dwbem Posted March 14, 2018 Posted March 14, 2018 Nic mnie nie przekona do FB, chwali się, że ma wielu użytkownikow, nie dziwię się skoro wymusza na ludziach rejestrację i tak robi się ilość. Dlaczego nie można wejśc i cos pojedynczo obejrzeć tylko musi się zapisac do nich. Nie chce bo nie umiem się tam znaleźć, tego co mnie intereauje nie moge znaleźć a cała ta masa chłamu typu panienka musi oznajmić, ze własnie idzie do wc i robi sobie selfie, mnie nie interesuje. Quote
Tyśka) Posted March 14, 2018 Posted March 14, 2018 11 minut temu, dwbem napisał: Nic mnie nie przekona do FB, chwali się, że ma wielu użytkownikow, nie dziwię się skoro wymusza na ludziach rejestrację i tak robi się ilość. Dlaczego nie można wejśc i cos pojedynczo obejrzeć tylko musi się zapisac do nich. Nie chce bo nie umiem się tam znaleźć, tego co mnie intereauje nie moge znaleźć a cała ta masa chłamu typu panienka musi oznajmić, ze własnie idzie do wc i robi sobie selfie, mnie nie interesuje. Ależ można. Posty publiczne widać :) A to można odznaczyć :) - jak znajomi udostępniają takie treści to wystarczy klknąć "przestań obserwować użytkownika" i jego posty nam się nie pojawiają na głównej , widzimy tylko jak wejdziemy w jego profil:) Quote
dwbem Posted March 14, 2018 Posted March 14, 2018 Może można ale zupełnie nie potrafię się tam poruszać. Parę lat temu byłam na FB ale jak mnie zaczęli zalewać mailami chętni do kontaktów zupełnie mi nie znani i nie chciani ludzie z całego świata bo np. z Tailandii i innych egzotyków to odpadłam i szybko sie wyrejestrowałam. I teraz za nic tam nie wrócę. Quote
Nadziejka Posted March 14, 2018 Author Posted March 14, 2018 sercem zapraszam na kramik dla czterech biedunkow Quote
Tyśka) Posted March 16, 2018 Posted March 16, 2018 To już JUTRO. Jutro wielki dzień dwóch Panów :) Oby przypadli sobie do gustu! Quote
Nadziejka Posted March 16, 2018 Author Posted March 16, 2018 Krabeuszku juz jutro sciskamy trzrymamy wiele wiele serduszek cala sila sciska za wszystko dziekuje Tysiuniu Bardzo bardzo Wam dziekuje rozmiawialam dzisiaj z P Pawlem Krabunio juz spakowany 1 Quote
uxmal Posted March 16, 2018 Posted March 16, 2018 Ach, trzymam kciuki mocno. Żeby wszystko było oki. 1 Quote
Anula Posted March 16, 2018 Posted March 16, 2018 Ja też jestem myślami.Oby wszystko wypadło pomyślnie.Jutro wielki dzień.Będę czekała na wiadomości. Quote
Nadziejka Posted March 16, 2018 Author Posted March 16, 2018 Sie trzense sie trzense o wszytko bedzie dobrze musi musi sie spelnic zycie cud dla Krabeunia Quote
Nadziejka Posted March 16, 2018 Author Posted March 16, 2018 2 minuty temu, kiyoshi napisał: Ja tez TRZYYYMAAAM z całych SIŁ ! Ciociu to dzieki Twoim ogloszeniem sercem pisanym dziekuje calem sercem Quote
kiyoshi Posted March 16, 2018 Posted March 16, 2018 11 minut temu, Nadziejka napisał: Ciociu to dzieki Twoim ogloszeniem sercem pisanym dziekuje calem sercem Nadziejko kochana...niech się Krabusiowi dobrze żyje i niech będzie kochanym na zawsze! to najwazniejsze....a ogłoszonko to jedno wisiało na moim olx pewnie sporo ponad rok ..... Quote
Poker Posted March 16, 2018 Posted March 16, 2018 Zajrzałam do Krabcia i oczom nie wierzę. Niemożliwe stało się prawdziwe. Cieszę się niesamowicie. Ta adopcja jest warta 100 innych. Bardzo mocno trzymam kciuki za szczęśliwe życie wszystkich panów razem. 1 Quote
Mysza2 Posted March 16, 2018 Posted March 16, 2018 Krabiszonku obyś miał najlepszy dom na świecie:) 1 Quote
Nadziejka Posted March 16, 2018 Author Posted March 16, 2018 W hoteliczku ma nowe zycie cudne ale ale domus domeczek swoj wlasny pancio ach .... to jest zycie sciskam tzrymam i pisalabym milion razy ale ale nic nie mowie jeno modle ... dziekuje dziekuje ...sciskajmy razem Ciociu auro zabraklo mi serduszeczek 1 1 Quote
Nesiowata Posted March 17, 2018 Posted March 17, 2018 Powodzenia psiaku - jak żaden inny zasłużyłeś sobie ma "swojego" człowieka. I niech tak w końcu się stanie. Quote
Elisabeta Posted March 17, 2018 Posted March 17, 2018 Krabuś, szczęśliwej drogi do wreszcie własnego Domku. Kciuki za wszystko. Krabusiwa historia to wielka nadzieja dla Bezdomniaków, które długo czekają na swoje Szczęście... 1 Quote
Elisabeta Posted March 17, 2018 Posted March 17, 2018 6 godzin temu, Nadziejka napisał: Ciociu auro zabraklo mi serduszeczek Ewuniu, dałam serduszko cioci Aurze od Ciebie ze swoich. Quote
elik Posted March 17, 2018 Posted March 17, 2018 Krakiszonku wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej. Kochaj i bądź kochany! Szczęśliwego życia! Quote
WiosnaA Posted March 17, 2018 Posted March 17, 2018 10 godzin temu, Poker napisał: Zajrzałam do Krabcia i oczom nie wierzę. Niemożliwe stało się prawdziwe. Cieszę się niesamowicie. Ta adopcja jest warta 100 innych. Bardzo mocno trzymam kciuki za szczęśliwe życie wszystkich panów razem. Też tak uważam. Każdy piesek zasługuje na domek,ale Krabik szczególnie. Z całej siły trzymam kciuki. Quote
Recommended Posts