konfirm31 Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 W razie czego, ja przywiozę obrożę, bo będę odbierać Cyprysa :). Tyle, ze bez adresatki, bo mi "wyszły" Quote
Nadziejka Posted January 8, 2015 Author Posted January 8, 2015 dziewczyny a to musi być więcej psiaczków tak musi być kilka żeby schron zawiozl do Marek? sciskam sciskam ogromnie aby było wszystko dobrze Quote
Mysza2 Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 No to odliczamy dni do wielkiego dnia dla Krabika:):) Quote
terra Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 Nieustająco zaciskam kciuki za Krabika i inne psiaczki. Quote
Elisabeta Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 Ja też trzymam kciuki. :) Nutusiu, jak to dobrze, że Twój odwyk od Dogo trwał tylko kilka dni, a nie na przykład... do 19 stycznia. ;) Quote
konfirm31 Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 dziewczyny a to musi być więcej psiaczków tak musi być kilka żeby schron zawiozl do Marek? sciskam sciskam ogromnie aby było wszystko dobrze Niestety, tak. Pojedynczych psów nie wożą. Ale mamy już trzy psy dogomaniackie - Cyprys, Krab i Pianka. I może jeszcze jakieś pojadą :). Jak już jest podany konkretny termin(18bm), to oznacza, że psów jedzie dostateczna ilość i transport będzie :) Quote
papryka Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 Smycze mam, gorzej może być z obrożą dla większego psiaka. Mogę "pożyczyć" smycz i obrożę od Lili, ale niestety tylko pożyczyć... Smycz dla Pianki mogę wziąć tę, którą mi dałaś Florentyno dla Florki :) Papryko, jak u Was z psim oprzyrządowaniem? ;) smycze, obroże mamy, ale dajcie znać jak duży jest Krabik czy będzie na niego dobra, wielkościowo jaką rasę przypomina;)? Quote
Anula Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 Ewuś,ja proponuję już podawać dane do przelewu osobom,które zaoferowały pomoc finansową,ponieważ za Hotelik trzeba będzie zapłacić od 18.01.15 - 31.01.15.Musimy wiedzieć jak stoi Krabik finansowo aby dalej prosić o pomoc.Krabik będzie potrzebował pieniążków na odrobaczenie,na odpchlenie i weta,może też na badania jakieś,czyszczenie zębów,być może będzie potrzebował specjalistycznej karmy,no i transport za który zapewne trzeba będzie opłacić.W tej chwili nic praktycznie nie wiemy o Krabiku a więc dobrze by było aby przed przyjazdem do Hoteliku miał jakieś zabezpieczenie w postaci finansów.Pomyśl Ewuś bo chyba Ty będziesz skarbnikiem Krabika? Quote
bric-a-brac Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 Anula ma rację. Pieniądze szybko się rozchodzą, a jak ktoś deklaruje, że znaczy że na daną chwilę ma tę kwotę. Lepiej te środki zgromadzić na Krabowym koncie, niech bezpiecznie czekają. Transport też może wygenerować koszty, albo inne nieprzewidziane wydatki. Teraz wątek czyta dużo ludzi, po paru tygodniach, potem miesiącach, popularność spadnie. Dziewczyny, które organizują transport... czapki z głów. Realna, prawdziwa pomoc wśród nas klikaczy... Brawa! Quote
halszka Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 zaglądam z zaproszenia,zapisuję i wrócę poczytać Quote
Nadziejka Posted January 8, 2015 Author Posted January 8, 2015 Num konta mój skarbnik Krabiczka jestem Mazowszanko już sle mój num telefonu i papryce tez nie slalm wyleciało mi z glowy kciukamy dziękujemy oby oby wszystko było dobrze Quote
Nadziejka Posted January 8, 2015 Author Posted January 8, 2015 Pani ze schronu spisalal tez mój num telefonu pozdrawiam Quote
kinga Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 Niestety, tak. Pojedynczych psów nie wożą. Ale mamy już trzy psy dogomaniackie - Cyprys, Krab i Pianka. I może jeszcze jakieś pojadą :). Jak już jest podany konkretny termin(18bm), to oznacza, że psów jedzie dostateczna ilość i transport będzie :) No właśnie nie bardzo,\; żeby transport doszedł do skutku, musi się uzbierać jakieś 7-8 psów. Na razie zapisane są tylko te trzy. Ale jeszcze mamy tydzień. Quote
Anula Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 To poproszę o dane do przelewu.Ewuś przeleć wątek i wyślij wszystkim,którzy deklarowali pomoc dla Krabika na pw dane do przelewu,tak będzie najlepiej. Quote
konfirm31 Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 No właśnie nie bardzo,\; żeby transport doszedł do skutku, musi się uzbierać jakieś 7-8 psów. Na razie zapisane są tylko te trzy. Ale jeszcze mamy tydzień. O kurczę :(. Myślałam, że oprócz dogomaniackch, jeszcze jakieś inne już ktoś wypatrzył :(. Brakuje nam 4 psów :( Quote
Nadziejka Posted January 8, 2015 Author Posted January 8, 2015 o matko brakuje ... będę slac num konta cioia Waranska tez przysle pieniążek dla Krabika dziekuje dziekuje cudnie Quote
Xibalba Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 Jestem u Krabika. Trzymam kciuki, oby wszystko się udało. A tymczasem kradnę banerek :) Quote
Anula Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 Ta sunia z Radys by mogła jechać ale nie ma Hoteliku i sponsorów.Jest śliczna,bardzo szkoda jej. http://www.dogomania.com/forum/topic/144652-gwiazda-%C5%9Bliczna-smutna-dziewczynka-mix-landseera-czeka-na-swoja-szans%C4%99-w-radysach-czy-kto%C5%9B-j%C4%85-dostrze%C5%BCe/ Quote
konfirm31 Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 Ta sunia z Radys by mogła jechać ale nie ma Hoteliku i sponsorów.Jest śliczna,bardzo szkoda jej. http://www.dogomania.com/forum/topic/144652-gwiazda-%C5%9Bliczna-smutna-dziewczynka-mix-landseera-czeka-na-swoja-szans%C4%99-w-radysach-czy-kto%C5%9B-j%C4%85-dostrze%C5%BCe/ Płakać się chce :(. Tam jest mnóstwo psów pięknych i wartych dobrych domów. Ja jestem zachwycona majestatycznym Szejkiem i niesamowitą Czarą. A tylko Cyprysa mogę zabrać. Więcej - nie :( 1 Quote
Florentyna Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 konfirm nie pisz, że tylko Cyprysa. A co ja mam powiedzieć??? Aż Cyprysa zabierasz :) Robisz bardzo dużo dla swoich lokalnych biedaków i jeszcze Radysiakowi pomagasz :) Quote
konfirm31 Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 Flo, Ty masz Piankę i całe mnóstwo Błędowiaków :). Sama wiesz, że chce się pomóc wszystkim psiakom i bardzo trudno jest wybrać tego jednego.....a inne zostawić. Quote
Florentyna Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 Wiem wiem jak to jest :) Kroczek po kroczku i kolejne życia będą uratowane. Ważne, żeby COŚ robić :) 1 Quote
agat21 Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 Wiem wiem jak to jest :) Kroczek po kroczku i kolejne życia będą uratowane. Ważne, żeby COŚ robić :) Święte słowa :) a na dom zasługuje przecież każdy pies.. Quote
Nutusia Posted January 9, 2015 Posted January 9, 2015 Ech, Gwiazda to już niejednej osobie sen z oczu spędza :( Cholerka, a ile jest miejsc w radyskim psiobusie - właśnie 8? Ile psów musi być minimum do transportu? Już nawet patrzyłam jak te Radysy od nas daleko - niestety aż 200 km w jedną stronę :( Quote
Recommended Posts