Bogusik Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Zaglądam i ja do Krabiczka :) Ewuniu,zdrówka życzę,bo ono najważniejsze kochana! Trzymam kciuki,żeby wszystko tak sie Tobie poukładało,że będziesz mogła wiosenką odwiedzić Ptysiulka :) Chyba,ze wcześniej domek się trafi,za co też bardzo mocno zaciskam kciuki.! :) Quote
konfirm31 Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Przyłączam się do życzeń zdrowia dla Ewy i pomyślności dla Ptysia. Też myślę, że nie ma jak dogomania, jeżeli brać pod uwagę stałośc uczuć ;) Quote
Nutusia Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 Witaj się z Jego Lordowską Mością Ptysiem Krabeuszem I :) Quote
Grażyna49 Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 To ja tylko się ogólnie przywitam z fanami i gospodarzem wielu imion Lordem. Quote
konfirm31 Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 To ostatnie zdjęcie, jest wręcz mistrzowskie :). Gratuluję fotografowi i przesyłam pozdrowienia dla Ptysia :) Quote
Mazowszanka13 Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 Ale psie zapasy :) A co z łapką ? Nie obciera sobie o śnieg ? Quote
papryka Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 Łapka super, obserwujemy sprawdzamy czy otarć nie ma. Quote
Nadziejka Posted February 5, 2015 Author Posted February 5, 2015 Piekiosci siaczki pioekniosciiiiii dziękujemy cusdnie za zdjęcia za opieke kochani witajcie cioteczki iskiereczki Quote
Xibalba Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 Odwiedzam Lorda vel Ptysia :) Widać, że energii mu nie brakuje, nie ten sam pies, co na zdjęciach ze schroniska. Taki widok zawsze cieszy! 1 Quote
EVA2406 Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 To ostatnie zdjęcie, jest wręcz mistrzowskie :). Gratuluję fotografowi i przesyłam pozdrowienia dla Ptysia :) Też tak uważam. Krabiś wymiata :) Quote
Mysza2 Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 Krabiś jest cudny po prostu. Jak te psiaki się zmieniają, nie do uwierzenia Quote
terra Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Śliczny Krabik :) Ta druga łapeczka strasznie miękka (niedźwiedzia łapa), dostaje już wapń? Quote
Nutusia Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Dwa koziołki... skierniewickie! :) I sierść już jakby lepsza... Quote
Nadziejka Posted February 6, 2015 Author Posted February 6, 2015 Sciskamy Krabiczka i braciszkow cudnych i ciotenki odwiedzające z dziekowaniem, cuuudny stokroć cudny i jak bawi hoho , to az serce raduje ogromnie Boguniu Anulko wczoraj już przyszly wplaty deklaracje za luty 20 zl razem dziekuje cudnie spokojnej nocunki wszystkim Boguniu Bogudsik przepraszam deklaracja przyszla 2 lutego dziekuje cudnie Quote
Nadziejka Posted February 6, 2015 Author Posted February 6, 2015 Dziewczynki teraz patrze na koncie a tu zaczarowana wplata dla Krabika 50 zl ! od Frou Frou Gli z Lublina przecudnie dziekuje ! o matko kochana dziekuje cioteczki drogie ,. czy znacie tego janiola? czy może z fb ciocia Frou Frou? pieknuie sercem calem dziekuje Frou Frou Quote
Mysza2 Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Jak widzisz Ewciu janiołów nie brakuje:) Quote
Nadziejka Posted February 6, 2015 Author Posted February 6, 2015 Myszko janileele Jaioly przekochane wszusykie stokroc dziekuemy spokojnej nounki Quote
EVA2406 Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Ewuś, dla Ptysia to Ty jesteś Aniołem, bo tak o niego walczyłaś i to dzięki Tobie jego życie tak bardzo się zmieniło. 1 Quote
Bogusik Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Jak widzisz Ewciu janiołów nie brakuje:) I tak powinno być na tym forum,stworzonym do pomocy i ratowania,czworonożnych biedaków.Wspólnie cieszyć się z każdej pomocy,dzięki której,jakieś istotki zostały uratowane :) Wspólnie radować się, ze znalezienia dla nich domków :) I opłakiwać,gdy pomoc przyszła zbyt późno,by mogły cieszyć się wolnością i szczęściem... :( Wspólnie i razem!Tak właśnie po janiołowemu....:) 1 Quote
Nadziejka Posted February 6, 2015 Author Posted February 6, 2015 To dzięki Wam wszytkim bez Was to ja bym nawet tam nie ddojechala , boc ja na południu kraju , a Onci daleko daleko .. bez Was to ja bym nawet kocahene pomarzyć nie mogla i serce by peklo ..gdyby nic się nie udało dziekuje stokroć Boguniu dziekuje za te cudne słowa spijcie spokojnie ze swymi i naszymi wspólnymi istotkami najwierniejszymi na ziemi całej niechaj się wysnia wszystkim lapenkom - domki i rece które utula ulecza Quote
Nadziejka Posted February 7, 2015 Author Posted February 7, 2015 Witaj Kasienko Frodziaczkowa cudna jeszcze weszłam po spacerku nocnym z pupinka ale się zasadzala na dalesze wedrowanko ... hoho ..a tu mrozisko i wiatr naubierana w ubranka , ale lapenki cieniunkie i gole przecie wiec zrobilysmy obchodzik siuis 3 razy i do domku na lulu weszłam jeszcze z pozdrowieonkiem dla wszystkich i w rozliczonku jeszcze posliczyc musze . Quote
Recommended Posts