Lida Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 Lida - Twja skrzynka nie przjmuje pw , trzeba wlaczyc komunikator dziekuje serduszka za wszystko komu jeszcze mam slac num tel ? Wyczyściłam skrzynkę. Dziś dostałam dwie wiadomości, to chyba już działa. Ewa, wyślij raz jeszcze numer konta Quote
b-b Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 Ewuś w 1 i 2 poście napisałaś dwa razy to samo Pw do wszystkich janiolow wyslalam dziś 09.01.2015 które deklarowaly pieniążka dla Krabcia sciskam sciskam ogromnie za wszystko Lida deklaracja stala -20 zl zapchana skrzyneczka ... Anula i ciocia Bogusik razem -deklaracja stala razem 20 zl konto swe wyslalam dziekuje kochane bric-a-brac num konta wyslalam deklaracja jednorazowa dziekuje dziekuje! koja num konta wyslalam- jednorazowo dziekuje kochana agat21 konto wyslalm -deklaracja stala dziekuje nie wiem ile ciociuniu dziekuje zebrazebra num konta wyslalam -jednorazowo dziekuje kochana JOLY num konta wyslalam -jednorazowo dziekuje pięknie Elisabeta konto wyslalam -jednorazowo dziekuje dziekuje dorcia2 konto wyslalam -deklaracja stala 20 zl dziekuje cudnie b-b konto wyslalam deklaracja stala do czerwca 5 zl dziekuje pięknie Mysza2 konto wyslalam stala deklaracja 5 zl plus 15 zl jednorazowa ! Mam na koncie 5zl za styczeń plus 15 zl jednorazowa ! dziekuje slicznie Mazowszanka13 konto wyslalam deklaracja stala 10 zl ! dziekuje ciociu dziekuje Waranska konto wyslalam -jednorazowa dziekuje cudnie teresaa118 konto wyslalam deklaracja jednorazow ciociu? dziekuje pięknie terra num konta wyslalam deklaracja jednorazowa 20 zl! dziekuje cudnie Dexterka konto wyslalam deklaracja stala 10 zl dziekuje ogromnie konfirm31 - jednorazowo z Domku Randy 30 zl ! Mam już na koncie 30 zl! http://www.dogomania...1#entry16006 Jedno usuń i wpisuj kto już i ile wpłacił bo tego nigdzie chyba nie ma ? Quote
Nadziejka Posted January 12, 2015 Author Posted January 12, 2015 Dziekuje witajcie już zaraz zmieniam i uzupełniam dziekuje pozdrawiam pieniazki wczoraj doszly od cioci b-b 30 zl od cioci zebrazebra 20 zl od cioci dorcia2 20 zl dziekuje pięknie dziekuje Quote
Nadziejka Posted January 12, 2015 Author Posted January 12, 2015 już zmieniam i poprawiam krzyczcie wołajcie jak będzie zle pozdrawiam serdecznie dziekuje jeszcze troszkę pozmieniam aby było czytelne Quote
ewu Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 Ewuś w 1 i 2 poście napisałaś dwa razy to samo Pw do wszystkich janiolow wyslalam dziś 09.01.2015 które deklarowaly pieniążka dla Krabcia sciskam sciskam ogromnie za wszystko Lida deklaracja stala -20 zl zapchana skrzyneczka ... Anula i ciocia Bogusik razem -deklaracja stala razem 20 zl konto swe wyslalam dziekuje kochane bric-a-brac num konta wyslalam deklaracja jednorazowa dziekuje dziekuje! koja num konta wyslalam- jednorazowo dziekuje kochana agat21 konto wyslalm -deklaracja stala dziekuje nie wiem ile ciociuniu dziekuje zebrazebra num konta wyslalam -jednorazowo dziekuje kochana JOLY num konta wyslalam -jednorazowo dziekuje pięknie Elisabeta konto wyslalam -jednorazowo dziekuje dziekuje dorcia2 konto wyslalam -deklaracja stala 20 zl dziekuje cudnie b-b konto wyslalam deklaracja stala do czerwca 5 zl dziekuje pięknie Mysza2 konto wyslalam stala deklaracja 5 zl plus 15 zl jednorazowa ! Mam na koncie 5zl za styczeń plus 15 zl jednorazowa ! dziekuje slicznie Mazowszanka13 konto wyslalam deklaracja stala 10 zl ! dziekuje ciociu dziekuje Waranska konto wyslalam -jednorazowa dziekuje cudnie teresaa118 konto wyslalam deklaracja jednorazow ciociu? dziekuje pięknie terra num konta wyslalam deklaracja jednorazowa 20 zl! dziekuje cudnie Dexterka konto wyslalam deklaracja stala 10 zl dziekuje ogromnie konfirm31 - jednorazowo z Domku Randy 30 zl ! Mam już na koncie 30 zl! http://www.dogomania...1#entry16006 Jedno usuń i wpisuj kto już i ile wpłacił bo tego nigdzie chyba nie ma ? Bogusiu wyślij mi konto na maila, nie mam czasu na oczyszczenie skrzynki. Przepraszam i dziękuję:):) Quote
Nadziejka Posted January 12, 2015 Author Posted January 12, 2015 ewu dziekuje Boguniu dziekuje sa już teraz kolejne wplaty z dzisiaj dziekuje już wp[siuje w poscik pierwszy sprawdzajcie serduszka sp[rawdzajcie ja pomalu wpisuje dziekuje od cioci terra 2x po 10 dziekuje dziekuje ogromnie wszystkim serduszkom czytajcie w pierwszym poscie czy wszystko dobrze Quote
Nutusia Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 Sialalalaaaaaa, do zobaczenia w niedzielę, Chłopaczku :) 1 Quote
Elisabeta Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 Ewuniu, moja jednorazowa dla Krabika poleciała dziś rano. :) Quote
b-b Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 Bogusiu wyślij mi konto na maila, nie mam czasu na oczyszczenie skrzynki. Przepraszam i dziękuję :):) Już ślę Basiu :) Quote
Nadziejka Posted January 12, 2015 Author Posted January 12, 2015 Slicznie dziekuje cudownym dziewczynom za serce za wplaty za kciuki ciocia koja 50 zl o matko dziekuje stokroć ciociu Krabciu już dziś 12 ty ..ptysiu .piesiu kochany piesiu Quote
JOLY Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 Wpłaciłam dzisiaj 50 pln dla Krabika. Powinny pieniążki być jutro.Pani w banku z mojego nicu zrobiła JO24 zamiast Joly. Jak dostaniesz z takim dziwnym Nickiem wpłatę to jestem Ja.pozdrawiam serdeczniewww.beardedyork.pl Quote
Nadziejka Posted January 12, 2015 Author Posted January 12, 2015 kochane serca zaglądajcie proszę na watus ....Suma ... o matko Ziemio nasza ... zaglądajcie proszę z koszmaru stokrotnego .... http://www.dogomania.com/forum/topic/144975-sum-od-lat-ból-łańcuch-wrastający-w-ciało-zakażone-rany-aż-w-głąb-mięśni-klatka-zimno-ciągłe-niedożywienie-teraz-po-interwencji-schronisko/ Quote
Nadziejka Posted January 12, 2015 Author Posted January 12, 2015 Joly dziekuje dziekuje sercem i klaniam dziekuje Elisabeta dziekuje sciskam ogromnie dziekuje 100 zl już mam na koncie dziekuje stokroć! Quote
Nadziejka Posted January 13, 2015 Author Posted January 13, 2015 13 ty dziś 13 ty serdunko kokane witamy się witamy sercem ku nam zapraszamy cudowne serduszka cioteczki - patrzcie proszę serdecznie na pierwszy post , sprawdzajcie kochane czy nic mi się nie pomylilo spokojnego dzioneczka Quote
Anula Posted January 13, 2015 Posted January 13, 2015 Moje wpłaty wpłynęły,wszystko się zgadza.Trzymam kciuki za naszego Krabika i odliczam dni do momentu opuszczenia przez Krabika Schroniska. Quote
Nutusia Posted January 13, 2015 Posted January 13, 2015 Za Krabika i resztę licznej ekipy, opuszczającej schron w niedzielę! :) Quote
Nadziejka Posted January 13, 2015 Author Posted January 13, 2015 Dziękujemy zaglądajcie tez do Popcorn która może jechać ...ale nie ma nic pieniazkow http://www.dogomania.com/forum/topic/144977-popcorn-vel-prażona-kukurydza-z-radys-na-cito-szuka-domu-albo-kogoś-kto-pomoże-znaleźć-jej-hotelik-i-domek-potem/?p=16014193 pytalysmy naszej ZuziM jest miejsce w kojcu ogrzewanym nawet ale pieniazkow nic ...nie ma ta bidulka o oczętach przecudnych Pieniazki od Joly już sa na koncie 50 zl ! dziekuje slicznie dziekujeee Quote
maarit Posted January 13, 2015 Posted January 13, 2015 ... i ja zaglądam... ale tu się dzieje dobrego :) Quote
Nadziejka Posted January 13, 2015 Author Posted January 13, 2015 http://www.dogomania.com/forum/topic/145008-krabiktajgerfrodoliza-i-parys-zapraszamy-dla-pieciu-serduszek-gramyz-ciocia-wiosna-do-25-styczen-g-2200/ zapraszam serca na bazarus dla pieciu biedaczkow zapraszam Quote
Nadziejka Posted January 14, 2015 Author Posted January 14, 2015 Krabciu ptysiuniu serduszko kokane już dzisja 14 ty .. kochaniutkie serdunka nasze Quote
terra Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 Odwiedzam Krabika i nieustająco trzymam kciuki. Quote
Nadziejka Posted January 14, 2015 Author Posted January 14, 2015 Witajcie kciuki zaciskajcie dziekuje za niespodzianke ciociu Kejciu Quote
Recommended Posts