Jump to content
Dogomania

Krabunio odszedl za Teczowy Mostek Domku Domeczku Krabusiowy-Dziekujemy sercem Klaniamy za Zycie Nowe! od 17 marca w wysnionym domku!3 lata w hoteliczku u papryczkow! Dziekuje wam Dogomaniacy za lata cale z Krabuniem! Sciskajmy ile sil za wszytko!

Recommended Posts

Posted

Ha ! Mam wiec nadzieje, ze wszyscy inni będą miec takie skojarzenia jak Wy, a nie jak ja ! :)

Mowiłam, ze nie jestem do konca normalna, Sebastiana nie widziałam, a stawonogi kojarza mi sie m.in. z pajakami i wojną światów :(

Posted

Też nie jestem entuzjastką stawonogów. Nie lubię ani skorupiaków(okrutne metody przyrządzania tych jadalnych biedaków ), ani pajęczaków (brrr), ani - owadów (brr, brrrr). Dlatego Kraba nazwałam Hermit(ang. krab pustelnik), ale i Ptyś może być :)

• Upvote 1
Posted

Ja tylko podczytuję wątek Krabika, nie chcę nikogo obrazić, ale to imię też mi się z czymś zimnym, twardym i śliskim kojarzy. W dodatku podkreśla tą biedną łapinkę :(

Ale ja się też ryb brzydzę więc na mnie nie zwracajcie uwagi ;)

Posted

No i kurczę - widzę, że tu po prostu normalnych nie ma! :D :D :D
Ale w sumie czego się spodziewać ;)
A Krabik brzmi lepiej niż Krab,ale w razie co Ptyś brzmi najsłodziej :)

• Upvote 1
Posted

Dla mnie to jest prawdziwy Lord. :rolleyes:

Krab, tak jakoś dziwnie mi się kojarzy. Nigdy nie jadłam i nie będę brrrrr..... szkoda mi i nie jestem w stanie wyobrazić sobie cierpienia tych zwierząt w trakcie wrzucania do wrzącej wody!!!

Posted

Witajcie jaskoleczki 

alez cudne te imionka wszystkie

dla Was wiosenne obrazeczki 

niechaj juz nam wiosenka nadejdzie

Krabeuszku pozdrawiamy calyjemy stokroc 

wio4ss.jpg

Posted

Witajcie jaskoleczki 

alez cudne te imionka wszystkie

dla Was wiosenne obrazeczki 

niechaj juz nam wiosenka nadejdzie

Krabeuszku pozdrawiamy calyjemy stokroc 

ale sie nadublowallo....

wio4ss.jpg

Posted

Ewuniu w zal fv za antybiotyk Kraba - enrobioflox 50 tabl 80,00 zł; dziękujemy za wpłatę na konto. Krab ma się dobrze, biega, wścieka się z Lolą:) jutro postaramy się wrzucić nowe fotki Lordzika:)

ps. Ditrivet na fv to lek Pianki - dla jasności:)

Posted

Dziekujemy za wszystko 

i za to ze szaleje 

cudnie dziekujemy Patrycjo

pozdrawiamy ogromnie 

wkleilam w pierwszy poscik juz ten lek i fakturke 

dziekuje

Posted

Tak, Krab zdecydowanie wypiękniał :)
Widać, że jest szczęśliwy.
Cieszy się na widok człowieka, ale też dozuje sobie z nim kontakt. Podszedł, powąchał rękę, dodatkowo tak fajnie podgryza, oczywiście zupełnie nie sprawiając żadnego bólu. Tak jakby nie wiedział jak się bawić.

Chwilę koło nas chodził, cieszył się, a potem poszedł spokojnie do swojego kojca, położył się i patrzył na nas.
Myślę, że przez ten brak łapki ciężko mu zbyt długo chodzić.

Nadal walczą w gronkowcem - myślę, że to jeszcze długa kuracja.
Krabcio, Lordzio ma dużo przestrzeni, świetne towarzystwo (młodziutka Lola nie daje mu spokoju ;) ).

Jest niesamowity!

• Upvote 1