agat21 Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 I ja Krabulka odwiedzam i jego nowego kompana szczęściarza :) 1 Quote
Nadziejka Posted March 23, 2015 Author Posted March 23, 2015 Spokojnych snow wszystkim lapenkom hoteliczkowym i wszystkim ciociom Krabiczkowym 1 Quote
konfirm31 Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 A ja zaglądam z rana do Pysia :) i wszystkim jego Fankom, przesyłam pozdrowienia :) 1 Quote
Nadziejka Posted March 26, 2015 Author Posted March 26, 2015 Sercem calem ja dziekuje i bede dziekowac milionkroc Wam kochane i hoteliczkowi za wszystko pozdrawiamy w nowem dzioneczku wiosennym niechaj wiosna niesie tylko dobry los wszystkim lapenkom i nam kochane Quote
ania68 Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 Dawno mnie tu było. A tu Krabcio nam odmłodniał o kilka lat :) Piękny, dostojny pies :) 1 Quote
Figunia Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 Cudownego Piesia Trojga Imion głaszczę po łepetynce i tej biednej łapce...Oby nie bolała!!!! Quote
Nadziejka Posted March 28, 2015 Author Posted March 28, 2015 Z dziekowaniem i pozdrowieniem dla wszystkich jaskoleczek witam sie witam kochane zamierzam od czasu jakiegos ... pisac prosbe .... serduszka moje -szukam cioci jakiejs cudnej , ktora przejmie watus Krabunia przejmie wszelkie pieniazki Krabuniowe bedzie prowadzila watus ...rozmawiala z hoteliczkiem cudownym Krabeuszkowym moze i odwiedzi naszego Krabunia Lordunia ktora sercem wszystko poprowadzi umowa jest na mnie i tak niechaj zostanie Krabunio przekochane serce prosze kochane pomyslcie moze przyjsc czas , ze nie bede mogla zagladac prosze sercem prosze pomyslcie drogie dziewczynki z z yciem walcze ostro walcze teraz nie poddam o nie ale pragne jak najlepiej dla Krabunia cudownego ptysiunia Quote
Elisabeta Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 Ewuniu,... :( Jakoś nie mogę sobie tego wyobrazic... Quote
Nadziejka Posted March 29, 2015 Author Posted March 29, 2015 Mazowszanka kochana sie zgodzila bardzo bardzo dziekuje serduchem dziekuje teraz musimy ustalic jescze wplaty na moje konto deklaracje wszystkie czy dziewczyny cudne maja przelewac na moje czy na cioci Mazowszanki kochane prosimy o ogloszonka Krabuniowe aby ktoras ciocia wyczarowala napisze jeszcze do cioteczek pozdrawiamy calunka druzynke Krabisiowa cioekawe jak tam u Lordusia czy ciutenke lepiej po tabletkach ? slonecznie sciskam Elisabeciu narazie musze kochana musze takie zycie ze trzeba walczyc dzien i nic z bolami juz czasem nie jestem w stanie nic 2 Quote
halszka Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 Chętnie pomogę w ogłoszeniach,ale potrzebny tekst,imię i nr.do kontaktu oraz na jakie miasto :) Niestety nie jestem na bieżąco a całego wątku nie jestem w stanie przeczytać ;) 1 Quote
Xibalba Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 Z dziekowaniem i pozdrowieniem dla wszystkich jaskoleczek witam sie witam kochane zamierzam od czasu jakiegos ... pisac prosbe .... serduszka moje -szukam cioci jakiejs cudnej , ktora przejmie watus Krabunia przejmie wszelkie pieniazki Krabuniowe bedzie prowadzila watus ...rozmawiala z hoteliczkiem cudownym Krabeuszkowym moze i odwiedzi naszego Krabunia Lordunia ktora sercem wszystko poprowadzi umowa jest na mnie i tak niechaj zostanie Krabunio przekochane serce prosze kochane pomyslcie moze przyjsc czas , ze nie bede mogla zagladac prosze sercem prosze pomyslcie drogie dziewczynki z z yciem walcze ostro walcze teraz nie poddam o nie ale pragne jak najlepiej dla Krabunia cudownego ptysiunia Ewuniu, życzę duuużo zdrowia! Nie poddawaj się będzie dobrze, musi być. O Krabiku będziemy pamiętać zawsze, więc się nie martw. I o pieniążki dla niego. Lada moment z mojego bazarku coś wpłynie. I zawsze o cegiełce dla niego będę pamiętać. Trzymaj się i wracaj nam tutaj szybko :) Quote
Nadziejka Posted March 29, 2015 Author Posted March 29, 2015 Dziekuje jskoleczki dziekuje Halszko kochana dziekuje Kasienko dziekuje kochane wklejam zdj Krabunia moze do ogloszen dobruskie beda kilka str wczesniej sa takie cudene Quote
Figunia Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 Ewuniu, nie strasz nas takimi wpisami!!!! Bardzo przykro czytać, że tak źle sie u Ciebie dzieje. Oby ten zły czas już się skończył i zaświeciło Ci słonko i nadzieja. Zdrowia Ci życzę kochana i korzystnej odmiany losu! Tyle Cioć tutaj Cię lubi, szanuje i wspiera - musi być dobrze!!!! :) Przytulam Cię kochana mocno i trzymam kciuki za Twój dobrostan :) Quote
Mysza2 Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 Trzymaj się Ewciu i wracaj do zdrowia:):) A Krabisko kochane śliczne takie Quote
Nutusia Posted March 30, 2015 Posted March 30, 2015 Byłyśmy wczoraj z Florentyną w hoteliku i widziałyśmy się z Krabiszonem! :) Wygląda jeszcze lepiej niż poprzednio ;) Niestety, jego najlepsza koleżanka - Lolka - poszła do DS, ale wczoraj przywiozłyśmy kolejną sunię - może się zaprzyjaźnią... Cyknęłam trochę fotek, ale nie zdążyłam zgrać z aparatu jeszcze :( Z łapcią nie jest tak źle jak się może wydawać. Paweł mówił nam wczoraj, że przyłapał Krabisia na... podkopie pod fundament na wybiegu - kopał obydwoma przednimi łapami! :) Quote
Mazowszanka13 Posted March 30, 2015 Posted March 30, 2015 A jak wygląda skóra na tej przykrótkiej łapie ? Nie robią się ranki ? Quote
Nutusia Posted March 30, 2015 Posted March 30, 2015 No niestety, tak różowo nie jest. Kikut jest podatny na otarcia, ale co z tym zrobić?... Skarpetka czy inny bucik obawiam się, że nie zdałaby egzaminu, bo Krab by się ich pozbył sprawnie i szybko. Na szczęście mięśnie już są na tyle silne, że przynajmniej biegając nie za każdym razem musi się na tej biednej łapinie podpierać. Quote
PeLala Posted March 30, 2015 Posted March 30, 2015 zaglądam do Krabisia :) Ewci życzę dużo zdrowia, będzie dobrze Quote
halszka Posted March 30, 2015 Posted March 30, 2015 Ciocie czy jest gdzieś na wątku gotowy tekst do ogłoszeń? jeśli nie, proszę niech ktoś napisze parę zdań i poda imię, nr.do kontaktu oraz na jaką miejscowość robić ogłoszenia :) Ewuś zdrówka życzę! Quote
Recommended Posts