papryka Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 Papryko, mam nadzieję, że nie uraziła Cię moja wypowiedź. Miałam na myśli ustalenie wszystkich kwestii między Tobą a Ewą. Ewunia to bardzo pojemne serducho, pełne emocji :) I to dobrze, bo tacy ludzie są zwierzętom potrzebni. Brakowało postów odnośnie tych spraw formalnych ustaleń szczegółów opieki. Stąd moja uwaga. Nowy hotel to nie zły hotel w moim pojmowaniu :) Mam nadzieję, że pod Waszą opieką z tego strachulca uda się zrobić najprawdziwszego przyjaciela człowieka, czego życzę i jemu, i Wam! absolutnie zero urazy:)) ustalenie wszystkiego jest istotne i dobrze ustalić to wczesniej zeby uniknąc nieporozumien:) info o hotelu sa istotne, dla nas tez jest to wazne i z rozwagą przyjmujemy psiaki i chcemy by trafiły do jak najlepszych domów:) A jaką karmę psiaki dos Quote
papryka Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 gotowane jedzenie, mięso, warzywa, ryz/kasza, sucha karma rzadziej Quote
papryka Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 Na facebooku hotelik ma swoją stronę. Fajnie to wygląda. Można łatwo znaleźć wpisując w wyszukiwarce: hotel dla psów psia chata. Z tego wygląda, że Krabik byłby w boksie zewnętrznym. Chyba, że były inne ustalenia. Dołączę się z wpłatami, tylko ważne jest dla mnie ustalenie, kto jest osobą odpowiedzialną za psa, kto zbiera pieniądze, kto prowadzi rozmowy z hotelikiem, kto będzie prowadził watek, robił ogłoszenia... Myślę, że to jest ważne i dla właścicieli hoteliku i dla nas. ewa gonzales - osoba odpowiedzialna za psiaka Quote
papryka Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 Fajnie, że Krabik trafi do Was papryko :) :) miło:) Quote
EVA2406 Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 Krabik będzie w boksie wewnętrznym, czy zewnętrznym? Chyba lepiej by mu było w ciepełku. Quote
Xibalba Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 Krab ma wydarzenie na FBhttps://www.facebook.com/events/330194017184132/?ref_newsfeed_story_type=regular Mazowszanko dogadamy się :) Chwilę mnie nie było i już tyle się stało, wątek na fb a teraz czytam, że Krabik jedzie do hoteliku :) Na dogo nie od dziś dzieją się cuda! Quote
Xibalba Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 Dobrze jaksoleczki dziekuje dziekuje czekamy z nadzieja ....już by się ta wiosnka przydala oj przydala ... Ciociu Ewo, to Tobie należą się PODZIĘKOWANIA za to, że poruszyłaś niebo i ziemię żeby pomóc kolejnemu psiakowi. U mnie na razie trochę krucho z gotówką, ale wspomogę bazarkiem. Trzymam kciuki, żeby wszystko przebiegło pomyślnie :) Quote
terra Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 Zaglądam do Krabika i cieszę się ogromnie, że wielki dzień nadchodzi. Zaciskam kciuki. Quote
malagos Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 Dobre wieści z rana, aż chce się tu zajrzeć :) Quote
konfirm31 Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 Dzwoniłam właśnie do Radys i zamówiłam Cyprysa. Pytałam, kto adoptował Aramisa. Dowiedziałam się, że ktoś z okolicy - "od nas". Termin transportu, jeszcze nieustalony do końca czy 17, czy 18, bo żadne psy jeszcze nie są pozgłaszane. Ja pierwsza się zgłosiłam z Cyprysem :). Wspomniałam o Krabie i Piance, ale powiedziałam, że zainteresowane osoby zadzwonią i potwierdzą. Jak jakiś pies ma jechać w w/w terminie, to dzwońcie do Radys i umawiajcie transport :) Quote
Anula Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 To ja już zaczynam trzymać kciuki aby jak najwięcej psiaków wyjechało z Radys.Chciałabym aby to już był ten 17-18.01.15. Quote
papryka Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 Cioteczki pomóżcie!!! http://allegro.pl/grafika-cegielka-charytatywna-na-leczenie-sofie-i4968575804.html, https://www.facebook.com/events/1377606232541051/?ref_newsfeed_story_type=regular, rozsyłajcie, udostepniajcie!!! Quote
Nutusia Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 Na razie sobie zapiszę wątek, bo mam trochę zaległości ;) Quote
anica Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 Uwaga!!!!! proszę kto może niech jeszcze wyśle mejla to naprawdę tylko ... minuta! a może uratowane , życie?! Doświadczenia na zwierzętach! więcej na wątku http://www.dogomania.com/forum/topic/144675-sos-bez-budy-na-%C5%82a%C5%84cuchu-dom-stoi-w%C5%82a%C5%9Bciciel-jest-pies-umiera-jamnica-podkarpackie/page-31 Doprawdy nie mogę uwierzyć, że w 21 wieku coś takiego chcą zrobić w kraju ponoć nowoczesnym, ponoć w Unii Europejskiej, w kraju ponoć ceniącym anjwyżej przykazania dekalogu itp. Można przekopiować całą listę adresów do swojego e-maila (wszystkie razem jak leci), treść przekopiuj lub wpisz własną, podpisz się i wysyłasz. Mam większą listę adresatów: [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected] Mam jeszcze inny tekst, krótki gdyż obawiam się, że ten dłuższy może przejść bez czytania: "Szanowna Pani Senator/Szanowny Panie Senatorze, Jako wyborca, składam niniejszym sprzeciw próbom wprowadzenia zmian w ustawie o ochronie zwierząt wykorzystywanych do celów naukowych lub edukacyjnych! Zwracam się do z prośbą o odrzucenie poprawek do ustawy, które obniżą ochronę zwierząt doświadczalnych w Polsce. Wprowadzenie ich jest nie tylko sprzeczne z Dyrektywą Parlamentu Europejskiego i Rady 2010/63/UE, sprzeczne z wolą narodu, którą wielokrotnie wyrazili Polacy podpisując petycje w tej sprawie, manifestując swą wolę na ulicach i wypowiadając się w internecie, ale i sprzeczne z obowiązującymi w naszym kraju od wieków zasadami miłosierdzia, zakazu zabijania i zadawania cierpienia. Jestem przeciwna wprowadzaniu tylnymi drzwiami, po cichu, za plecami społeczeństwa, zmian narażających nas Polaków na kpinę (i słuszną) na arenie międzynarodowej i tworzących z Polski kraju zaściankowego z przestarzałymi prawami. Dokonano już tylu eksperymentów, że czas najwyższy, aby w dobie internetu naukowcy, zamiast zadawać znowu nieuzasadniony ból, usiedli przed komputerem i poszukali prac naukowych, w których identyczne eksperymenty są już opisane. W dobie internetu jest to zabawnie proste, wystarczy tylko chcieć. Z poważaniem," Quote
Florentyna Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 Zapraszam na wątek Pianeczki http://www.dogomania.com/forum/topic/144885-pianka-jednooka-ruda-sunia-z-radys-czy-los-si%C4%99-do-niej-w-ko%C5%84cu-u%C5%9Bmiechnie/?p=16001078 Quote
halina14 Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 Gdzie jest ten hotelik? Jaka ma pelna nazwe? Czy to jest sprawdzony, dobry hotelik? Czy Krab ma darczyncow na utrzymanie w hoteliku? Na Fb jest dla Kraba wydarzenie, wiec te wszystkie pytania sa wazne. Prosze o odpowiedz. Quote
anica Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 No nie powiedziałam ,że się bardzo cieszę.... że los Krabika będzie odmieniony! właściwie to chyba już jest odmieniony, od kiedy Ewcia go wypatrzyła :) Quote
papryka Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 Gdzie jest ten hotelik? Jaka ma pelna nazwe? Czy to jest sprawdzony, dobry hotelik? Czy Krab ma darczyncow na utrzymanie w hoteliku? Na Fb jest dla Kraba wydarzenie, wiec te wszystkie pytania sa wazne. Prosze o odpowiedz. wcześniej juz w postach zawarlismy wszystkie info dot. naszego hotelu - raz jeszcze link https://www.facebook.com/pages/Hotel-Dla-Ps%C3%B3w-PSIA-Chata/366970286783917 Quote
asiuniab Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 Cioteczki pomóżcie!!! http://allegro.pl/grafika-cegielka-charytatywna-na-leczenie-sofie-i4968575804.html, https://www.facebook.com/events/1377606232541051/?ref_newsfeed_story_type=regular, rozsyłajcie, udostepniajcie!!! allegro usunęło aukcję:( napiszcie proszę czy Krabik ma szansę być w domu, czy docelowo ma być w boksach? Quote
Nadziejka Posted January 7, 2015 Author Posted January 7, 2015 Jaskoleczki już jestem już czytam o matko jak cudnie ze Piankama watus cydowna psinunia jest przepiekna i Krabciu tez przepiekny i niepowtarzalny dziekuje dziekuje dziekuje za wszystko doiero 7 dziś ...a;\le się będzie dluzylo okropnie się będzie dluzuylo iskiereczki porobimy poczynimy bazareczki dziekuje dziekuje czekamy z sercem na dloni i z modloitwa bo mrozy okropne Quote
Nadziejka Posted January 7, 2015 Author Posted January 7, 2015 Halinka14 Krabun ma tr deklaracji w drugim poscie jest wpisane w tym hoteliku jest już piesio z dogo który zyl w koszmrze Bezik http://www.dogomania.com/forum/topic/143408-bezdomny-bezik-kocha-ludzi-ponad-wszystko-on-tak-nas-potrzebuje/ watus Bezika od cioci aury mam nadzieje ze może ciutke więcej nas będzie jeszcze u Krabika bedzimy czynic bazarki wspólnie będziemy walczyc o zycie jego razem z sercami z dogo - będziemy walczyc i prosić o kazdenki grosik jak już było wiele wiele razy Quote
Elisabeta Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 Ewuniu, na szczęście mrozy odpuszczą. Za dwa dni będzie na plusie. Na długo. :) Ja też czekam na Wielki Dzień dla Pianki i Krabika. :) Quote
Nadziejka Posted January 7, 2015 Author Posted January 7, 2015 Ja sama ja ..nie zrobie nic a nic nie wyczynie cudu zadnego tylko razem z Wami jest mozliwy cud jest możliwe zycia ratowanie kochane serca d dziekuje Quote
papryka Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 allegro usunęło aukcję :( napiszcie proszę czy Krabik ma szansę być w domu, czy docelowo ma być w boksach? myślę, że tutaj chyba pierwszeństwo do wew boksu będzie miała Pianka od Florentyny - Florentyna pierwsza rezerwowała miejsce w hotelu, jest jeszcze szansa, że jeśli psiaki się dogadają to w 1 boksie wew mogą być dwa psiaki - boksy sa spore, 2x2, myślę, że się okaże wszystko na miejscu jak psiaki do nas przyjadą, no i jeszcze Florentyna musi potwierdzić na 100% czy uda się wyciągnąć Piankę Quote
Nadziejka Posted January 7, 2015 Author Posted January 7, 2015 ciociu Lida ciociu YOLY poproszę Was kochane o wplaty ale nie teraz jeszcze nie teraz czekajmy i kciuki trzymajmy kochane dziekuje dziekuje pieknie zapraszamy na watus Pianki http://www.dogomania.com/forum/topic/144885-pianka-jednooka-ruda-sunia-z-radys-czy-los-się-do-niej-w-końcu-uśmiechnie/ która jest bez grosika jeśli się razem dogadają to razem wjednym boksie daw kochane cudeńka zamieszkaja Quote
Recommended Posts