Mazowszanka13 Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 Słuchajcie, ja Kraba mogę odebrać od ekipy z Radys, podpisać co trzeba i zawieźć z Florentyną do papryki. Ale umowę z hotelem niech podpisze osoba odpowiedzialna za Kraba czyli ewa gonzales. Moze pocztą ? Może ze mną jako osobą upoważnioną do przekazania psa ? Nie wiem. Warto ustalić to na poczatku, aby potem nie było niedomówień. Pogadaj Ewo z papryką jak to rozwiązać technicznie. Quote
bric-a-brac Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 Warto też z hotelem domówić szczegóły warunków, w jakich będzie żył pies (kojec, dom itp), ile czasu dziennie kontaktu z człowiekiem, czy ewentualną budę/kojec/pokój będzie dzielił z innym zwierzem czy miał na wyłączność. Takie kwestie warto dogadać wcześniej. Podobnie jak kwestię ewentualnych odwiedzin u Kraba, przekazywania relacji/zdjęć itp. Zdaje się, że jedzie do hotelu mało znanego na dogo, trzeba wszystko ustalić przed zawiezieniem psa. Poproszę o nr konta, jednorazowo coś wspomogę, może uda się potem bazarkowo. Quote
Nadziejka Posted January 6, 2015 Author Posted January 6, 2015 Dziekuje za kolejne cudowne deklaracje dziekuje już zapisuje ustalimy Mazowszanko jakos damy rade , żeby na mnie Krabiczek byl dziekuje Quote
papryka Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 Witam, link do naszego fb, zapraszamy do obejrzenia naszych dotychczasowych podopiecznych jak i hotelu:) https://www.facebook.com/pages/Hotel-Dla-Ps%C3%B3w-PSIA-Chata/366970286783917 mamy wolny jeden boks zew, boks 2,3x2,3 (w sumie mamy 5 boksów zew.) z budą ocieploną styropianem i wyłożoną słomą:)))) ponadto mamy 3 boksy wew od niedawna (pomieszczenie z CO) - trwają tam ostatnie prace wykończeniowe:)))) w pomieszczeniu wew przebywa właśnie Bezik wraz z Plamką, Jeden psiak trafi do boksu zew, a drugi do boksu wew, mąż cały czas przebywa z psiakami, nie pracuje zawodowo, prowadzi hotel więc psiaki mają kontakt z człowiekiem non stop. Jeśli ktoś chciałby opinie o nas można kontaktować się z ŁToZ (z p. Prezes), z sylwiaso (nick na dogo, prowadzi pensjonat dla piesków w lesie brzozowym koło Łowicza) a najlepiej przyjechać osobiście i nas poznać:))))) serdecznie zapraszamy:))))) Hotel działa od niedawna, czekaliśmy z utworzeniem tego miejsca do momentu kiedy przeprowadzimy się na wieś poza miasto i się udało:))))))) Quote
Nadziejka Posted January 6, 2015 Author Posted January 6, 2015 Dziekuje papryko dziekuje dinako za odwiedzinki papryko wlasnie mysle jak uczynic aby uumowa była na mnie gdyby wisona była to prędzej bym dojechala ale teraz mogę nie dac rady Beziok od ciociu aury jest szczęśliwy , zaopiekowany miał koszmar w zyciu jak i jego braciszkowie aura ze znajomymi wyciagala te biedaki ile mogla na watku Bezia jestem od początku Quote
papryka Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 współpracujemy również z naszym skierniewickim schroniskiem, mamy również zaprzyjaźnioną lecznicę weterynaryjną w Sierniewicach... Chyba to wszystko z najważniejszych info:) fotki wrzucamy na bieżąco - co widać na naszym fb - każdy z psiaków ma utworzony swój profil, na dogo również staramy się na bieżąco przekazywać info dot. psiaków Quote
papryka Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 Z umowa nie ma problemu, poprosze na pw Twoje dane Ewo i adres, umowę przygotujemy, podpiszemy i wyślemy w dwóch egz., jeden odeślesz nam podpisany Quote
papryka Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 zapisuję wątek i rozreklamuję na fb :) dziękujemy:) Quote
Nadziejka Posted January 6, 2015 Author Posted January 6, 2015 No to cudnie cudnie jak tek się da to ciesze się bardzo pozdrawiam ogromnie wszystkich iczekamy i modlimy aby były aby były tam i czekaly serduszka bidnusie Quote
dorcia2 Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 o zgrozo jaki bidulinek , miałam stałej już nie dawać bo już mam za duże finansowe obciążenie w tym momencie przekraczam już 20-tkę deklarowiczów ale ten biedny psiak nie ma żadnych szans (wiekowy, kaleki , niezbyt urodziwy, wycofany) , trzeba go wyciągnąć zresztą moi wszyscy deklarowicze to albo starowinki albo chore, niewidome, kalekie ,agresywne , jednym słowem bardzo mało adopcyjne...wyć się chce daję 20 zł stałej , poproszę o konto 1 Quote
dorcia2 Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 może dołożyć banerek Krabika do mojej sygnaturki , wczoraj usunęłam jeden banerek bo mi dwie deklaracyjne starowinki z tego banerka chwilę temu zmarły (pobiegły za TM będąc już w hoteliku) Quote
ewu Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 Ja też proszę o konto:) Na maila [email protected] bo skrzynkę mam zapchaną a na odgruzowanie czasu "niet":) Quote
Mazowszanka13 Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 Z umowa nie ma problemu, poprosze na pw Twoje dane Ewo i adres, umowę przygotujemy, podpiszemy i wyślemy w dwóch egz., jeden odeślesz nam podpisany No i wszystko jasne :) Quote
Nadziejka Posted January 6, 2015 Author Posted January 6, 2015 dorciu dorciu ciociu droga dziekuje stokroć ciociu ewu mój majl nie działa na razie probuje od kilku dni i nic się nie wysyla odgruzuj ciociu proszę skrzyneczke ale kochane jeszcze nie zbieram jeszcze nie dopiero jak się uda wszystek cud dopiero wtedy Mazowszanko dziekuje dziekuje ogromnie Quote
Nadziejka Posted January 6, 2015 Author Posted January 6, 2015 straszne mroziska a przy ziemi to koszmrne mroziska nadciagaja kochene dwa serca badzcie czekajcie wytrzymajcie Quote
zebrazebra Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 ewuniu, jak tylko zaczniesz zbierać, również poproszę o konto. Quote
Nadziejka Posted January 6, 2015 Author Posted January 6, 2015 Dobrze jaksoleczki dziekuje dziekuje czekamy z nadzieja ....już by się ta wiosnka przydala oj przydala ... Quote
papryka Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 a i padło pytanie o spacery, otóż mamy wydzielony ogrodzony wybieg dla psiaków więc staramy się by psiaki przebywały na wolnej przestrzeni jak najwięcej, a psiaki które się już zadomowiły i sie pilnują biegają po całym terenie wokół domu, oczywiście pod naszym okiem:) Quote
agat21 Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 Fajnie, że Krabik trafi do Was papryko :) 1 Quote
bric-a-brac Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 Papryko, mam nadzieję, że nie uraziła Cię moja wypowiedź. Miałam na myśli ustalenie wszystkich kwestii między Tobą a Ewą. Ewunia to bardzo pojemne serducho, pełne emocji :) I to dobrze, bo tacy ludzie są zwierzętom potrzebni. Brakowało postów odnośnie tych spraw formalnych ustaleń szczegółów opieki. Stąd moja uwaga. Nowy hotel to nie zły hotel w moim pojmowaniu :) Mam nadzieję, że pod Waszą opieką z tego strachulca uda się zrobić najprawdziwszego przyjaciela człowieka, czego życzę i jemu, i Wam! Quote
Lida Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 Na facebooku hotelik ma swoją stronę. Fajnie to wygląda. Można łatwo znaleźć wpisując w wyszukiwarce: hotel dla psów psia chata. Z tego wygląda, że Krabik byłby w boksie zewnętrznym. Chyba, że były inne ustalenia. Dołączę się z wpłatami, tylko ważne jest dla mnie ustalenie, kto jest osobą odpowiedzialną za psa, kto zbiera pieniądze, kto prowadzi rozmowy z hotelikiem, kto będzie prowadził watek, robił ogłoszenia... Myślę, że to jest ważne i dla właścicieli hoteliku i dla nas. Quote
papryka Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 Papryko, mam nadzieję, że nie uraziła Cię moja wypowiedź. Miałam na myśli ustalenie wszystkich kwestii między Tobą a Ewą. Ewunia to bardzo pojemne serducho, pełne emocji :) I to dobrze, bo tacy ludzie są zwierzętom potrzebni. Brakowało postów odnośnie tych spraw formalnych ustaleń szczegółów opieki. Stąd moja uwaga. Nowy hotel to nie zły hotel w moim pojmowaniu :) Mam nadzieję, że pod Waszą opieką z tego strachulca uda się zrobić najprawdziwszego przyjaciela człowieka, czego życzę i jemu, i Wam! absolutnie zero urazy:)) ustalenie wszystkiego jest istotne i dobrze ustalić to wczesniej zeby uniknąc nieporozumien:) info o hotelu sa istotne, dla nas tez jest to wazne i z rozwagą przyjmujemy psiaki i chcemy by trafiły do jak najlepszych domów:) 1 Quote
JOLY Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 proszę o nr. konta, wpłacę coś dla psinki. pozdrawiam www.beardedyork.pl Quote
Recommended Posts