Nadziejka Posted January 1, 2019 Author Posted January 1, 2019 Zdrowenka Wszelkiego Ogromnego Panciom Krabeuszkowi Wszystkim Sercom Ktore Sa Z Ptysiaczkiem Lepszego Roku Nowego Zdrowenka Ogromnego Quote
Nadziejka Posted January 20, 2019 Author Posted January 20, 2019 Mnostwo pozdrowien slemy domkowi Ptysiakowi Piszczie serca co slychac Najmocniej goraco tulinkamy 1 Quote
Nadziejka Posted March 9, 2019 Author Posted March 9, 2019 Krabuniu Domeczku Pozdrawiamy Stokrosci Tulinkamy Na wiesci czekamy kochani Quote
Nadziejka Posted May 4, 2019 Author Posted May 4, 2019 Dziekujemy Ciociu Nesiowata za odwiedzinka czekamy na wiesci od cudownych Krabunkow milion pozdrowien zasylamy Quote
Nadziejka Posted June 26, 2019 Author Posted June 26, 2019 Kraabeunki kochane co slychac u Was jak sobie radzicie w te upaly straszne oby minely najszybciej Serduchem calem tulinkamy pozdrawiamy czekamy na wiesci mnostwo pozdrowionek i chlodziku Quote
Tyśka) Posted June 26, 2019 Posted June 26, 2019 Na wydarzeniu znalazłam wieści z listopada:"Wczorajsza wizyta u weta.:) Cybork na przeglądzie:D i Chłopak coraz bardziej oswaja sie z komunikacją miejska :D " A na profilu Pana Tadeusza post z 24. czerwca (z poniedziałku) :) "Adopt, don't shop." Pan regularnie też na swój profil wrzuca zdjęcia bezdomniaków i zachęca do adopcji :) Aaa i jeszcze jedno...o Cybroku pisze: "Borek", "Boruś" :) Cyborek ma się dobrze jak widać :) 5 Quote
Poker Posted June 26, 2019 Posted June 26, 2019 Wzruszające wieści. To naprawdę adopcja chyba całej dekady 1 Quote
Tyśka) Posted June 26, 2019 Posted June 26, 2019 Jeszcze takie z grudnia znalazłam :) I dużo więcej... Pan co rusz wrzuca zdjęcia Krabusia na swój profil :) 4 Quote
bakusiowa Posted June 26, 2019 Posted June 26, 2019 Ja tez podglądam na profilu. Krabuś nie lubi samców. Pisze, że go kochają. Quote
Nadziejka Posted June 26, 2019 Author Posted June 26, 2019 Dziekuje Dziekuje Dziekuje Stokrosci Dziewczyny Nasze Dogomaniowe Dziekuje Klaniam Nisko Domeczkowi Najcudowniejszemu na Swiecie Quote
bakusiowa Posted October 31, 2019 Posted October 31, 2019 21-go sierpnia. 21-go października. 5 2 Quote
Nadziejka Posted November 22, 2019 Author Posted November 22, 2019 Cudowny cudowny niezwykly niunio Stokrosci sercem tulinkamy calunia Rodzinke Quote
Tadeusz&Bork Posted December 8, 2019 Posted December 8, 2019 Hej hej! Niedługo miną 2 lata odkąd Bork jest u mnie. Widziałem że niektórzy byli sceptycznie nastawieni ze względu na mój brak wcześniejszego doświadczenia z psami. Wiedzcie że Bork jest dla mnie najważniejszy, a niedawno zrobiłem sobie pamiątkę dzięki której zawsze będzie ze mną. Na górze jego trzy łapki, czarne pasy symbolizują jego protezę, czwartą łapę. Mam na prawej ręce, analogicznie do jego prawej przedniej łapy. Pieseł czuje się świetnie, jest bardzo otwarty do ludzi i polubił podróże. Kiedy widzi autobus to się rwie i chce do niego wskoczyć. Przez większość czasu skacze na trzech łapach co mu idzie świetnie, ale czasem na dłuższy spacer zakładam mu protezę żeby mógł pogalopować. I mimo wieku potrafi na czterech łapach rozwijać niesamowite prędkości, naprawdę. 12 Quote
konfirm31 Posted December 8, 2019 Posted December 8, 2019 Wspaniałe wiadomości! W sam raz, na Święta :)). Wszystkiego dobrego dla Was :) 1 Quote
Nadziejka Posted December 8, 2019 Author Posted December 8, 2019 Panie Tadeuszu ze wzruszenia glos odbiera ...z tej cudownej opowieści Zycia Waszego Dziękujemy stokroć dziękujemy modlimy za Was za zdrówko spokojności zycia za wszelka dobroc aby była przy Was Dziekuje dziekuje dziekuje Wszelkiego Cudownego 1 Quote
Dusia-Duszka Posted December 8, 2019 Posted December 8, 2019 41 minut temu, Tadeusz&Bork napisał: Hej hej! Niedługo miną 2 lata odkąd Bork jest u mnie... Woow! Wspaniale czytać relacje z pierwszej ręki :))) Witaj Tadeusz&Bork Pan Starszy u Ciebie wyraźnie odmłodniał. Widać, że jest radosny i wyluzowany. Ma bezpieczny dom i swojego człowieka. 1 Quote
Tyśka) Posted December 8, 2019 Posted December 8, 2019 Dzień dobry, Panie Tadeuszu :) Aż serce podskakuje z radości, że będą wieści z pierwszej ręki. Przepiękna przyjaźń jest między Wami :) Bork w swoim życiu doświadczył cudu. 2 Quote
Poker Posted December 8, 2019 Posted December 8, 2019 Wielka radość. Okazuje się ,że rzeczy niemożliwe stają się możliwe dzięki wspaniałym ludziom. Quote
Nadziejka Posted December 8, 2019 Author Posted December 8, 2019 Najpiekniejszy z pięknych sen spełniony wymarzony ze az zapiera serce az by pisać i pisać noc calunia... Dziękujemy dziękujemy za wszystko Serce Panie Tadeuszu Quote
Nadziejka Posted December 9, 2019 Author Posted December 9, 2019 Tak stokroć tak i niechaj ten cud trwa i trwa Quote
Figunia Posted December 9, 2019 Posted December 9, 2019 Krabiszon-Borus usmiechniety! Rewelacja! A z jakim uczuciem spiewa do mikrofonu :) Wszystkiego NAJ NAJ, obu Panom! 1 Quote
Recommended Posts