Nadziejka Posted December 11, 2021 Author Posted December 11, 2021 Palimy swiatelko pamietamy pamietamy na zawsze w sercu Dziekuje wszystkim Dobryduszom za cudowna pomoc Krabusiowi Quote
kiyoshi Posted December 12, 2021 Posted December 12, 2021 Smutna wiadomość 😞 Krabuś z tego wynika tylko 3 lata cieszył sie swoim, ciepłym domem... Bardzo mi przykro.....:( Quote
Poker Posted December 12, 2021 Posted December 12, 2021 A co mu się stało? Tak nagle? Dobre i to, że 3 lata miał dobrego życia w swoim domciu. 1 Quote
bakusiowa Posted December 12, 2021 Posted December 12, 2021 Dnia 12.12.2021 o 11:07, Poker napisał: A co mu się stało? Tak nagle? Dobre i to, że 3 lata miał dobrego życia w swoim domciu. Patrycja u której był w hoteliku tak mi odpowiedziała, cytuję z fb Krab już miał swoje lata Tego dnia od rana był bardziej osowiały, miał dużo ataków padaczkowych I odszedł przy Tadku Tyle mi napisała. Gdybym co jakiś czas nie zaglądała na fb opiekuna Krabika to nie wiedzielibyśmy do tej pory. To się stało we wrześniu. Jak zaglądałam na fb opiekuna przedostatnim razem to było ok. Później zajrzałam w listopadzie i były niepokojące wpisy ale takie nie wprost. Dlatego napisałam do Patrycji. Quote
Nadziejka Posted December 12, 2021 Author Posted December 12, 2021 Krabunio juz juz byl dziadziuniem ale bardzo kochanym Pan Tadzio mial sie czesciej pokazac wpisacchocby zdan kilka ale byl tutaj tylko raz Odpoczywa juz odpoczywa Krabunio od naszego strasznego swiata Quote
Recommended Posts