bela51 Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 Ha ! Mam wiec nadzieje, ze wszyscy inni będą miec takie skojarzenia jak Wy, a nie jak ja ! :) Mowiłam, ze nie jestem do konca normalna, Sebastiana nie widziałam, a stawonogi kojarza mi sie m.in. z pajakami i wojną światów :( Quote
konfirm31 Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 Też nie jestem entuzjastką stawonogów. Nie lubię ani skorupiaków(okrutne metody przyrządzania tych jadalnych biedaków ), ani pajęczaków (brrr), ani - owadów (brr, brrrr). Dlatego Kraba nazwałam Hermit(ang. krab pustelnik), ale i Ptyś może być :) 1 Quote
maarit Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 Ja tylko podczytuję wątek Krabika, nie chcę nikogo obrazić, ale to imię też mi się z czymś zimnym, twardym i śliskim kojarzy. W dodatku podkreśla tą biedną łapinkę :( Ale ja się też ryb brzydzę więc na mnie nie zwracajcie uwagi ;) Quote
agat21 Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 No i kurczę - widzę, że tu po prostu normalnych nie ma! :D :D :D Ale w sumie czego się spodziewać ;) A Krabik brzmi lepiej niż Krab,ale w razie co Ptyś brzmi najsłodziej :) 1 Quote
maarit Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 No i kurczę - widzę, że tu po prostu normalnych nie ma! :D :D :D Ale w sumie czego się spodziewać ;) :D ... zwłaszcza po kimś kto się boi ryby ;) Quote
auraa Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 Dla mnie to jest prawdziwy Lord. :rolleyes: Krab, tak jakoś dziwnie mi się kojarzy. Nigdy nie jadłam i nie będę brrrrr..... szkoda mi i nie jestem w stanie wyobrazić sobie cierpienia tych zwierząt w trakcie wrzucania do wrzącej wody!!! Quote
maarit Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 Dla mnie to jest prawdziwy Lord. :rolleyes: Lord - Krab hmmm.... K(h)rabia ;) Quote
Nadziejka Posted February 21, 2015 Author Posted February 21, 2015 Witajcie jaskoleczki alez cudne te imionka wszystkie dla Was wiosenne obrazeczki niechaj juz nam wiosenka nadejdzie Krabeuszku pozdrawiamy calyjemy stokroc Quote
Nadziejka Posted February 21, 2015 Author Posted February 21, 2015 Witajcie jaskoleczki alez cudne te imionka wszystkie dla Was wiosenne obrazeczki niechaj juz nam wiosenka nadejdzie Krabeuszku pozdrawiamy calyjemy stokroc ale sie nadublowallo.... Quote
Figunia Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 Sobotnie pozdrowienia i glaski dla Krabulca!!! Quote
papryka Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 Ewuniu w zal fv za antybiotyk Kraba - enrobioflox 50 tabl 80,00 zł; dziękujemy za wpłatę na konto. Krab ma się dobrze, biega, wścieka się z Lolą:) jutro postaramy się wrzucić nowe fotki Lordzika:) ps. Ditrivet na fv to lek Pianki - dla jasności:) Quote
Nadziejka Posted February 21, 2015 Author Posted February 21, 2015 Dziekujemy za wszystko i za to ze szaleje cudnie dziekujemy Patrycjo pozdrawiamy ogromnie wkleilam w pierwszy poscik juz ten lek i fakturke dziekuje Quote
Mysza2 Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 Zaglądam do Krabisia Lorda trojga imion Ptysia:) Quote
Kejciu Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 Krabiku rano ciotki do Ciebie przyjadą - bądź grzeczny :-) Quote
malagos Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 O, a któreż to ciotki? Kejciu? Krabika proszę pogłaskać po mordzi ode mnie :) Quote
ona03 Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 I ode mnie, Krabcia Ptysia Demolkę :) 1 Quote
Kejciu Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 O, a któreż to ciotki? Kejciu? Krabika proszę pogłaskać po mordzi ode mnie :) Nutusia i Florentyna :) Quote
Nutusia Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 Krabiś - nie ten sam pies! Pięknie zeszczuplał i się... wylordził :) 1 Quote
Florentyna Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 Tak, Krab zdecydowanie wypiękniał :) Widać, że jest szczęśliwy. Cieszy się na widok człowieka, ale też dozuje sobie z nim kontakt. Podszedł, powąchał rękę, dodatkowo tak fajnie podgryza, oczywiście zupełnie nie sprawiając żadnego bólu. Tak jakby nie wiedział jak się bawić. Chwilę koło nas chodził, cieszył się, a potem poszedł spokojnie do swojego kojca, położył się i patrzył na nas. Myślę, że przez ten brak łapki ciężko mu zbyt długo chodzić. Nadal walczą w gronkowcem - myślę, że to jeszcze długa kuracja. Krabcio, Lordzio ma dużo przestrzeni, świetne towarzystwo (młodziutka Lola nie daje mu spokoju ;) ). Jest niesamowity! 1 Quote
Nutusia Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 Będzie całe mnóstwo - strzelałam jak opętana - trudno było się oprzeć, widząc to psie zjawisko :) Pędzę do was!!!!! Kangurek :) 1 Quote
Recommended Posts