elik Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 Śliczny Krabiku, domku w nowym roku życzę! Jak najlepszego i jak najszybciej! Quote
Mazowszanka13 Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 Jęzor na wierzchu. Widać,że wybiegany:) Quote
milagros19853201 Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 I ZNOWU ZAPRASZAM NA BAZAREK GDZIE KRABCIO JEST JEDNYM Z BENEFICJENTOW: Quote
Florentyna Posted January 9, 2018 Posted January 9, 2018 Dwa worki karmy po 20kg dla Krabeusza zamówione. 3 Quote
bakusiowa Posted January 9, 2018 Posted January 9, 2018 2 godziny temu, Florentyna napisał: Dwa worki karmy po 20kg dla Krabeusza zamówione. Żeby tylko Krabcio nie przytył. Quote
Florentyna Posted January 10, 2018 Posted January 10, 2018 Te zdjęcia zrobione są już dawno, ale uwielbiam do nich wracać <3 2 Quote
elik Posted January 10, 2018 Posted January 10, 2018 1 godzinę temu, Florentyna napisał: Te zdjęcia zrobione są już dawno, ale uwielbiam do nich wracać <3 I wcale się nie dziwię :) Oba powinny być w ogłoszeniach. Quote
Florentyna Posted January 17, 2018 Posted January 17, 2018 Helllllołłłłł :) Co u Was dziś słychać? Krabiszon w bardziej melancholijnej odsłonie 3 Quote
elik Posted January 18, 2018 Posted January 18, 2018 Krabiszonku kochany co to za smuteczki, coooo ? Tyle Cioć dobrze życzy więc dobry domek musi się znaleźć! Quote
bakusiowa Posted January 18, 2018 Posted January 18, 2018 Biedaczek czeka na domek. Jednak domku nie widać. Quote
Nadziejka Posted January 23, 2018 Author Posted January 23, 2018 Dziekuje calem sercem za te cuda za zycie Krabuszkowe jaki szczesliwy wybiegusiany zaopiekowany Ptysiunio dziekuje Wam pieknie radosci w sercu ogromne ogromne dziekuje cudnie klanaim za wszelka pomoc uzupelnie rozliczonka Quote
Nadziejka Posted January 23, 2018 Author Posted January 23, 2018 Dnia 6.01.2018 o 18:03, Florentyna napisał: Utworzyłam na fb wydarzenie mające na celu znalezienie domu Krabowi. Tu link https://www.facebook.com/events/139077793444399/?notif_t=plan_user_joined¬if_id=1515258083784312 Dobrze wiem, że nie jest to łatwe zadanie, ale psiak dał człowiekowi drugą szansę - zaufał. Teraz nasza kolej! WIem, że Krab ma dużo ogłoszeń, może dodatkowo wydarzenie te szanse zwiększy. Zakupię dla Kraba również karmę. Ewa proszę napisz o jakim minusie mówimy jeśli chodzi o hotelowanie Kraba. zaleglosci minusy nie pisze boc nie ma takich dzieki wszystkim sercom pomagajacym ktorym dziekuje z calego serducha Dziekuje stokrosci dziekuje Dnia 9.01.2018 o 19:23, Florentyna napisał: Dwa worki karmy po 20kg dla Krabeusza zamówione. Florentyno jesli mozesz prosze serdecznie zbieraj na swoje konto pomoc dla Krabunia jesli beda chetni na te badania Bardzo dziekuje Quote
Nadziejka Posted January 23, 2018 Author Posted January 23, 2018 Dnia 9.01.2018 o 19:23, Florentyna napisał: Dwa worki karmy po 20kg dla Krabeusza zamówione. Quote
bakusiowa Posted January 23, 2018 Posted January 23, 2018 Dnia 3.07.2017 o 20:13, Nadziejka napisał: Deklaracje stale luty 2017 r Anula i Bogusik 20 zl dorcia2 20 zl Mysza2 5 zl Anecia yucca 10 zl LIDA 50 zl agat21 20 zl Mazowszanka 13 za styczen , luty ,marzec 30 zl cdn ... Na dzien 28 luty wszystkich pieniazkow jest 795 zl! Deklaracje stale marzec 2017 r Mysza2 5 zl agat21 20 zl SWIAT 30 zl Anula i Bogusik 20 zl yucca 10 zl LIDA 50 zl jeszcze uzupleniam! Kwiecien LIDA 50 zl Mysza2 5 zl Maj LIDA 50 zl Mysza2 5 zl Czerwiec LIDA 50 zl Mysza 2 5 zl Lipiec Mazowszanka 13 za : kwiecien , maj, czerwiec 30 zl Mysza2 5 zl agat21 20 zl LIDA 50 zl dorcia2 20 zl Anula i Bogusik 20 zl wplaty jednorazowe: Lipiec Ciocia bakusiowa 40 zl wplaty bazareczkowe: Pan Pawel podal mi nowy numer konta dla Krabeuszka Krab nie ma zaległości w hotelu bo Ewa płaci. Jednak nie ma wystarczających deklaracji a nawet jest ich bardzo mało. Ostatnie rozliczenie jest z 3-go lipca i tak wygląda jak wyżej. Jest to rozliczenie od lutego do lipca i proszę popatrzeć ile jest wpłat przez taki długi okres. Dlatego domagam się Ewo abyś napisała ile dopłacasz do utrzymania Kraba od momentu kiedy skończyły się zapasy gotówki. Quote
Lida Posted January 24, 2018 Posted January 24, 2018 Trochę niefajne to jest, że nie ma stałych rozliczeń. Wpłacam na Kraba regularnie i nie mam pewności, że ktoś nad tym panuje. Rozumiem, ze ktoś dopłaca brakujacą kwotę, ale ważne jest, żeby finanse były prowadzone przejrzyście. Quote
Kejciu Posted January 24, 2018 Posted January 24, 2018 O kurcze myślałam że za Kraba płaci jakaś fundacja bo coś mi się w oko chyba rzuciło ale widać błędnie :( Quote
bakusiowa Posted January 24, 2018 Posted January 24, 2018 1 godzinę temu, Kejciu napisał: O kurcze myślałam że za Kraba płaci jakaś fundacja bo coś mi się w oko chyba rzuciło ale widać błędnie :( Nie żadna fundacja. Krab miał naskładane pieniądze na protezę . Fundacja użyczyła konto. W końcu proteza została zakupiona gdzie indziej i była tańsza. Pieniądze które zostały na koncie fundacja wpłacała do hoteliku na utrzymanie Kraba. Jednak te pieniądze już dawno się skończyły. Nie ma deklaracji na 360 zł plus na karmę. Nadziejka dopłaca co miesiąc. Jednak powinno być wszystko jasne. Ile ludzie wpłacają a jaką różnicę ona dopłaca. 1 Quote
kiyoshi Posted January 24, 2018 Posted January 24, 2018 Nadziejko prosze zrob zestawienie Przeciez jestem pewna ze ludzie pomoga z bazarkami, deklaracjami a tu rzeczywiscie malo wiadomo :( Quote
Nadziejka Posted January 24, 2018 Author Posted January 24, 2018 Wszystko rozpisze i uzupelnie boc czekalam wiele miesiecy na rozliczenia z banku mojego wiecej jest wplat serca drogie wiecj niz tu napisane wszytko uzupelnie i deklaracje cudne stale i jednorazowe i bazareczki prosze nie martwcie ze pieniazki Wasze zaginely wszystko uzupelnie dziekuje dziekuje dziekuje Quote
Nadziejka Posted January 24, 2018 Author Posted January 24, 2018 10 godzin temu, Lida napisał: Trochę niefajne to jest, że nie ma stałych rozliczeń. Wpłacam na Kraba regularnie i nie mam pewności, że ktoś nad tym panuje. Rozumiem, ze ktoś dopłaca brakujacą kwotę, ale ważne jest, żeby finanse były prowadzone przejrzyście. Pieknie Dziekuje Lida za wplaty co miesiac ktos czyli ja nad tym panuje dziekuje dziekuje Quote
Florentyna Posted January 24, 2018 Posted January 24, 2018 Koszt badań i chipa poniosę ja. Widzę, że chip został zarejestrowany na identyfikacja.pl, wrzucę jeszcze na safe-animal. 1 Quote
yucca Posted January 24, 2018 Posted January 24, 2018 20 godzin temu, bakusiowa napisał: Krab nie ma zaległości w hotelu bo Ewa płaci. Jednak nie ma wystarczających deklaracji a nawet jest ich bardzo mało. Ostatnie rozliczenie jest z 3-go lipca i tak wygląda jak wyżej. Jest to rozliczenie od lutego do lipca i proszę popatrzeć ile jest wpłat przez taki długi okres. Dlatego domagam się Ewo abyś napisała ile dopłacasz do utrzymania Kraba od momentu kiedy skończyły się zapasy gotówki. To nie jest tak do końca bo ja i wielu innych płaci regularnie tylko nie ma ujętych w rozliczeniu. Quote
Florentyna Posted January 24, 2018 Posted January 24, 2018 17 minut temu, yucca napisał: To nie jest tak do końca bo ja i wielu innych płaci regularnie tylko nie ma ujętych w rozliczeniu. No i właśnie dlatego byłoby cudownie, gdyby rozliczenie było jasne i przejrzyste. I to nie jest chyba tak, że ktoś obawia się, czy jego wpłaty są ujęte. Bardziej to troska o to, aby Ewa nie została z tym sama i nie musiała dokładać kwoty, która może być dla niej zbyt dużym obciążeniem. Teraz nie wiemy ani czy wpłat starcza ani ewentualnie czy Ewa musi dokładać do psiaka. 1 Quote
Anula Posted January 24, 2018 Posted January 24, 2018 Rozliczenie powinno być krótkie: 1.Deklaracje stałe: 2.Deklaracje jednorazowe i inna pomoc np.bazarki: 3.Wydatki: 4.Ogólnie - Deklaracje stałe:+deklaracje jednorazowe:- wydatki: = kwota na dzień dzisiejszy albo plusowa albo minusowa. I wszystko jest jasne i czytelne,wiemy na czym stoimy,zależnie od kwoty pomagamy np.bazarkami,wpłatami albo i nie .Natomiast na tym wątku dla mnie rozliczenie jest czarną magią. Ja z Bogusik wpłacam regularnie z zaznaczeniem za jaki miesiąc. Można popatrzeć na wątek Czesterka w moim podpisie i odgapić. Quote
Recommended Posts