Nadziejka Posted February 7, 2015 Author Posted February 7, 2015 hihi ... to ja do Lorda zajrze .... ma tych imionek ma nasz wielkopiesiu cudny ale ja się napatrzyć nie mogę jak pięknie się bawi hohoooooooo witajcie jaskoleczki kokane Quote
supergoga Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Ciotka znów zagląda do Krabiszcza - psiulinka. Co tam u niego? Quote
Bogusik Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 I ja zaglądam do Mości Pana wielkopiesowego :) 1 Quote
Grażyna49 Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 To ja się zapytam co słychać u piesia wielu imion. 1 Quote
ona03 Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 jak patrze na niunia Krabunia ... to mi się wyrywa z piersi imie - Huan Karlos ...Ptys znaczy wiel imionek , takich cudnych I ja się przywitam sobotnio, hmmmmmm, a może Huan Carlos Gonzales Ptyś Krabowski, albo Krab Ptysiowski.... 1 Quote
papryka Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Synchronizacja z Lolą nawet ogonami:) 100%:) W tyg pobierzemy wymaz ze skóry z karku - nieładnie wygląda ta skóra. Zrobimy badania i dopasujemy antybiotyk. 1 Quote
ania68 Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Przyszłam się przywitać z ... no właśnie, jak on właściwie ma na imię? 1 Quote
Mazowszanka13 Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Z tymi ogonami to rzeczywiście superzgodność :) 1 Quote
konfirm31 Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Dla każdej z nas, Krab/Krabik/Ptyś/Lord - ma swoje imię. Dla mnie jest Ptysiem, bo tak o nim napisała Ewa i strasznie mi się to spodobało. Było tam coś jeszcze o Demolce, ale - nieważne :). Wymaz? Wy, czy wet? I jaki jest charakter tych zmian? 2 Quote
Dana i Muszkieterowie Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Ptysiu, a gdzie to się podziała Ewa ? Quote
Nadziejka Posted February 7, 2015 Author Posted February 7, 2015 Witam się wieczorkiem z dziekowaniem jestem jestem u Krabisia Ptysia wielu imion ciociu Ona03 ale cudnie wyczarowalaas cudnie: Huan Karlos Gonzales marzenie kochane moje marzenie cudnie ciociu dziekuje kokana Patrycju ja wczoraj pr w noc wrocillam z pr i już ledwie patrzyłam patrzalakami ale dziś już wypoczeta sciskam Was pięknie dziękujemy za wymaz , niechaj będzie i niechaj nastapi leczonko potem kciukamy ogromnie za niunia za wyniki za wszystko dziekuje Quote
Nadziejka Posted February 7, 2015 Author Posted February 7, 2015 prawda ze cudne przecudne hoho zdrowenka czterolapkom cudnym naszym wszystkim zdrowenka ponad wszystko i cioteczkom serdecznie zdrowenka Quote
Grażyna49 Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Kłaniam się niziutko Lordowi Krabikowi Ptysiowi............ 1 Quote
Figunia Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 To ja sie przywitam niedzielnie z Krabulcem :) 1 Quote
Anula Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 A ja w moich myślach nazywam Krabika Ptysiem.Imię Ptyś do Krabika cudnie pasuje,jest takie słodkie jak nasz Krabik.Zeskrobiny trzeba zrobić jeżeli skóra Krabika się nie poprawia,wygonić dziadostwo jakie siedzi w skórze.Czy Krabik łyka Olekardin 3+6+9? Quote
iwstar58 Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Przyszłam się przywitać z ... no właśnie, jak on właściwie ma na imię? hahaha :) to ja dziś przywitam się z Ptysiem Krabisiem :) Ale z oczu, to mu raczej Lordem patrzy :) 1 Quote
Nadziejka Posted February 8, 2015 Author Posted February 8, 2015 Dziękujemy za odwiedzinki u Jegomoscia cudownego Lordowego Patrycjuniu czy już masz kochana ten Olekardin pozdrawiamy z zimowej krainy zasypalo wszystko jak u Ws cioteczki? jak w hoteliczku zimowo czy tez Was zasypalo ? spokojnego dzioneczka sciskam ogromnie i modle aby te zeskrobinki pobrać i aby wyniki były dobre a gdyby ktorac ciocia zechciała zagladac na watus naszego Brunka który po tragicznych koszmarnych ..przejściach ...już dwano w domku , to zapraszamy sercem http://www.dogomania.com/forum/topic/101196-sosnowiec-brunio-ma-dom-kochanitrzymajmy-sercem-poniewierany-pomocyyyyyy/page-100 Quote
dorcia2 Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 odwiedzam Krabika , trzymam kciuki za zdrówko stała za luty wpłacona chwilę temu Quote
Recommended Posts