Nadziejka Posted January 10, 2015 Author Posted January 10, 2015 o matko alez cudna niespodzianka pieniazkowa dziekuje dziekuje stokroć dziekuje już sle ciociu konfirm konto Quote
papryka Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 Papryka na wątku Gwiazdy napisała, że może ją zatrzymać u siebie w hoteliku tylko za koszt wyżywienia do czasu, aż u Lunarmermaid będzie miejsce DT. Jeśli uda się w miarę sprawnie zebrać, to Gwiazda mogłaby przyjechać 18.01 i dołączyłaby do Pianki i Kraba. Potwierdzamy! Quote
terra Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 Dla Krabika ode mnie, przelew jednorazowy 2 x 10 zł. już w drodze. Quote
Nadziejka Posted January 10, 2015 Author Posted January 10, 2015 Ciociu dziekuje cudnie dziekuje ,wpisalalm w rozliczonko dziekuje zobaczcie patrze na te uszka na te lapenki bidne ..na ten brzusio ..... co tam w tych uszkach będzie z tym brzusiem jak tam czlek myśli i myśli dziekuje zaglądajcie badzcie z nami caly czas iskierki Quote
Nadziejka Posted January 10, 2015 Author Posted January 10, 2015 Mam na koncie pieniazki od cudnych: Mysza2 - 5zl dekl plus 15 zl jednorazowa! dziekuje ogromnie konfirm31 - 30 zl jednorazowa od Randy! dziekuje ogrooomnie Quote
Lida Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 Proszę o numer konta. Deklaruję 20 zł/miesiąc - deklaracja stała Quote
bric-a-brac Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 Ewo, podeślij mi proszę konto, ja również pisałam, że wpłacę coś jednorazowo. Quote
b-b Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 Ewo moja zaoferowana stała do czerwca przelana w całości czyli 30zł Zobaczę jaka będzie moja sytuacja od czerwca i jeśli będę mogła to zaoferują ją dalej :) Quote
Nadziejka Posted January 10, 2015 Author Posted January 10, 2015 Dziękujemy dziękujemy dziękujemy wszystkim iskierkom Krabcikowym Ptysiowym Lida ma dalej skrzyneczke nieczynna już sle num konta dziekuje już wszystko wpsiuje Quote
iwna5702 Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 Jakie cudne wieści - jednak nalezy wierzyc w cuda. A Radysy nie beda robic problemów z wydaniem psa? Quote
Nadziejka Posted January 10, 2015 Author Posted January 10, 2015 Ciociuniu iwna sciskamy modlimy ze wszystko będzie dobrze boc już transport zamówiony trzymaj ciociu mocno mocno kciuki za pise serca bo będzie jechalo kilka pbidulenkow Quote
konfirm31 Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 Dziewczyny, nie ma innej mozliwości. Bedzie dobrze :). Radysy nie robią trudności z wydawaniem psów,a i transport tak czy inaczej - musi być:) Quote
bric-a-brac Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 Ewuniu, symbolicznie, ale poleciało. Dziękuję, że się Krabikiem zajęłaś! Trzymam kciuki, konfirm ma rację, przy tylu wspierających musi być dobrze :) Quote
ewu Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 Ja też nie dostałam konta, przypominam się:) Prosiłam o wysłanie na maila [email protected] bo skrzynkę mam zapchaną i nie mam czasu na odgruzowanie:) Quote
papryka Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 Dziewczyny, nie ma innej mozliwości. Bedzie dobrze :). Radysy nie robią trudności z wydawaniem psów,a i transport tak czy inaczej - musi być :) Ja tez nie widzę innej możliwości :) psiaki muszą dojechać!:) Quote
Mysza2 Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 Ja tez nie widzę innej możliwości :) psiaki muszą dojechać! :) I tak będzie:):) Quote
papryka Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 Dziewczyny zapraszamy na watek Gwiazdki, szukamy osoby która bedzie odpowiedzialna za suńkę, za zbieranie funduszy itp... do 18.01 mamy mało czasu, Anula zobowiazala sie zrobic bazarek (by na karmę uzbierac, ewent. na weta), jest jedna deklaracja... tak jak deklarowalismy zapewnimy jej miejsce u siebie za koszty wyżywienia, potem ma miejsce w DT u lunarmermaid, w miedzyczasie jakis potencjalny domek sie pojawil... ale i tak bezpieczniejsza bylaby w DT, i tam spokojnie czekala na swoj wymarzony domek Quote
Nadziejka Posted January 11, 2015 Author Posted January 11, 2015 Dziewczyny kochane sprawdzajcie proszemoje wpisy deklaracji w pierwszym i drugim poscie bo mogłam się pomylic ciociu ewu mój majl nie działa. odgruzuj proszę skzynke Lida - Twja skrzynka nie przjmuje pw , trzeba wlaczyc komunikator dziekuje serduszka za wszystko komu jeszcze mam slac num tel ? Quote
dorcia2 Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 stała dla Krabika za styczeń poleciała wczoraj, trzymaj się misiaczku Quote
papryka Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 Zapraszamy na bazarek dla Gwiazdki: http://www.dogomania...-110115-210115/ Robimy wszystko by Gwiazdka mogłą przyjechać z Krabikiem i Pianką Quote
Recommended Posts