Nutusia Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 Popieram! :) Na kompie w pracy jeszcze jakoś mi idzie przewijanie postu Ewy do kolejnego (mam ogromny ekran), ale na malutkim laptopiku w domu już nie wiem czy jestem jeszcze w poprzednim poście czy już ze 3 pominęłam :( Rozwiązaniem byłoby wstawianie nowym banerków w miejsce poprzednich powiedzmy... raz na tydzień ;) Ja bym tak robiła, ale w ogóle nie mogę wstawić nowych banerków :( Quote
Grażyna49 Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 Przeleciałam wszystkie wątki,nigdzie nie ma informacji ani o wizycie lekarza ani o SPA. Smutno mi . Quote
Nadziejka Posted January 26, 2015 Author Posted January 26, 2015 Odwiedzajcie przybywajcie dziękujemy dziękujemy o wizycie weta ja tez czekam bardzo na pewno napisze nasz hotelik Patrycjowy mamy nadzieje ze będzie lekarz badania musza być zobaczymy jak pierwsza wizyta lekarza u wszystkich psiaczków Papryczki maja na pewno mnóstwo mnóstwo pracy i poszukiwac sciskam ogromnie za wszystko w hoteliku Krabunio wielki ciezki ciekawe jak z badaniami aby sobie tylko dal wszystko na spokojnie ...moja nie da nic ...od razu mdleje i ..umiera ...krzyki wnieboglosyyyyyy o matko jedyno .. ale Krabinio toc Lorowska Mosci Ptysiowa wiec sciskamyyyyyy ile sil aby wszystko poszlo dobrze ..co do banerkow Elisabeto ciociu moglas pisać mi na pw doprawdy ... ale skoro tu - to proszę ciociu , masz wyjaśnienie a banerkow ilości zmniejszyłam .... mam slabe oczy nie mogę siedzieć patrzeć na ekran dluzej nizli 15 minut ...ale zaswez jak już zasiade to siedze i pare godzin robie przerwy ilości banerkow , tam gdzie bywam choć watkow gdzie kibicuje jest setki ale taka ilość mi na razie wystarczyla aby nie szukac nie skakać po ekranie wiele wiele razy zmniejszyłam i mam nadzieje ze się już ciocine oczeta nie będę tak umeczac co zas do wchodzenia w banerki otoz wiele osob mi pisalo ze wchodzą w banerki wszak taka rola jest banerkow ..i bardzo im dziekuje pozdrawiam Quote
papryka Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 rozliczenie wet: PRATEL (odrobaczenie) 4 szt - 22,00 zł ROBORAN H (Preparat mineralno-witaminowy przeznaczony dla psów, kotów, królików, norek, nutrii, lisów i drobiu. W swoim składzie oprócz wszystkich najważniejszych witamin i minerałów zawiera biotynę (witamina H), niezbędną u zwierząt do prawidłowego rozwoju okrywy włosowej i innych tworów naskórka, a także do prawidłowej przemiany węglowodanów, białek i kwasów tłuszczowych.) 1 opakowanie - 11,50 zł FIPREX L (odpchlenie i zabezpieczenie przed kleszczami) 1 szt - 19,00 zł usługa weterynaryjna 20,00 (60,00zł/3 psy (Krab, Pianka, Gwiazda) = 20,00 zł) całość: 72,50 zł Krab w kiepskim stanie po schronisku, skóra wymaga leczenia roboranem, jesli nie będzie poprawy to będzie brany wymaz skórny. Na skórze zmiany po gniazdach pcheł, małe rany, brzydko to wygląda, będziemy obserwować. Poza skóra ok, łapka czysta bez uszkodzeń, otarć, zadrapań. obserwować łapkę. Pozdrawiamy Ewuniu, przelałaś 100,00 zł na weta dla Kraba (100,00 - 72,50 = 28,50, więc jak na koniec miesiąca będziesz przelewała pieniązki za hotelik to poprosimy kwotę 320,00 zł - i bedziemy rozliczeni:) Quote
konfirm31 Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 Biedny Ptysio. Dobrze, że już zaopiekowany :) Quote
EVA2406 Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 To jak na schroniskową przeszłość Krabika, to i tak zupełnie znośnie. Skóra, jak już odpchlony, wyleczy się, włos wzmocni i chłopak będzie jak nowy :) Quote
Nadziejka Posted January 26, 2015 Author Posted January 26, 2015 Bardzo bardzo dziękujemy za wieści papryczko dziękujemy pięknie opiekujecie kochani obserwujcie dziękujemy informacje od odrobaczeniu wizycie wet wstawiłam w 2gi poscik cioteczki razem kciuki trzymamy za Krabcia Quote
wiosenka Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 Ja mam tylko wątpliwości co do ROBORAN H :(, u zwierzaków futerkowych organy długo nie są potrzebne... U teścia psy, też to dostawały od weta wszystkie odeszły na raka... Zbieg okoliczności? Dla porównania w Roboranie jest 10 mg, a Amino biotinie 200 mg plus aminokwasy egzogenne. Zresztą może to problem nienasyconych kwasów tłuszczowych, albo hormonów? Trzymam kciuki za Krabika. Quote
terra Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 Na skórę i okrywę włosową moim zdaniem dla Krabika korzystne byłoby skrapianie mu jedzonka olejem z łososia. Tyle, że w roboranie h jest sporo wapnia a to u dużych piesków szczególnie ważne. No i cena jest zachęcająca. Quote
Anula Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 Jeżeli mogę wymienić doświadczenia przy moich wszystkich tymczasikach wziętych ze schronu to na 100% sprawdził się Olekardin Omega 3+6+9 (olej rybi,Oliwa z oliwek,witamina E). Kupuje się go w Aptece,koszt około 23,00zł - 60kapsułek po 503mg - starcza na 2 miesiące,podając jedną dziennie.Psiakom w ekspresowym tempie poprawiała się sierść i skóra,nie podając weterynaryjnych jakiś suplementów do których mam mierne zaufanie. Quote
Nadziejka Posted January 27, 2015 Author Posted January 27, 2015 Witajcie drogie cioteczki rozmawialysmy z Patrycja jak już Pianka będzie po sterylce to wtedy dziachnety zostanie Krabis i w ciepełku będzie dochodzil do siebie a czy mogłabym kupic ten Olekardin Omega z pieniazkow jednorazowych? pozdrawiam ogromnie wszytkie dobre janiloy Krabciowe Quote
b-b Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 a czy mogłabym kupic ten Olekardin Omega z pieniazkow jednorazowych? Sprawdziłam ten specyfik od Anula i faktycznie działa! :) Ewo a może lepiej niech papryka kupi i wklei paragon z apteki a Ty jej pieniążki prześlesz bo po co za wysyłkę masz płacić :) Quote
Nadziejka Posted January 27, 2015 Author Posted January 27, 2015 kochane kochane nasz Krabciu jest bogatszy dziś o pieniazki od cudownych janilow! Ciocia Waranska z Paryza 150 zl dla Krabcia już mam na koncie dziekuje i kłaniam stokroć ciociu Mario ania68 10 zl jednorazowej dla Krabcia 161 zl za bazarus ciasteczkowy od cioci Kejciu oto bazarus zakończony http://www.dogomania.com/forum/topic/145023-sprzedane-rozliczamydziekujemy-cudnieciasteczka-kejciowe-watrobkowe-dla-krabika-dziekuje-i-zapraszam-do-20-styczen-g-2200/page-3#entry16042615 na ktorym cudne serca kupowaly ciasteczka dziekuje klanaim wszystkim Wam Quote
Dana i Muszkieterowie Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 Zaglądam do Krabika :). Jakie dobre wiadomości :). Ewuś, super że będzie bazarek dla Krabika - Ptysia :). Quote
Nadziejka Posted January 27, 2015 Author Posted January 27, 2015 Dziekuje dziękujemy odwiedzinek i pomocy zawsze pragniemy dziekuje dziekuje trzymajcie za zdrowenko Krabcia kochane czy mogę kupic z jednorazowch pieniazkow ten Omega? a zima .. nie odpuszcza ...modlimy już i wyczekujemy cieplejszych cudowniejszych dni dla naszych zwierzunkow wszystkich dla nas pozdrawiam ogromnie ciociu b-b teraz wyczytałam dziekuje rzeczywiście ale ...traba z mla .... Quote
ania68 Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 Przed snem zaglądam do Krabusia-Ptysia :) Fajnie, że dzisiaj troszeczkę się wzbogacił :) Quote
konfirm31 Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 No, to ja zaglądam z rana - na dzień dobry :) Quote
Nadziejka Posted January 28, 2015 Author Posted January 28, 2015 Witamy iskierki witamy ja będę zmieniaz post rozliczeniowy tylko na razie wpisuje te fioletowe duże bo mi lepiej czytac abym nic nie mylnela wiec będzie uporządkowany tylko jeszcze nie w tym momencie serdecznie pozdrawiamy cioteczkio dziękujemy za wszystko papryczka hoteliczek kupi ten lek i wstawi paragonik dziekuje serdeczbie ja dziś od ranca u lekarzy ..no to jest koszmar w tych przychodniach pozdrawiam i spokojnego dzioneczka Quote
Xibalba Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Zaglądam do Krabika popołudniową porą :) teraz będzie tylko lepiej! Quote
Nadziejka Posted January 28, 2015 Author Posted January 28, 2015 161 zl dla Krabcia z bazareczku ciasteczkowego od cioci Kejciupieknie dziekuje! już dopisuje w jednorazowych http://www.dogomania.com/forum/topic/145023-rozliczam-dla-krabika-dziekujemy-cudnieciasteczka-kejciowe-watrobkowe-dla-krabika-dziekuje-i-zapraszam-do-20-styczen-g-2200/?p=16016310 Krabciu ma na koncie 556 zl wplat jedorazowych i bazareczkowych! Patrycju pisz proszę jak z jedzonkiem u Krabunia Ptysiunia czy ma apetyt , czy sucha już doszla ? pozdrawiamy wszystkie serducha cudne dziękujemy Quote
Recommended Posts