papryka Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Witamy meldujemy się na wątku!!!! będziemy mieli miejsce dla Krabika, z tym samym transportem prawdopodobnie jeszcze jedna suńka jednooczna do nas przyjedzie, Quote
Nadziejka Posted January 5, 2015 Author Posted January 5, 2015 wlasnie kocahe co dalej ... czy to będzie zabranych wieksza ilość pieskow/? ja tam nic wyczytac nie umiem ...ech ... Quote
papryka Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Podajemy kontakt do nas: 533286692, 793717703 w razie czego dzwońcie Cioteczki Quote
papryka Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Podajemy kontakt do nas: 533286692, 793717703 w razie czego dzwońcie Cioteczki Quote
Nadziejka Posted January 5, 2015 Author Posted January 5, 2015 o matkooooooo jedynaaa o matkoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo kochaniiiiiiiiiiiii o matkoooo cud cud dziekuje dziekuje dziekujeeeeeeeee oamtko ja raduje kochane serce nasze będzie zabrane !!!! dziękujemy ciociuuu dziekujemyyyyyyyyyyyyyy już samma nie wie teraz co pisać na szybko Quote
Nadziejka Posted January 5, 2015 Author Posted January 5, 2015 dziękujemy dziekujemyyyyyyy kochana już spisujemy num tel jak transporcik to już załatwiony transporcik? ale cuda ale cudaaaa Quote
Gabi79 Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 o matkooooooo jedynaaa o matkoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo kochaniiiiiiiiiiiii o matkoooo cud cud dziekuje dziekuje dziekujeeeeeeeee oamtko ja raduje kochane serce nasze będzie zabrane !!!! dziękujemy ciociuuu dziekujemyyyyyyyyyyyyyy już samma nie wie teraz co pisać na szybko Podczytywałam i trzymałam kciuki, aby cud się zdarzył. Allllle się cieszę!!!!!!!!!! Quote
Florentyna Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 W kwestii transportu trzeba zadzwonić do schroniska i uprzedzić, że będziemy chcieli zabrać Krabika. Wtedy go zabiorą i przewiozą do Warszawy (chyba do Marek - tak mi się wydaje). Pozostaje jeszcze kwestia przewiezienia z W-wy do Skierniewic, bo tam znajduje się hotelik. Nadal do ustalenia. Ta druga sunia, o której pisze Papryka to Pianka jednooka - nad nią pracuję ja - zobaczymy, co z tego wyjdzie. Quote
papryka Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 W kwestii transportu trzeba zadzwonić do schroniska i uprzedzić, że będziemy chcieli zabrać Krabika. Wtedy go zabiorą i przewiozą do Warszawy (chyba do Marek - tak mi się wydaje). Pozostaje jeszcze kwestia przewiezienia z W-wy do Skierniewic, bo tam znajduje się hotelik. Nadal do ustalenia. Ta druga sunia, o której pisze Papryka to Pianka jednooka - nad nią pracuję ja - zobaczymy, co z tego wyjdzie. Witaj Florentyna:) dostaliśmy na fb fotki suńki... Super jest:) Quote
Nadziejka Posted January 5, 2015 Author Posted January 5, 2015 kochane moje , papryko dziekuje szukam ja tel do tej Agnieszki z fb ale mi wyskakuje nie znaleziono zawartości ,, dziewczynki do kogo mam dzwonic ? a może cioia ze schr będzie dzwonic? papryko przyslalas kochana cene hoteliku 350 zl kochana dziekuje sercem calem dziekuje dziekuje czekajcie boc ja teraz nie wiem co mam robic pierwej kochane piscie starej babie gdzie mam ja zadzwonić? Quote
papryka Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 a może Florentyna coś wie o transporcie? zaraz dam nr do Agi na prv Quote
Marysia R. Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Dzwonić trzeba pod jeden z tych numerów: 513-83-55-80, 506-99-23-13 z tym że w godzinach 10-16. Trzeba zgłosić go do transportu, podając imię i ew. numer i numer kojca (są chyba w pierwszym poście). Transport jeździ do Marek k. Wa-wy i tam trzeba psy odebrać. I tak jak napisała konfirm na fb jest informacja, że najbliższy będzie 17. lub 18. stycznia jeśli zbierze się odpowiednia ilość psów. A jaki będzie koszt utrzymania Kraba u papryki? Edit: już doczytałam ;) Quote
papryka Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 :) Aga wspomniana przeze mnie to Florentyna:))) Koszt utrzymania psiaka to 350,00 z wyżywieniem Quote
Nadziejka Posted January 5, 2015 Author Posted January 5, 2015 kocahen moje to już pisze do Florentynki o matko boc ja przez lupe na tym fb i nic wyczytać nie umiem .. dziekuje dziekujee dziewczynki to ktoś musi uprzedzić schronisko kiedy i jak Quote
Florentyna Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 To ja jestem :) Aga zwana Florentyną ;) Pozostaje tylko kwestia przewozu z Warszawy do Skierniewic, ale mamy jeszcze chwilkę, żeby to ustalić. Quote
papryka Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Dzwonić trzeba pod jeden z tych numerów: 513-83-55-80, 506-99-23-13 z tym że w godzinach 10-16. Trzeba zgłosić go do transportu, podając imię i ew. numer i numer kojca (są chyba w pierwszym poście). Transport jeździ do Marek k. Wa-wy i tam trzeba psy odebrać. I tak jak napisała konfirm na fb jest informacja, że najbliższy będzie 17. lub 18. stycznia jeśli zbierze się odpowiednia ilość psów. A jaki będzie koszt utrzymania Kraba u papryki? Edit: już doczytałam ;) Ewo tutaj masz info odnośnie transportu Quote
papryka Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Dzwonić trzeba pod jeden z tych numerów: 513-83-55-80, 506-99-23-13 z tym że w godzinach 10-16. Trzeba zgłosić go do transportu, podając imię i ew. numer i numer kojca (są chyba w pierwszym poście). Transport jeździ do Marek k. Wa-wy i tam trzeba psy odebrać. I tak jak napisała konfirm na fb jest informacja, że najbliższy będzie 17. lub 18. stycznia jeśli zbierze się odpowiednia ilość psów. A jaki będzie koszt utrzymania Kraba u papryki? Edit: już doczytałam ;) Ewo tutaj masz info odnośnie transportu Quote
papryka Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 jest b dobry dojazd z wawy - 70 km i cały czas praktycznie autostradą do Skierniewic, i 7 km za Skierniewicami jest nasz hotel Quote
Nadziejka Posted January 5, 2015 Author Posted January 5, 2015 razem dwa serduszka ta sunia cudna i Krabcio pojada razem ogromnie trzymamy kciuki , aby tym serduszkom się udało! Florentynko dziekuje za pw doloze troszenke choć dla tej suni czekamy i calem sercem kciuki trzymamy! żeby były żeby wytrzymaly żeby wszystko dobre dla Nich się udalo Quote
Nadziejka Posted January 5, 2015 Author Posted January 5, 2015 dziekuje dziekuje ja czekam i ja chyba do tego czasu powyrywam wsyckie wlosieta co mi ich nieduzo ostalo już .... czekamy sercem sciskamy za dwa serdunka Quote
Recommended Posts