Nadziejka Posted January 20, 2015 Author Posted January 20, 2015 Cioteczki drogie witamy po nocy u nas znow choroba nie spie od 2 a o 1 poszlam spac zarz powoli się zbieram do pracunki wysylam teraz 100 zl do Patrycji na weterynarza dla Krabcia z konta dekl.jednorazowych jak będzie doktor to żeby Patrysia już miała czym zaplacic pięknie Wam dziekuje badzcie z nami ja znow siadam psychicznie ... siedze i rycze a w czoraj z Kejciunia nagadalysmy się długo i z dziewczynami radośnie ...ale nadeszla noc ...pozdrawiam i trzymajcie kciuki kochane i za nas dziekuje pięknie dziekuje za wszystko 1 Quote
Mazowszanka13 Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 Ja się zwracam do naszych Kochanych przewoźników.Do Hoteliku jechały 4 psiaki i wypada rozliczyć się z transportem.Jak to ma wyglądać? Kierowcami były: Florentyna i Nutusia. Niech one wypowiedzą się w tej sprawie. Quote
Mazowszanka13 Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 Krabik:) Widzę, że Krabik ma nową koleżankę :) I bez smyczy na wybiegu. To znaczy, że grzecznie wraca do boksu. Quote
Florentyna Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 Anula, Mazowszanko już wszystko wyjaśnione zostało na wątku Popcorn :) Quote
Kejciu Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 Ewcia Ty się niczym nie przejmuj i dbaj o swoje zdrowie bo Krabik i nie tylko on Ciebie potrzebuje! - najważniejsze że psisko bezpieczne - w kooopie siła i damy radę - Krab skradł nie jedno serce więc napewno nie zostanie bez pomocy :):):) Quote
malagos Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 A ja myślę, zę Krabik jeszcze nas niejednym zaskoczy, to mądry i piękny pies. Quote
Nutusia Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 Łał - jego Lordowska mość luzem na wybiegu i nawet go koleżka do zabawy zaprasza! :) Czy ja dobrze kojarzę, że ten koleżka to wycofaniec z pierwszego boksu od prawej?... Czyżby? Krabcio sam wraca do swojej willi czy "na Gwiazdę"? ;) Quote
papryka Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 Kochane niestety to nie ten wycofaniec obok Kraba - to zwariowana nasza LOLA:) Dzisiaj z Dżejem również się zapoznał Krabcio - i super chłopaki bez zadnych spięć:) zamówiłam Ewuś karmę - 20 kg http://www.zooplus.pl/shop/psy/karma_dla_psa_sucha/my_friend/31885- 2 worki wzięłam dla Gwiazdki i Krabcia myślę, że Krabciowi starczy na jakieś 2 m-ące jako wspomaganie do gotowanego:) Quote
Nutusia Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 Dżej to zdaje się taki Wasz hotelikowy terapeuta jest :) Tak trzymaj Krabiszonie - fajnie jest mieć kolegów i koleżanki ;) Quote
Figunia Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 Ewuniu - ZDROWIA i SILY Ci zycze! Tobie tez odmiana losu potrzebna, jak tym, ktorym tak ofiarnie pomagasz. Moge jedynie z serca zyczyc Ci tej odmiany i trzymac za nia kciuki. Quote
bric-a-brac Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 Cudownie, że już wyrwany! Coś czuję, że Krab vel Lord to będzie niebywała metamorfoza :) Czytałam relację z roześmianą gębą :D Dziękuję! Quote
Nadziejka Posted January 20, 2015 Author Posted January 20, 2015 Patrycjo dziekuje cudnie za karme ' za zamówienie wysle pieniazki za karme pisz kochana ile pozdrawiam pozdrawim Krabiczkowosc Lordzika cudownego i wszystkie psiapsiolki i psiapsilkow jego Figuniu dziekuje ogromnie my znow w domku walczymy z losem z chorobami takie zycie dziękujemy wszystkim za odwiedzinki za wszystko dziękujemy sprawdzajcie proszę w pierwszym poscie czy wszystko dobrze Patrycju jak dojdzie 100 zl na weta , to potwierdz proszę serdecznie Patrycjo już widze dziekuje czyli 60 zlociszkow za fajna karme dziekuje cudnie zaraz wysle pieniazki sciskam ogromnie ogromnie stadeczko hoteliczkowe Quote
konfirm31 Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 Ewo, teraz Twoje zdrowie jest ważne. Krabik bezpieczny - myśl o sobie. Buziaki :) Quote
Nadziejka Posted January 20, 2015 Author Posted January 20, 2015 Dziękujemy milion pozdrowien Wam wszystkim slemy z chorusianego gonziczkowa na karme przeslalam p chwilka 60 zl do papryki od gonziaczkow dla Krabunia Quote
Dana i Muszkieterowie Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 Ewuś, życzę Ci zdrówka, zadbaj o siebie :).A Krabik się cieszy ze zmiany na lepsze :). Quote
Nadziejka Posted January 20, 2015 Author Posted January 20, 2015 Dziękujemy dziękujemy i sunia nasza od nocy samej chorusiana....ech ale będzie dobrze , zawsze musi być ten lepszy los w końcu Krabinio ma na razie weta zapłaconego , czekamy na wizytke jego karma zaplacona od gonzikowej Pipisi ona pozdrawiamy sciskamy wdzięczni za wszystko bazarus dla Krabcia i Pianki zakończony rozliczamy będzie trochę pieniazkow http://www.dogomania.com/forum/topic/144890-rozliczamy-zakonczony-ciuszki-od-milagrosi-wiosny-anuli-bogusik-dla-krabcia-i-pianki-na-pomoc-zapraszam-ogromnie-do-16-styczen-g-2200/ Quote
ewu Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 Ewciu zdrowiej. Dobrze ,że Kabik już bezpieczny:) Quote
Xibalba Posted January 21, 2015 Posted January 21, 2015 Cieszę się, że pieso już bezpieczny. Ewuniu, Ty musisz pomyśleć też o swoim zdrowiu, życzę wszystkiego dobrego. A tymczasem zapraszam Kochani na bazarek dla trzech psiaków, 1/3 przeznaczam dla Kraba http://www.dogomania.com/forum/topic/145084-pchli-targ-z-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bciami-dla-frodo-kraba-i-muszki-do-07022015-do-godz-2200-zapraszamy/page-2 Quote
Nadziejka Posted January 21, 2015 Author Posted January 21, 2015 Kasiu dziękujemy ogromnie za cudny bazarus i ze pomyslalas o nas dziekuje dziekuje Dziewczynki Florentyna pisze na watku Pianki ze Pani Halina Nerkowska prowadzi sprawy Krabika na fb jeśli będą pieniazki i będzie Pani przelewala podalalm mój num konta wolalam na hotelik , ale jestem skarbnikiem Krabcia, wiec ustalilysmy z Patrycja , ze na molje konto mój mejl czy majl ... nie działa , nie mogę się tam wogole dostać ...jakiś pieron .... Pani Halinko Nerkowska dziękujemy postokroc Krabciu dostal od cioci Mysiakowa z Dogo 3o zl ciociuniu sercem dziekuje za wszystko dziekuje cudnie przecudnie już wpisuje w pierwszy post zdrowka wszystkim Wam ogromnegoza wszystko Quote
terra Posted January 21, 2015 Posted January 21, 2015 Ewuś, trzymaj się i nie daj się. A Krabik wesoły i radosny, śliczności :) Quote
Nutusia Posted January 21, 2015 Posted January 21, 2015 Rozmawiałam dziś z Pawłem z hoteliku. O Krabiku powiedział tak: "Krab to jest swój chłop! " Krótko, zwięźle i na temat :) Quote
agat21 Posted January 21, 2015 Posted January 21, 2015 Rozmawiałam dziś z Pawłem z hoteliku. O Krabiku powiedział tak: "Krab to jest swój chłop! " Krótko, zwięźle i na temat :) He he! No pewnie - co tu się rozgadywać o oczywistych sprawach ;) Quote
Mysza2 Posted January 21, 2015 Posted January 21, 2015 Zaglądam do Krabika i cieszę się z dobrych wiadomości. Ewcia masz być zdrowa i już :):) Quote
papryka Posted January 21, 2015 Posted January 21, 2015 Była dzisiaj draka miedzy chłopakami - miedzy Dżejem a Krabem - a raczej to Krab był tutaj górą i przyatakował Dżeja, nic się nie stało,znakiem tego trzeba uważać na chłopaków:) z Lolka na razie jest ok:) Quote
Florentyna Posted January 21, 2015 Posted January 21, 2015 Czyli jednak łobuz! Krabik pewnie coraz bardziej czuje się u siebie i pokazuje pazurki... Quote
Recommended Posts