Nadziejka Posted January 5, 2015 Author Posted January 5, 2015 kochanejuz pisze Florentynko w Markach musi ktoś być oczywiście nie możesz być sama ktoś musi wziąć niunia na siebie dziewczynki szukamy kogos kto ma bliżej aby pojechać na spotkanie z Florentynka przy odbiorze psiaczków? kochane kto moglby pojechać na spotkanie i odbior psinuniek ? Quote
EVA2406 Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Dziewczyny, ja mieszkam w Markach, więc mogą podwieźć do mnie. Tylko ktoś musi mi pomóc, bo ja nie do końca jestem sprawna. Tylko kto je odbierze i zawiezie do Skierniewic. Ja niestety nie dam rady, bo mam sprawną tylko jedną rękę ( w prawym barku mam zerwane mięśnie i czekam na operację :( ). Dlatego nie mogę podjąć się samodzielnej opieki nad dwoma nie znanymi mi psami. Quote
Mysza2 Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Ale się dzieje :):):), Bardzo się cieszę Ewciu zapisz ode mnie na razie tylko 5 zł stałej. Ale postaram się pomagać więcej. Quote
Florentyna Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Kochani, jeśli uda mi się zabrać Piankę z Radys (tzn. zbiorę fundusze), to na pewno będę w Markach na jej odbiór. Pewnie też zawiozę ją do hoteliku. Więc Krab też pewnie się zabierze. To jednak jeszcze nic pewnego. Uprzedzam, że nie biorę za Kraba żadnej odpowiedzialności. Chcę, aby ktoś był na miejscu, pojechał ze mną do Skierniewic i załatwił wszystkie formalności związane z Krabem. Stawiam sprawę jasno, aby nie było potem niedomówień, że Florentyna to albo tamto. Quote
konfirm31 Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Doskonale Cię rozumiem, Forentyno. Jednego psa (Piankę), już będziesz mieć. Ktoś musi być w tych Markach, pokwitować odbiór Kraba ze schroniska (spisują dane i Pesel), a potem, załatwić formalności w Hoteliku. No i sama z dwoma dużymi i nieznanymi psami - też nie powinnaś jechać. Quote
Elisabeta Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 Piękne wieści. :) Ewuniu, Twoja walka o ratunek dla Krabika bardzo wzrusza. :wub: Pisałam, że na razie nie mogę wspomóc groszem, ale chyba jeszcze bardziej nie mogę się uwolnic od fotek Biedaczka. Z głodu nie umrę... ;) Wyślę Krabikowi jednorazowo 100 zł. :) Proszę o numer konta. Wpłacę po 12.01. Nie chce się wierzyc, że cud przyszedł tak szybko. Ewa, to trzeci dzień wątku... A Krabik uratowany. :) Trzymam kciuki za podróż do Papryki. 2 Quote
Mazowszanka13 Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 Florentynko, mogę podjechać do Marek i potem pojechać z Tobą do Skierniewic. A da radę po akcji tak mnie zostawić, abym mogła jakoś wrócić do Warszawy ? Małgorzata 697 97 25 08 Quote
AgaG Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 dziewczyny, bardzo się cieszę, Będę zaglądać. Nie wiem, czy dam radę finansowo pomóć, bo mam na swoim utrzymaniu naprawdę dużo psów, plus psy, za które odpowiadam w hotelach. Wszystko zależy, jak i czy adopcje pójdą.. Mocno trzymam kciuku za powodzenie całej akcji :) Quote
konfirm31 Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 Florentynko, mogę podjechać do Marek i potem pojechać z Tobą do Skierniewic. A da radę po akcji tak mnie zostawić, abym mogła jakoś wrócić do Warszawy ? Małgorzata 697 97 25 08 Jesteś jak zawsze niezawodna :) Quote
Maciek777 Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 Jestem na zaproszenie Ewy. Powtórzę po innych: tyle się tu dzieje! :) Na pewno wszystko się dobrze ułoży :) Niestety finansowo pomóc nie mogę, a jakoś inna forma pomocy nie przychodzi mi do głowy. Quote
kolejna kobietka Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 Wieści są wspaniałe!, ja co rusz podczytuję, ale teraz zostawię swój ślad :D Quote
malagos Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 Jesteś jak zawsze niezawodna :) O raju, masz rację, Mazowszanka niezawodna! :) Quote
Florentyna Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 Krab ma wydarzenie na FB https://www.facebook.com/events/330194017184132/?ref_newsfeed_story_type=regular Mazowszanko dogadamy się :) 1 Quote
Nadziejka Posted January 6, 2015 Author Posted January 6, 2015 już jestem kochane już czytam i pisze ja po kilku mini udarach walcze z guzami tarczycy ale czwiek ma zawsze wybor i zawsze może szukac pomiocy wiec kocahnane w razie c zego pojade pociągiem do Marek modle se abym dala rade pojade i wtedy z Florentynka i dwoma serduszkami wyruszymy do hoteliku o matko mam nadzieje ze to wszystko się uda i spelni Quote
Maciek777 Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 ja po kilku mini udarach walcze z guzami tarczycy ale czwiek ma zawsze wybor i zawsze może szukac pomiocy wiec kocahnane w razie c zego pojade pociągiem do Marek modle se abym dala rade Nie wiedziałem. Dużo zdrowia Ci życzę! Skoro sama nie wiesz czy dasz radę to chyba jednak powinnaś się oszczędzać i nie jechać... Quote
Nadziejka Posted January 6, 2015 Author Posted January 6, 2015 o matko jedynooo Mazowzankao Elisabeciu dziekuje dziekuje ogromnie dziekuje o matkoooo przecudne erca wasze dziekuje ja bym pragnela Kraiczka na siebie ale cud ogromny Mazowszanko cudna zezdolasz pojechać z Florentynka sercemcalemsciskam aby były te dwa serduszka i abty się wszstko udało Florentynko a ile masz serce deklaracji dla Pianki? Quote
Nadziejka Posted January 6, 2015 Author Posted January 6, 2015 Myszko ojej dzikuje peknie kwiatuszku dziekuje Maciusiu dziiekuje trzymam się ile mogę ja nic nikomu nie mowie i czasem gdzies jade z kims ..wypadnie cos ...i mnóstwo klopotwo ostatnio naroilam jednym ludziom , co z nimi po kotka jechalalm mnostw ....ale jak już mie chcieli wiezc ...ku szpitalu tom się zebralal hihi o nie o nie ja i szpital to jakies nieporozumienie jest Evunia2406 kokana sciskam sciskam be cudnie z Toba nie bo kochane serce nasze przyulamy i kciukamy ogromnie Quote
Florentyna Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 Ewo na razie nie poczyniłam kroków w sprawie Pianki. Chcę najpierw zadzwonić i upewnić się, że Pianka nadal tam jest. Dziewczyny pisały, że po Nowym Roku nie wiadomo, które psy zostały, a które gminy zabrały... Quote
Nadziejka Posted January 6, 2015 Author Posted January 6, 2015 oj tak oja tak pisaly o mateńko aby te serduszka dwa były ...... Quote
konfirm31 Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 Krab ma wydarzenie na FBhttps://www.facebook.com/events/330194017184132/?ref_newsfeed_story_type=regular Mazowszanko dogadamy się :) To świetnie, że Krab ma wątek na fb :). Więcej ludzi, więcej pieniędzy, więcej szans :) Quote
agat21 Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 Ile się zadziało :) wspaniale! To w jaki dzień tygodnia psiaki przyjeżdżają z Radys? Quote
Bogusik Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 Oj,podziało się podziało i to w tak krótkim czasie :) Ewuniu,zapisz ode mnie 10zł stałej i wpłacę też coś jednorazowo na weta.Jakoś damy radę,bo jeszcze przecież można bazarkami podratować Krabika 1 Quote
Anula Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 Ja też deklaruję 10,00zł stałej deklaracji.Tak bardzo mi szkoda właśnie takich,niepozornych,niczym się nie wyróżniających starszych psiaków a przecież one to samo odczuwają jak psiaki rasowe,chcą żyć i mieć swojego człowieka. 1 Quote
Recommended Posts