Nie dość, ze psy zabieracie, robicie miejsce dla następnych, to jeszcze trzeba zapłacić za to? Kruszewo zawozi za darmo do domków. Quote
Florentyna Posted January 10, 2015 Author Posted January 10, 2015 malagos normalnie nie kosztuje. Ale dziewczyny kombinują, że jeśli nie zbierze się wymagana liczna psów do transportu i mieliby w ogóle nie przyjechać, to może warto zaproponować zwrot kosztów, żeby te psiaki jednak przywieźli. Czekamy na rozwój wypadków. Quote
konfirm31 Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 to ten transport kosztuje? Nie dość, ze psy zabieracie, robicie miejsce dla następnych, to jeszcze trzeba zapłacić za to? Kruszewo zawozi za darmo do domków. Kruszewo, to zupełnie inna bajka....................:). Ostrów mazowiecka( Bąkówka), też nam chciała przywieźć Bliss, ale myśmy chcieli zabrać ją JUŻ. Inna sprawa, ze to wszystko dużo bliżej :( Quote
asiuniab Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 asiuniab zrobiłam Piance nowe wydarzenie na fb. Wcześniej miała jedno wspólnie z Popcorn. Pisząc, że odbija się czkawką miałam na myśli fakt, że chyba nikt z tamtego wydarzenia (nawet ci, którzy deklarowali pomoc) nie dołączyli do obecnego. Oprócz Mai nikt nie zadeklarował pomocy... Pisałam priv i nic, żadnej odpowiedzi - a nie chcę też być namolna. OK prześlę nr konta. Ewa gonsales tak się zastanawiam, czy jest sens, żebym ja wpłacała na Kraba, a Ty na Piankę. Będą tylko koszty bankowe za przelewy. A tak to wpłać kochana to, co miałaś na Kraba, a ja dołożę dodatkowe 50 zł Piance. Co Ty na to? ok. rozumiem, tak tylko się zastanawiam, ja akurat dołączyłam do nowego wydarzenia Pianki; czy ew. priv od Ciebie nie wpadły w kategorię inne tych osób, tak się dzieje jak nie ma się kogoś w znajomych; i czy oni dotarli do Twoich wiadomości; a z ciekawości, kiedy napisałaś, tak pytam, czy jest jakaś nadzieja? szkoda, że tamto wydarzenie zaprzpaszczono, od września się tym nikt nie interesował, jak byli chętni do pomocy finansowej; taka wilcza przysługa dla pisc:( Quote
malagos Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 Aaa, to ok, bo pieniądze na dt są potrzebne, na leczenie, karmę i zawsze ich mało... Quote
Grażyna49 Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 Pięknie witam Pianeczkę. Już co raz bliżej do wolności,do nowego życia. Trzymam kciuki za wszystkie psiaczki ,które mają opuścić schronisko. Quote
dorcia2 Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 dziękuję za zaproszenie od Cioci Ewci , jaka biedna sunieczka obecnie jednorazowo grosik mogę tylko wpłacić, zobaczymy później może jakaś deklaracja mi się wykruszy sunia jest śliczna a brak oczka nie powoduje z niej kalekiej , mam więc nadzieję, że znajdzie domek, trzymam kciuki :) Quote
Nadziejka Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 Zagladam z nadzieja i pozdrowieniem dorciu2 dziekuje cudnie za wszystko bedziie dobrze trzymajmy i sciskajmy za wszystko Florentynko slij mi proszę ten num konta wplace dopiero jak już wszystko będzie bezpiecznie Quote
papryka Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 Zapraszamy na bazarek dla Gwiazdki: http://www.dogomania.com/forum/topic/144957-csmutna-gwiacegie%C5%82kowysmutna-gwiazdeczka-z-radys-zbieramy-na-karm%C4%99pom%C3%B3%C5%BC-110115-210115/ Robimy wszystko by Gwiazdka mogłą przyjechać z Krabikiem i Pianką 1 Quote
Xibalba Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 Zaglądam do Pianki w niedzielne popołudnie :) Quote
PSYzRADYS Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 Nie wiem, czy coś się płaci "normalnie" Radysom za ten transport( pytanie do PsówzRadys ;)), ale myślę, że przy mniejszej ilości psów, można ze schroniskiem negocjować ws transportu za zwrot kosztów paliwa :). Nic się nie płaci. Do transportu jest jeszcze tydzień, więc być może jeszcze ktoś dojdzie. Na razie doliczyłam się 5 psów... a Radysy postawiły warunek darmowego transportu przy 7. Myslę, jednak, że 5 to i tak wystarczająco, by je przywieźć... Quote
papryka Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 Nic się nie płaci. Do transportu jest jeszcze tydzień, więc być może jeszcze ktoś dojdzie. Na razie doliczyłam się 5 psów... a Radysy postawiły warunek darmowego transportu przy 7. Myslę, jednak, że 5 to i tak wystarczająco, by je przywieźć... powinni za sam fakt że psiaki zostana wyciagniete ze schronu i beda mialy szanse na DS transportowac za darmo! 5 psów to już dużo Quote
asiuniab Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 dopiszcie mnie proszę na deklarację stałą na 10 zł Quote
Florentyna Posted January 11, 2015 Author Posted January 11, 2015 Dziękuję asiuniab już dopisuję :) Quote
konfirm31 Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 Nic się nie płaci. Do transportu jest jeszcze tydzień, więc być może jeszcze ktoś dojdzie. Na razie doliczyłam się 5 psów... a Radysy postawiły warunek darmowego transportu przy 7. Myslę, jednak, że 5 to i tak wystarczająco, by je przywieźć... No, to spokojnie czekamy :) Quote
Florentyna Posted January 11, 2015 Author Posted January 11, 2015 wpłynęło 60 zł - dziękuję konfirm :) i już biegnę zapisywać w poście rozliczeniowym. Quote
Nutusia Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 Bardzo się cieszę z całokształtu rozwoju wydarzeń :) Piańcia - do zobaczenia już wkrótce ;) Quote
Florentyna Posted January 12, 2015 Author Posted January 12, 2015 Wpłynęło 50 zł dla Pianki od jednej z moich niezawodnych koleżanek z pracy :) Zapisuję :) Quote
Nutusia Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 Też bym chciała mieć takie koleżanki! A do Błędowa już jeżdżą, czy jeszcze nie? ;) Quote
Florentyna Posted January 12, 2015 Author Posted January 12, 2015 Niektóre jeżdżą :) Wczoraj byłam z jedną z nich ;) też Agnieszką. Quote
malagos Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 To jeszcze domki tymczasowe choć dla 2 psiaków, do tej siódemki........ Quote
Recommended Posts