Mazowszanka13 Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 Zdjęcia świetne :) Papryko, przy obroży cały czas ta nieszczęsna plastikowa metka dynda. Próbowałam ją nożem w samochodzie usunąć, ale tu nożyczki, albo sekator potrzebne. Lub...męska ręka. Quote
Nadziejka Posted January 24, 2015 Author Posted January 24, 2015 Wstawiam zdjateczka jegomości Lorda ptysiaka ... cudownego Krabika w drugi post i i trzeci pozdrawiamy Quote
bric-a-brac Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 ---->>> I już jest metamorfoza, a to dopiero początek :) Quote
papryka Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 Zdjęcia świetne :) Papryko, przy obroży cały czas ta nieszczęsna plastikowa metka dynda. Próbowałam ją nożem w samochodzie usunąć, ale tu nożyczki, albo sekator potrzebne. Lub...męska ręka. Faktycznie, miał TZ metkę zlikwidować, zapomniał napewno, przypomnimy:) Quote
dorcia2 Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 tak się cieszę, że Krabiś już bezpieczny tylko ta jego łapinka taka biedna Quote
Mysza2 Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 Już taka zmiana w oczach Krabika:):) A teraz będzie już tylko lepiej:) Quote
agat21 Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 Jaki czysty i mądry psinek :) Pies - anioł :) Quote
Nutusia Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 Pozdrawiam wybiegańca! Bardzo mu do pysia w niebieskim :) Quote
Mazowszanka13 Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 Pozdrawiam wybiegańca! Bardzo mu do pysia w niebieskim :) A tak w ciemno tę obrożę wybrałam :) Quote
Nutusia Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 No widzisz... i tak Ci się udało rozjaśnić nią Krabikowe życie :) Quote
konfirm31 Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 "Ptyś" do niego bardzo pasuje. Jest trochę jak posypany cukrem pudrem :) Quote
ania68 Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 "Ptyś" do niego bardzo pasuje. Jest trochę jak posypany cukrem pudrem :) Ptyś-pięknie :) Jestem na zaproszenie ewy. Nie przeczytałam całego wątku, ale pierwsze posty i kilka ostatnich tak. Jak to cudownie, że tak biedny pies dostał od Was szanse na nowe, lepsze życie :)Po zdjęciach widać jaka w nim następuje przemiana :) U mnie strasznie krucho z kasą ale chociaż symbolicznie, jednorazowo 10 zł. dla chłopaka dam. Quote
Nadziejka Posted January 25, 2015 Author Posted January 25, 2015 Aniu 68 witamy sercem witamy dziękujemy cudnie zaglądaj Aniu zaglądaj ku nam stokroć pozdrawiam dziękujemy Wam wszystkim ciociu Nutusiu Mazowszanko choć troszkę Wam zwroce za przejazd i za obroze proszę kochane o pw dziekuje stokroć za wszystko dziekuje Quote
Mazowszanka13 Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 Ewo, napisałam PW. Nic nie trzeba zwracać :) Quote
Dana i Muszkieterowie Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 Zaglądam do Krabika - Ptysia ;). Musi być coraz lepiej :). Ewuś, fanty na bazarek dla Krabika zbieram dalej, jak tylko dasz znać, to je wyślę, spokojnie sobie czekają :). Quote
Nadziejka Posted January 25, 2015 Author Posted January 25, 2015 Bardzo sercem dziekuje ogromnie dziekuje wszystkim Wam nadziejkowym psinkowym ciociom Ciociu Dano pedze pytac Mazowszanki naszej hihi .. a może by wyczynila wyczarowalal bazarus ?dziekuje cudnie ja mam wprawdzie tel nowy ale probuje od tyg zdjęcia bardzo niewyraźnie wychodzą ...może my trabuski takie ze nie umiemy ustawić ...ech ale będę już pytac dziewczyn cudnych Danuniu dziekujenie mogę się doczekać tego bazareczku Quote
Nutusia Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 Ewa, też Ci wysłałam PW. W sprawie zwrotu za transport zdania nie zmieniłam ani ja ani mój mąż ;) Utrzymanie Kraba swoje będzie kosztować i o środki na ten cel trzeba zadbać! Quote
Florentyna Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 Ewa o kosztach transportu już rozmawiałyśmy na którymś wątku. U mnie również nic się w tym temacie nie zmieniło i nie zmieni :) Temat uważam za wyczerpany ;) Kochana, najważniejszy jest Krab i jego łapka. No i ciachnięcie tego i owego ;) Quote
Nadziejka Posted January 25, 2015 Author Posted January 25, 2015 Dziękujemy bardzo serdecznie za wszystko Danuniu Muszkieterowa nasza ciocia Mazowszanka zrobi wyczaruje bazarus od Ciebie bazarusio dla kilku biedaczkow dziekuje pięknie pozdrawiam z nadzieja na dobre czasy dla wszystkich biedaczkow Quote
ona03 Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 Zaglądam do Krabika od początku, ale .......chwilowo inne zobowiązania, na pewno będę zaglądać, bardzo podobało mi się określenie Krab-Ptyś-Demolka, taki cudny pluszowy, wielki michu, a ogonek iście koci, cały w pręgi, po wypraniu będzie cudny. Całusy dla cudnego Krabika :) Quote
Nadziejka Posted January 25, 2015 Author Posted January 25, 2015 Witaj ciociu Lolusiowa witaj pięknie dziękujemy za odwiedzinki hihi ten Ptys ...demolka tak mi się wtedy wyrwallo i spodoballo , ale misiunio niechaj będzie misiuniio Krabciunio wszelkiego zdrowka Wam ciociu wszystkim cioteczkom Quote
EVA2406 Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 Z wizytą u Krabika w niedzielny wieczorek. Quote
Nutusia Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 Chyba dziś miał być w hoteliku weterynarz, jeśli dobrze pamiętam. Pewnikiem niedługo dowiemy się o Krabisiu czegoś więcej ;) Quote
Elisabeta Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 Zaglądam do Krabika. :) Ewuniu,... Ja wiem, że teraz nie ma ograniczeń w ilości banerków w podpisie... ;) ;) Ale przy takiej ich ilości, jak u Ciebie, ginie treśc postów. Ginie nasz Krabik. :( Trudno się czyta watki, gdzie po dwóch, czasem bardzo ważnych zdaniach, trzeba przejśc przez gąszcz banerków do następnych postów. W ogóle banerki piętrzą się ostatnio, wstawiane jeden nad drugim i jeszcze z enterami. Utoniemy. ;) Nie wierzę, że przy takiej ilości banerów, ktoś wejdzie na watek z któregoś z nich. A przecież taki jest cel ich umieszczania w sygnaturze. Ewa, przepraszam, ze tu to piszę, ale gdzieś musiałam... Cały czas trzymam kciuki za Krabika. :) Quote
Recommended Posts