bakusiowa Posted January 24, 2018 Posted January 24, 2018 5 godzin temu, Florentyna napisał: No i właśnie dlatego byłoby cudownie, gdyby rozliczenie było jasne i przejrzyste. I to nie jest chyba tak, że ktoś obawia się, czy jego wpłaty są ujęte. Bardziej to troska o to, aby Ewa nie została z tym sama i nie musiała dokładać kwoty, która może być dla niej zbyt dużym obciążeniem. Teraz nie wiemy ani czy wpłat starcza ani ewentualnie czy Ewa musi dokładać do psiaka. Właśnie o to mi chodzi. Quote
Nadziejka Posted January 25, 2018 Author Posted January 25, 2018 Wplaty do hoteliku rok 2016 i 2017 r 12 styczen wyslalam 50 zl za koszt odlewu protezki 12 styczen wyslalam do hoteliku 50 zl za transport z deklaracji stalych m-c styczen zaplacone w lutym ,z deklaracji jednorazowych 350 zl (na koncie jednorazowych po zaplaceniu zostalo 0 zl) Luty na jedzonko Krabunia 60 zl z deklaracji stalych (290 zl minus 60 zl =zostalo 230 zl stalych) m-c luty zaplacone 1 marca za hotelik za luty 350 zl z deklaracji stalych 345 zl plus z jednorazowych 5 zl m-c marzec zaplacony z deklaracji jednoeazowych 350 zl m-c kwiecien zaplacony z deklaracji jednorazowych 350 zl m-c maj zaplacony z deklaracji stalych 350 zl m-c czerwiec zaplacony z deklaracji stalych 350 zl m-c lipiec zaplacony z deklaracji jednoraowych 350 zl plus 100 zl ! zaplacone z deklaracji jednorazowych za transport na mierzenie protezki 25 zl szczepienie Krabunia przeciw wscieklosci w maju zaplacone m-c sierpien zaplacone z deklaracji jednorazowych 350 zl. m-c wrzesien zaplacone z deklaracji stalych 350 zl m-c pazdziernik zaplacone z deklaracji jednorazowych 350 zl. m-c listopad zaplacilam z deklaracji stalych 350 zl. ! m-c grudzien 2016 r zaplacila Fundacja ROKA 350 zl dziekujemy ! rok 2017 za m-c styczen zaplacila Fundacja ROKA 350 zl dziekujemy ! rok 2017 za m-c luty zaplacila Fundacja ROKA 350 zl dziekujemy! ! rok 2017 za m-c marzec zaplacila Fundacja ROKA 350 zl dziekujemy! ! rok 2017 za m-c kwiecien zaplacila Fundacja ROKA 350 zl dziekujemy! ! rok 2017 za m-c maj zaplacila Fundacja ROKA 350 zl dziekujemy! 2017 r m-c czerwiec zaplacilam z deklaracji stalych 350 zl . 2017 r m-c lipiec zaplacilam z deklaracji stalych 350 zl. 2017 r m-c sierpien zaplacilam z deklaracji stalych 350 zl. 2017 r m-c wrzesien zaplacilam z deklaracji stalych 350 zl. 2017 r m-c pazdziernik zaplacilam z deklaracji stalych 350 zl. 2017 r m-c listopad zaplacilam z deklaracji stalych 350 zl. 2017 r m-c grudzien zaplacilam z deklaracji stalych 350 zl 2017 rok- Razem na koncie bylo deklaracji stalych: 2465 zl! Zaplacilam 7 razy po 350 zl czyli 2450 zl! Na dzien 30 grudzien 2017 rok! zostalo z dekl stalych 15 zl CDN...... jeszcze wplacalm na jedzonko Krabunia rozlicze jeszcze rozlicze bazareczki i dekleracje jednorazowe Sercem calem dziekuje za wszystko Dziekuje Dziekuje CDN.... Quote
Nadziejka Posted January 25, 2018 Author Posted January 25, 2018 Serca Bardzo bardzo dziekuje za wszystko jeszcze uzupelnie jednorazowe Ciocia bakusiowa wplaca wiele razy jednorazowe pieniazki! cudnie dziekuje yucca anecik bazareczki moje i milagrosi sercem klaniam dziekuje cudnie z uwagi na moje czeste niedowidzenie mam czasem poblokowane konta na dluzej abym znow nie robila wlamania na swoje osobiste konto bankowe dziekuje pieknie za zrozumienie Florentynko dziekuje za czipa i karme sciskam ogromnie a zdjateczka spacery cudne przeprzecudne Krabusiowe oj ma Ptysiunio dobrusko w hoteliczku stokroc zycie nowe cudne bardzo serce kojace dziekuje Wam dziekuje Quote
Florentyna Posted January 28, 2018 Posted January 28, 2018 Chip - 35 zł odrobaczenie - 10,00 zł szczepienie - 35,00 zł badanie krwi 55,00 zł Razem 135,00 zł dziś poszło na konto hoteliku. Chip został zarejestrowany w dwóch bazach: identyfikacja.pl, safe-animal.eu 2 Quote
Tyśka) Posted January 29, 2018 Posted January 29, 2018 Znalazłam ogłoszenie Krabusia... i przepraszam, że to powiem, ale... zdjęcie główne, jak i te w ogłoszeniu nie pokazują urody Krabusia :( To śliczny, proludzki pies, warto to pokazać w ogłsozeniu... Krabuś ma tyle pięknych zdjęć, że warto podmienić na inne zdjęcia... https://www.olx.pl/oferta/moj-czlowieku-czekam-na-ciebie-przyjdz-juz-po-mnie-barni-CID103-IDk4Smv.html#8fdb987a0c Chociażby: - zwłąszcza to jesst cudne Zdjęć jest sporo, myślę że warto popodmieniać. Przepraszam, że śmiem takie rzeczy pisać... ale Krabuś już tak długo czeka :( 2 Quote
Olena84 Posted January 30, 2018 Posted January 30, 2018 8 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Przepraszam, że śmiem takie rzeczy pisać... ale Krabuś już tak długo czeka :( zgadzam się, pierwsze cudne;) Quote
Nadziejka Posted January 30, 2018 Author Posted January 30, 2018 Stoookrosci przecudny Ptysiaczek stokrosci Dziekuje calem sercem Florentynko Dziekuje klanaim serdecznie za wplaty jednorazowe i stale na styczen tez juz sa jutro uzupelnie Sercem Wam Dzuiekuje Pieknie Tysiu a moze kochana sprobujjesz wyczarowac tez ogloszonka z tymi zdjateczkami Krabunia? Quote
Tyśka) Posted January 30, 2018 Posted January 30, 2018 2 godziny temu, Nadziejka napisał: Tysiu a moze kochana sprobujjesz wyczarowac tez ogloszonka z tymi zdjateczkami Krabunia? Ciociu... Nadziejko najdroższa... Tobie nie śmiem nawet odmawiać... :) Z czystą przyjemnością wyczaruję ogłoszonka, ale proszę, daj mi czas do końca egzaminów - ostatni mam 6ego lutego... :) 1 Quote
Nadziejka Posted January 30, 2018 Author Posted January 30, 2018 7 minut temu, Tyś(ka) napisał: Ciociu... Nadziejko najdroższa... Tobie nie śmiem nawet odmawiać... :) Z czystą przyjemnością wyczaruję ogłoszonka, ale proszę, daj mi czas do końca egzaminów - ostatni mam 6ego lutego... :) Sciskam za Ciebie sciskam mocno i bardzo dziekuje Tysiu im wiecej bedzie zaczarowanych ogloszen tym lepiej przeciez Poooozdrawiam sciskam kciuki za egzaminy! Quote
Olena84 Posted January 31, 2018 Posted January 31, 2018 9 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Ciociu... Nadziejko najdroższa... Tobie nie śmiem nawet odmawiać... :) Z czystą przyjemnością wyczaruję ogłoszonka, ale proszę, daj mi czas do końca egzaminów - ostatni mam 6ego lutego... :) na jakie miasto byś robiła? A jest gdzieś próbka ogłoszeń tutaj? Quote
bakusiowa Posted January 31, 2018 Posted January 31, 2018 10 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Ciociu... Nadziejko najdroższa... Tobie nie śmiem nawet odmawiać... :) Z czystą przyjemnością wyczaruję ogłoszonka, ale proszę, daj mi czas do końca egzaminów - ostatni mam 6ego lutego... :) Jak wyczarujesz ogłoszenie to ja wyróżnię. Moje ogłoszenie też jest lecz jak do tej pory miałam tylko jedno zapytanie. Widziałam też ogłoszenia innych osób. Quote
Tyśka) Posted January 31, 2018 Posted January 31, 2018 1 godzinę temu, Olena84 napisał: na jakie miasto byś robiła? A jest gdzieś próbka ogłoszeń tutaj? Niestety nie ma, więc nie mam pojęcia na jakie miasta (oprócz Wrocławia) ma Krabuś, a na jakie mogę zrobić... :( 13 minut temu, bakusiowa napisał: Jak wyczarujesz ogłoszenie to ja wyróżnię. Moje ogłoszenie też jest lecz jak do tej pory miałam tylko jedno zapytanie. Widziałam też ogłoszenia innych osób. Supr, dziękuję. Mogłabyś podesłać ogłoszenia te, które widziałaś? Quote
elik Posted February 2, 2018 Posted February 2, 2018 Dnia 30.01.2018 o 23:39, Tyś(ka) napisał: Ciociu... Nadziejko najdroższa... Tobie nie śmiem nawet odmawiać... :) Z czystą przyjemnością wyczaruję ogłoszonka, ale proszę, daj mi czas do końca egzaminów - ostatni mam 6ego lutego... :) Tysiu kochana życzę pomyślnego zdania egzaminów :) Quote
Florentyna Posted February 4, 2018 Posted February 4, 2018 Patrzę i patrzę, ktoś tu chciałby takiego Krabiszona na zawsze...... ? 1 Quote
elik Posted February 4, 2018 Posted February 4, 2018 33 minuty temu, Florentyna napisał: Patrzę i patrzę, ktoś tu chciałby takiego Krabiszona na zawsze...... ? Nostalgiczny Krabiszonek. Quote
Florentyna Posted February 7, 2018 Posted February 7, 2018 Była okazja, więc zaopatrzyliśmy z hoteliczkiem Kraba w obrożę na kleszcze. 1 Quote
Xibalba Posted February 10, 2018 Posted February 10, 2018 Ewuniu, ponawiam prośbę, proszę o nr konta to czasem postaram się przelać choć grosik dla Kraba. Quote
Florentyna Posted February 13, 2018 Posted February 13, 2018 Zapraszam na bazarek, którego jednym z beneficjentów będzie Krab. Książki, książki i jeszcze raz książki! :) 2 Quote
Xibalba Posted February 14, 2018 Posted February 14, 2018 Dnia 13.02.2018 o 11:22, Florentyna napisał: Zapraszam na bazarek, którego jednym z beneficjentów będzie Krab. Książki, książki i jeszcze raz książki! :) Już zaglądam i innych też zachęcam. 1 Quote
Olena84 Posted February 15, 2018 Posted February 15, 2018 Nadziejka dziś zapłaci za hotelik za styczeń, a jutro już będzie i pouzupełnia Quote
Nadziejka Posted February 18, 2018 Author Posted February 18, 2018 Juz jestem i dziekuje calem sercem za wszystko za hotelik dzis wplacilam dopiero za styczen 350 zl nie moglam wczesniej nie dalam rady przepraszam za opoznienie bardzo serdecznie Krabunio przeprzecudny Bardzo przepraszam za tak dluuuga zwloke z przyczyn zyciowych zawirowan okropnych ... Dziekuje dziekuje za bazarusio Klorentynko Bardzo Wam Dziekuje Klaniam Calunim Serduchem Florentynko a czy moge prosic o wklejenie wynikow badan jak wyszly Krabeuszkowe? sciskam micno mocnoooo Quote
Florentyna Posted February 18, 2018 Posted February 18, 2018 Krabeuszek - dzień jak co dzień :) Quote
bakusiowa Posted February 18, 2018 Posted February 18, 2018 Ile jest pieniędzy na koncie Krabika? Quote
Recommended Posts