iwstar58 Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Jasne, bo to chwila moment i po ptokach. :) Quote
konfirm31 Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Zaglądam i kibicuję Ptysiowi nieustannie :) Quote
konfirm31 Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Ja mam teraz u siebie cieczkującą tymczaskę Lerkę. Ponieważ w moim miasteczku ganiają stada bezdomnych i domnych inaczej psów samców, obawiałam się, że nie będzie można wyjść z domu. Zaczęłam Lerce dawać Dezo - Tabs http://www.krakvet.pl/mikita-dezo-tabs-preparat-neutralizujacy-zapachy-psow-120tab-p-1986.html I.....nie jest tak źle z tymi psami. Nie siedzą pod blokiem. Sunia nie powiem, zainteresowana "przeżyciem przygody", ale chłopaków prawie nie widać. Może warto te tabletki dawać i waszym suniom z cieczką, żeby Krab i jego niewykastrowani współtowarzysze (są jeszcze jacyś?), byli mniej poddenerwowani dochodzącymi zapachami ? Bo te tabletki chyba faktycznie - działają :) Quote
Dana i Muszkieterowie Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Ptysiu, bądź grzeczny ;). Może te polecane przez Konfirm31 tabletki to niezły pomysł :). Quote
Nadziejka Posted February 2, 2015 Author Posted February 2, 2015 Witamy się pozdrowieniami a może y tak rzeczywiście z tymi tabletuniami a taki jest ten banerek nowy cudny ze az zachwyca Krabiniu swym spojrzeniem madrych oczu sciskamy sciskamy was ja dziś nieprzytomna jak u Was Patrycju z zima , czy dalej chlapa i jesiennie , bocu nas zimisko podle ech .. zlodowaciałe wsycko a widialyscie dziewczynki ta targedyje mataka wyratowala 4 dzieci swych z pozaru ...sama zginela ech .... i tam pokazuja te psie zycia dwa ..przy tych zgliszczach ....kolejna tragedyja! o matko jedyno ..... czarna bide budy nie widać zadnej lancuch pierniczonyjakis powiązany ...i malnstwo czarne przy ej suni boc to chyba sunia .. o ludu mój zada tragedyja ludzi niektórych nie zmieni nic a nic ,.. mam nadzieje z ktoś się zajmie ta czarnunia i tym malym szczeniaczkiem .... Quote
Xibalba Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Informacja ze strony OTOZ Animals Krosno, jeden psiak zostaje z babcią, drugiego zabiera sąsiadka: https://www.facebook.com/pages/OTOZ-Animals-Krosno/132285966959527 Oby tylko dopilnowano sterylizacji tej suni. BTW A propos Krabka, bardzo podoba mi się ten Lord, jakoś tak do niego pasuje :) Quote
konfirm31 Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Dzięki za informację :). Krabowi i Lord pasuje i Ptyś. Lord Hermit Puff :) Quote
Nadziejka Posted February 3, 2015 Author Posted February 3, 2015 Witajcie serduszka dziewczęce i chlopaczkowe Mackowe piekniosci Krabinio Lordunio Ptysiunio ma tyle serc wokół siebie dziękujemy pięknie calujemy po piekowemu Was wszystkich. Kasiu Xibalbo dziekuje kocahana dziekuje ja tam wyczytać nic nie umiem ale wszyscy mmynadzieje ze te bidoczki będą miały lepszy los choć trochę lepszy ech .... pozdrawunkamy a ja na wiosnke chce się wybrać do Ptysiaczka tak batdzo bym chcialal choć On nie zna tej mamuńki przybranej wcale a wcale ... ale choć troszkę spedzic czasu ze wszystkimi serduszkami ' braciszkami Ptysiowymi mam nadzieje ,ze się uda wiosny wiooooosny czekamy aby już lapenki wszystkie cudne ie marzly sciskam i lece na wateczki i na bazareczki Quote
supergoga Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Gdzież on niezgrabny i brzydki. Uwielbiam takie molosie cudne i pyszczyska faflunowate. Krabisko kochane i śliczne (w typie naszej schroniskowej Stefci - tylko jej tez jakoś nikt nie wypatrzył). Melduje sie na Krabowym wątku na zaproszenie cioteczki Ewy Gonzales i będę zaglądać. I kibicować i kciukasy zaciskać. Quote
Mysza2 Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Też protestuję jakoby miał być niezgrabny i brzydki. Kochane molosowate śliczne psiątko :) Quote
ona03 Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 pozdrawunkamy a ja na wiosnke chce się wybrać do Ptysiaczka tak batdzo bym chcialal Dzień doberek Krabuniowi słodkiemu:) Ewo :) marzenia się spełniają, życzę tego najserdeczniej. Quote
Nutusia Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 O gustach się ponoć nie dyskutuje - i całe szczęście, że owe gusta są różne! Jedni wolą kułacze, inni golasy - jedni molosy, inni mikrusy - i Krabiś trafi na swoich ludzi, którym się spodoba w swoim CAŁOKSZTAŁCIE! :) Quote
Grażyna49 Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Święta racja. Ja kocham od zawsze wszystkie molosowate. Krabik też jest jedyny w swoim rodzaju. Musi komuś zapaść w serce,czego mu życzę z całego mojego serducha. Przeglądając różne wąteczki wydaje mi się,że trudniej jest dużemu psiakowi znaleźć domek. To zrozumiałe,bo więcej zje i opieka drożej kosztuje i ta domowa i weta. Poza tym jak ktoś ma skrawek podłogi do ofiarowania to woli kilka mikrusów uszczęśliwić niż jednego wielkopsa. Ale jak już taki wielkopies znajdzie swojego ludzia to już na całe życie. To tylko takie moje przemyślenia. 1 Quote
papryka Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Witajcie serduszka dziewczęce i chlopaczkowe Mackowe piekniosci Krabinio Lordunio Ptysiunio ma tyle serc wokół siebie dziękujemy pięknie calujemy po piekowemu Was wszystkich. Kasiu Xibalbo dziekuje kocahana dziekuje ja tam wyczytać nic nie umiem ale wszyscy mmynadzieje ze te bidoczki będą miały lepszy los choć trochę lepszy ech .... pozdrawunkamy a ja na wiosnke chce się wybrać do Ptysiaczka tak batdzo bym chcialal choć On nie zna tej mamuńki przybranej wcale a wcale ... ale choć troszkę spedzic czasu ze wszystkimi serduszkami ' braciszkami Ptysiowymi mam nadzieje ,ze się uda wiosny wiooooosny czekamy aby już lapenki wszystkie cudne ie marzly sciskam i lece na wateczki i na bazareczki Ewuniu zapraszamy - na wiosnę to już u nas błysk będzie na podwórku:) bo ciągle jakąś robotę mamy - teraz w pon i wt burzyli nam budynki gospodarcze na działce (które tylko straszyły) więc non stop coś się dzieje. U Krabika wszystko ok, zadomowił się chłopak u nas na dobre:) apetyt ma, wylata się, koleżanki są:) powoli coraz bardziej przyzwyczaja się do ciepłego kontaktu z człowiekiem, coraz częściej łasi się do nas. Quote
papryka Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Ewuniu dziękujemy za wpłatę - 158,00 za hotelik za styczeń:) Quote
Nadziejka Posted February 4, 2015 Author Posted February 4, 2015 Witajcie kukuleczki gwiazdeczki u Krabciu przecudnego co ja pokochałam jego i marzenie mam ogromne aby ktoś pokochal jego nieprztomnie i porwal do domku do serca na zawsze dziekuje nowym janileczkom cioteczkom za odwiedzinki sercem dziekuje i zapraszam najczęściej kochane dziekuje Patrycju stokroć stokroć ! za to , ze nie znaac mnie ani psiaczka przyjelisce Jego cudownego do hoteliczku swego dziekuje pięknie jak bym chciała zajechać i pomco boc ja pracus jezdem ...tylko tr dziadyga schorowana i teraz jeszcze większy klopocik z widzeniem ale nic to nic to , wsycko przebrniemy i na wiosnke odżyjemy! ciociu Supergoga -sciskam ja ogromnie za Twoje serduszka psie , za Majoka serdecznie ogromnie ciociu Ona Lolusiowa sciskam Was stokroć i dziekuje pieknie Quote
Nadziejka Posted February 4, 2015 Author Posted February 4, 2015 modle się dziewczynki modle aby jeszcze jako tako te nogi i te oczy ... boc jak to wsycko poleci zdrowkowo .. to ja strace praxce ...wszystko strace wtedy ..ech ... a ja wam powiem , ze maz Patrycji .... ma tak zabójczo cudny glos!!! ze po prostu kobiety chyba szaleją i Patrycja hoteliczkowa ....czyli zona , tez szaleje ..za tym glosem ... milosci poszla ...hihi ale mnie teraz obsztorcuje Patrycja .... 5 zl od cioci Mysza2 już przyszlo deklarcaja na luty dziekuje! a jak tak mysle jeszcze jak patrze na niunia Krabunia ... to mi się wyrywa z piersi imie - Huan Karlos ...Ptys znaczy wiel imionek , takich cudnych a Krabunio Ptysiunio to najbardziej w serce zapada .... ale ten glos ...zabójczy .. p Pawla ...... ze klekajcie narody ...znaczy dziewczyny .. to tom narobila .... Quote
Florentyna Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Zaglądam i ja. Zaglądam częściej niż piszę. Staram się uzupełniać wydarzenie Krabika (jak dla mnie imię Lord idealnie do niego pasuje) na FB, ale tam już chyba nikt nie zagląda :( Tym samym Krab vel Lord stał się chyba psiakiem w całości dogomaniackim :) Kiedy planujecie badać i ciachać to i owo? Quote
Recommended Posts