Nadziejka Posted January 30, 2015 Author Posted January 30, 2015 Spokoju zdrowenka Krabiczowi wszystkim ciociom hoteliczkowi dziekuje pięknie za wszystko spokojnej nocunki serduszka Quote
papryka Posted January 30, 2015 Posted January 30, 2015 Krabiczko dobrze się ma, zakochany bardzo w naszej FeBe która się cieka, mam wrażenie że łapa która jest niesprawna sprzyja mu w podrywaniu :)) a tak serio to jest z niego materiał na kochającego psa. Z dnia na dzień relacja z Krabem jest coraz lepsza, sam podchodził do mnie i łasił się. Jest dobrze:) pozdro Krabol i paweu:) Quote
Nadziejka Posted January 31, 2015 Author Posted January 31, 2015 Witamy z pozdrowieniem dziękujemy wujkowi Pawlowi za wieści dziękujemy pięknie za opieke dobre wieści Krabciuniowe cudnie pozdrawiamy i wiosny czekamy wiosny wiosny dla wszystkich aby już nie marznac spokojnego dzioneczka wszystkim cioteczkom i hoteliczkowi Quote
Xibalba Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 A to wieści, zakochany Krab! :) Ja też choć czytam nie zawsze piszę, ale myślami i sercem zawsze jestem z psinką, o którą tak zawalczyła Ewa. Krab już wygrał los na loterii, teraz może być już tylko lepiej! Pozdrowienia dla hoteliku :) Quote
Nadziejka Posted January 31, 2015 Author Posted January 31, 2015 Serduszka kochane dziękujemy za wieści za odwiedzinki dziękujemy naszym wszystkim janioleczkom jaskoleczkom bez Was jaskoleczki - to by się nic nie udało i bez tych ludzi sercem z hoteliczku Patrycji i mezowi dziekuje ogrooooomnie dziś zaraz wpłacam za hotelik za styczeń dziekuje Patrycjo papryczko dziekuje umowę na mnie Krabinio już dziś odeslalm poleconym priorytetem ! pozdrawiam i spokojnego dzioneczka wszystkim Quote
konfirm31 Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 Ale ten kumpel, to kumpela, jak zrozumiałam? W dodatku, strasznie interesująca :) Quote
Nadziejka Posted January 31, 2015 Author Posted January 31, 2015 strrrrrrrrrrrasnie oj strrrrrrrrrrasnie jenteresujaca .... się zakochal był nasz kawaleros Lordzikus Ptysionek Quote
Nadziejka Posted January 31, 2015 Author Posted January 31, 2015 Ptysiaczek Krabisio cudny i cudnie bawi z siostrzyczkami przepięknymi hohoooo sciskamy sciskamy i dziękujemy Patrycio kupiłam do hoteliczku dla jakiegoś psigo serdunka taki kubraczus u naszej cioci Maryny Quote
Dana i Muszkieterowie Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 Ja też zaglądam do Krabika :). Ewuś, z Mazowszanką :) jesteśmy już w kontakcie co do bazarku :). Wczoraj niefortunnie skręciłam staw skokowy, skończyło się gipsem i trochę się teraz wszystko przesunie :(. Quote
Nadziejka Posted January 31, 2015 Author Posted January 31, 2015 Dana o matko jedyno .... serdecznie pozdrawiam sciskam za zdrowie ciociu trochę będzie tego wszystkiego leczenia ojej ..... dziekuje dziekuje za wszystko Quote
Dana i Muszkieterowie Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 Dzięki serdeczne :). Też pozdrawiam Ewuniu, też przesyłam uściski i też dbaj o siebie i swoje zdrowie :). Za dużo teraz niestety nie mogę siedzieć przy kompie, ale od czasu do czasu wpadnę do Ptysia ;). Quote
Dana i Muszkieterowie Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Krabiku - Ptysiu, dzisiaj chyba jeszcze nikt Ci nie powiedział: Quote
Nadziejka Posted February 1, 2015 Author Posted February 1, 2015 Wszystkie cioteczki pozdrawiamy zimowo ale czekamy wiosny z utęsknieniem Danusiu Muszkieterowa dziękujemy milion pozdrowien slemy. Quote
Nadziejka Posted February 1, 2015 Author Posted February 1, 2015 zapraszam na bazareczek dla kilku biedaczkow , w tym i dla naszego Krabiczka http://www.dogomania...200/?p=16052733 Quote
Nutusia Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Pisząc o Krabikowym kumplu, miałam na myśli... Pawła! :) Quote
konfirm31 Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Pisząc o Krabikowym kumplu, miałam na myśli... Pawła! :) A ja na to nie wpadłam ;). No, taki kumpel, to skarb :) Quote
papryka Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 A ja na to nie wpadłam ;). No, taki kumpel, to skarb :) :D Quote
iwstar58 Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Krabiczko dobrze się ma, zakochany bardzo w naszej FeBe która się cieka, mam wrażenie że łapa która jest niesprawna sprzyja mu w podrywaniu :)) a tak serio to jest z niego materiał na kochającego psa. .... http://www.dogomania.com/forum/uploads/monthly_01_2015/post-27026-0,18390800-1422724673.jpg Ło matko, no nie wiem czy to dobry pomysł, puszczać luzem psa przy suce z cieczką. Chyba, że na fotce to nie FeBe. Quote
papryka Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 http://www.dogomania.com/forum/uploads/monthly_01_2015/post-27026-0,18390800-1422724673.jpg Ło matko, no nie wiem czy to dobry pomysł, puszczać luzem psa przy suce z cieczką. wszystko pod kontrolą, wtedy towarzystwo pod okiem i jeszcze do opanowania było,teraz dzieczyny maja najgorętsze dni i puszczanie luzem z FeBe nie wchodzi już w grę Quote
Recommended Posts