Poker Posted March 20, 2018 Posted March 20, 2018 Dobrze,że chłopak daje radę. Nasze tymczaski dzikuski bardzo często miały problem z przechodzeniem przez drzwi ,a;le tylko wejściowe i przez furtkę. Może Krabcia zachęcić smakami? Quote
Florentyna Posted March 20, 2018 Posted March 20, 2018 Z bazarku, który organizowałam na rzecz Kraba i Tukana wpłynęło łącznie 420,86 zł. Brak wpłaty od milagros19853201, ale już dłużej nie czekam, bo chcę rozliczyć bazarek. Ewa, czy mam coś uregulować do hoteliku? Niespodziewanie Krabiszon szybciej poszedł do domu niż ja zdążyłam rozliczyć bazarek. Jeśli nie to nie ukrywam, że kasa dla Tukana bardzo się przyda. Quote
ona03 Posted March 20, 2018 Posted March 20, 2018 Krabciu z misiem,cudnie, szczęścia Chłopki :) Quote
Nadziejka Posted March 20, 2018 Author Posted March 20, 2018 jako ,,zbieracz funduszy,, Florentyno poslalam smsa oczywiscie b prosze wziac wszytkie ze swego bazareczku dla bidunia nowego Cioteczki Bardzo dziekuje za wszystkie lata i ze ku mnie jako ,,zbieracza funduszowego ,, slalyscie zawsze pieniazki zawsze dzielac sie wszytkim pieniazkami slowem dobrym i wsparciem robie rozliczonko koncowe na str pierwszej. Quote
Tyśka) Posted March 21, 2018 Posted March 21, 2018 Niesamowicie kojące wieści :) Oby szczęście obu Panów trwało i trwało :) Quote
Nadziejka Posted March 22, 2018 Author Posted March 22, 2018 Cudny Krabeuszku Niechaj Szczescie Cudne Trwa I Trwa Lata Cale Piesku Kochany Ptysiaczku Niechaj Kochaja Ponad Wszytko dla takich cudow warto zyc Quote
Baltimoore Posted March 22, 2018 Posted March 22, 2018 Jejku,jeju Też mi się oczy upociły ze wzruszenia :D Wszystkiego najlepszego Krabciu :))) 1 Quote
Nadziejka Posted March 27, 2018 Author Posted March 27, 2018 Krabeusiu juz drugi tydzien prawie w domciu domczku w ciepelku piesiu kochany w ciepelku Czekamy na wiesci z milionem pozdrowien Domeczkowi Krabuszkowi 1 Quote
Nadziejka Posted March 28, 2018 Author Posted March 28, 2018 Niechaj tak trwa i trwa kocahny pieselku cudny ptysiaczku Quote
Nadziejka Posted March 28, 2018 Author Posted March 28, 2018 Nie nie ciociun to zdj cudne z poprzedniej strony ... sciskamy calem sercem za wszystko najanjalepsze Krabuszkowi moze ktos kto ma kontakt z ds wstawi nowe zdjateczka moze troszke informacji dla nas wszystkich Quote
konfirm31 Posted March 28, 2018 Posted March 28, 2018 5 minut temu, Poker napisał: No właśnie, kto ma kontakt z DS? Z tego co wiem, to Psia Chata, czyli Pan Paweł i Pani Patrycja. Quote
Poker Posted March 28, 2018 Posted March 28, 2018 To kto może zadzwonić do nich i poprosić o informacje o Krabciu? To chyba zrozumiałe,że wszyscy mocno przeżywają tę wyjątkową .adopcję Quote
yucca Posted March 28, 2018 Posted March 28, 2018 Wreszcie mnie dogo odblokowało! Ogromnie się cieszę, że Krabik znalazł domek, życzę powodzenia i szczęścia. Quote
Figunia Posted March 29, 2018 Posted March 29, 2018 Też ogromnie się cieszę, ze ten cudny, wyjątkowy Psiak ma ds. Jak dla mnie, to jest to Adopcja Roku. I niech tak zostanie. Quote
Nadziejka Posted March 29, 2018 Author Posted March 29, 2018 Dziekuje sercem calem wszytkim dobrym duszkom sciskajmy modlmy o najlepsze dla chopaczka cudnego Czekamy na wiesci czekamy i goraco sercem sciskamy juz dwa tygodnie prawie jak ptysiunio w domciu moze Florentyna ma jakies wiesci ma kontakt z domkiem? My tutaj wszytkie ogromnie przezywamy jak tam kazdenkiego dzioneczka u Krabunia ..nowe .imionko straszne ...koszmarne ..chyba jakis marny zart ... ale ale niechaj juz bedzie Najwazniejszy stokrosci najwazniejszy ptysiaczek i zdrowko i opieka i bezpieczenstwo starszunkiego Pan Pawel hotelik dbal codziennie dbla o lapenke zakladal ortezek , zdejmowal po kilku godzinach smarowal wazne to bardzo przy duzunkosci Krabunkowej Bardzo prosimy o wiesci Quote
Poker Posted March 29, 2018 Posted March 29, 2018 Trochę nie w porządku ,że nie ma wiadomości o Krabciu. Nadziejko, a nie możesz poprosić hotelik ,żeby zasięgnął języka w DS? Quote
kiyoshi Posted March 30, 2018 Posted March 30, 2018 Sprobuje wyslac do Pana mail z zyczeniami Swiatecznymi i pytanie o pieska Tylko nie wiem czy to dotrze i czy odczyta bo to przez olx. Quote
Poker Posted March 30, 2018 Posted March 30, 2018 1 godzinę temu, kiyoshi napisał: Sprobuje wyslac do Pana mail z zyczeniami Swiatecznymi i pytanie o pieska Tylko nie wiem czy to dotrze i czy odczyta bo to przez olx. wysyłaj, wysyłaj Quote
kiyoshi Posted March 30, 2018 Posted March 30, 2018 6 minut temu, Poker napisał: wysyłaj, wysyłaj Wyslalam przed chwilka Quote
Recommended Posts