Nutusia Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 Nutusiu chciałam już wczoraj to zaproponować :) We trzy będzie nam jeszcze raźniej. Cieszę się. Powiedz tylko - jadę Toyotą Yaris. Czy w przypadku, gdybyśmy jednak musiały użyć klatki kenelowej, to zmieścimy ją w aucie z Krabem bądź Pianką w środku. Zupełnie nie wiemy czego się spodziewać... To co nie pisałaś? Myślałam, że z TZem jedziesz i nie chciałam się... narażać! ;) :) O nie... rozłożona klatka do Yariski nie wejdzie - już ze złożoną są problemy :( Myślałam, że pytałaś czy wejdzie do mojej Yariski, żeby Tobie podrzucić. Do tego trzy osoby plus dwa spore psy - może być ciężko ;) Jeden by musiał siedzieć z tyłu z jednym ludziem, a drugi pod nogami pasażera z przodu (moją Lili udaje się upchnąć, to chyba i Piankę by się udało). Quote
Florentyna Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 Nie, nie jadę z TZem. TZ zostanie w domu z dzieciakami. No ja tak myślałam właśnie. Pianka jest mniejsza - to posadzimy ją z przodu pod nogami, a Krab z tyłu na siedzeniu. Niedobrze z tą klatką :( Mam nadzieję, że żadna psinka nie będzie jej potrzebowała :( i zniosą podróż .... Quote
Nutusia Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 W takim "układzie" klatka nawet złożona się nie zmieści. To już lepiej byłoby pomyśleć o kagańcu. Ja powinnam mieć w domu taki na owczarka - tylko gdzie?... Z tyłu drzwi masz otwierane, czy wersja 3-drzwiowa, jak moja? Quote
Nutusia Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 5-drzwiowa wersja. To już i tak lepiej, że żadnego nie trzeba będzie przeciskać przez siedzenie z przodu. Aga, zadzwonię do Cię jak wyjdę z roboty ;) Quote
Florentyna Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 Wiesz co, ja do Ciebie zadzwonię, ok? :) Jeszcze nie mówiłam TZowi ;) Quote
Nadziejka Posted January 8, 2015 Author Posted January 8, 2015 janioleczki iskiereczki już wpadłam z pracunki jak zamiawiac już dziś dzwonic do Radys i co mowic kochane co mowic? podpowiedzcie mi proszę dziekuje za wszystko i fanciki na bazarus nowe podarowaly kochane serce Wiosna i Anula dziekuje pięknie ludeczkowi cudni czekamy i modlimy ...a ja wkoncu dziś odlozylam już na sto procent 350 zl na hotelik dla niunia huraaaaaaa Quote
Nadziejka Posted January 8, 2015 Author Posted January 8, 2015 transport w niedziele 18 stycznia kochane to zaraz dzwonie czy mowic ok której godz co i jak ? pozdrawiam dziekuje Quote
Florentyna Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 Powiedz, że prosić o zapisanie Kraba na najbliższy transport 18.01. Możesz zapytać przy okazji czy już wiedzą, o której będą w Markach. Jak nie, to sama się zorientuję, bo adresu dokładnego też nie mam. Quote
Nadziejka Posted January 8, 2015 Author Posted January 8, 2015 ok ok serduszka zaraz dzwonie zaraz dzwonieee Quote
Nutusia Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 Dobra - Florentyno spiskująca, rozumiem i czekam na tajny telefon ;) Ewcia, dzwoń do Radys i powiedz, żeby Krabika przywieźli 18-go do Marek, podając jego nr w schronisku :) Quote
Nadziejka Posted January 8, 2015 Author Posted January 8, 2015 KOJEC: X - 1 NR: 1491 ten num i numer kojca ludeczkowie kochani? Quote
Nutusia Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 Marysia O. odbierała Pepitkę w Markach - pewnie wie gdzie jest "zbiórka" ;) Quote
Nutusia Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 [font='comic sans ms']KOJEC: X - 1 NR: 1491[/font] [font='comic sans ms']ten num i numer kojca ludeczkowie kochani?[/font] Tak, te numery i imię :) Quote
Florentyna Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 No właśnie też pomyślałam o Marysi :) Jeszcze mamy sporo czasu na organizację, także spokojnie :) No właśnie najgorsze, że ja w spiskowaniu nigdy najlepsza nie byłam :) Quote
Mazowszanka13 Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 Florentynko, Nutusiu, to same oceńcie czy moja osoba przyda się czy będzie przeszkadzać (w sensie miejsca). Bo jeszcze trzeba by mnie na jakiś dworzec odstawić. Quote
Florentyna Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 No właśnie się mocno zastanawiam, czy pies z tyłu będzie mógł sam jechać.... Po z Pianką w przodu będzie musiał ktoś jechać, a Krab sam z tyłu? Jak będzie ktoś trzeci, to jak nie daj boniu zacznie Krab wariować, to będzie komu go przypilnować. Gdzie w Warszawie by Ci pasowało, żeby Cię odstawić? Quote
Nutusia Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 Pewnie byś się przydała, bo jedna za kierownicą i jedna zostaje do ogarnięcia 2 psów ;) A dworzec w Skierniewicach ładny - w Lalce "zagrał" (i chyba nie tylko) :) Ewentualnie wrócisz z nami, z Agą do Nowego Dworu i myk pociągiem na Warszawę Gdańską, do metra i do domciu :) Quote
Mazowszanka13 Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 O.K :) jadę w takim razie. Co do odstawienia, to tak jak pisze Nutusia na dworzec chyba. I jeszcze mam pytanie czy smycze i obroże potrzebne. Jeśli tak, to czy macie czy szukać ? Quote
Nutusia Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 Smycze mam, gorzej może być z obrożą dla większego psiaka. Mogę "pożyczyć" smycz i obrożę od Lili, ale niestety tylko pożyczyć... Smycz dla Pianki mogę wziąć tę, którą mi dałaś Florentyno dla Florki :) Papryko, jak u Was z psim oprzyrządowaniem? ;) Quote
Nadziejka Posted January 8, 2015 Author Posted January 8, 2015 zadzwoniłam ,,zamowilam ,, ale slowo ... kukuleczki ! panie odebrala imie spisala num wszystko podalalam ale powiedziała kobitka ,. ze wie potwierzdilam dwa razy ze 18 tego stycznia ..... dobrze ze wzielam na tel glosnomowiacy ...bo ja traba dziś mało slysze hihi .. czekamy i kciuki sciskamyyy aha pani ze schr prosila moje imie i nazwisko Musiał Ewa podalalm Quote
Florentyna Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 Nutusiu, nie trzeba, ja wyposażyłam się, jak odwoziłam Fridę, ale jej nowa Pańcia była przygotowana, więc jeden zestaw mam :) Quote
Mazowszanka13 Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 Czyli tylko obroży brakuje ? To ja jakąś skombinuję. Quote
Recommended Posts