Romka Posted January 17, 2015 Author Posted January 17, 2015 Ale zanim zamówiłam Jara zrobiła ogłoszenia.DZIĘKUJĘ JAK ZAWSZE!!! :) I już był odzew z ogłoszeń.I to z ogłoszeń dziewczyn od owczarków z Fb.Pani z rodziną odwiedziła już schronisko i poznała Kiarę.Mała jest już zarezerwowana.Dom z ogrodem z psem,także owczarkiem oraz kotami.Dom w okolicach Sochaczewa a więc blisko naszego miasta.Czekamy na rozwój wypadków. Mam też drugi telefon z Łodzi,domek podobny.Ten z ogłoszeń Jary. Quote
Romka Posted January 20, 2015 Author Posted January 20, 2015 Dziewczyny apeluję o lepsze zdjęcia. Wyróżnienie: http://olx.pl/oferta/kiara-mloda-suka-owczarek-niemiecki-do-adopcji-CID103-ID8xGY5.html Agnieszko ,sprawdzam ten drugi dom z Łodzi.Domek z okolic Sochaczewa zrezygnował.Może zdjęcia nie będą już potrzebne... Dom,który zgłosił się do mnie z Łodzi to dom z ogrodem,w domu jest już drugi owczarek.psiaki mają możliwość wejścia do domu.Zaraz poproszę Temidę o sprawdzenie domu,mam już adres. Quote
Gabi79 Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 Zapisuję cudną sunieczkę. I trzymam kciuki za domek!!! Quote
Romka Posted January 22, 2015 Author Posted January 22, 2015 W sprawie Kiary rozdzwoniły się telefony.Był telefon z Łodzi,Aleksandrowa Łódzkiego i Gostynina.A my czekamy na wynik wizyty przedadopcyjnej,którą robi nam TOZ w Łodzi. Quote
phase Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 I ja rowniez dopytuje czy cos sie ruszylo w sprawie adopcji ? :) Quote
Romka Posted January 27, 2015 Author Posted January 27, 2015 Dziewczyny ,prawdopodobnie już dziś Kiara pojedzie do domu,DOMEK SUPER! Więcej wieczorem... Quote
Romka Posted January 27, 2015 Author Posted January 27, 2015 No to uzupełniam wieści.Domek sprawdziła nam, w sobotę,Ada z Łodzkiego TOZ-u.BARDZO DZIĘKUJEMY!!! :) Dom z ogrodem,ogrodzona posesja.W domu jeszcze jeden pies,mieszaniec owczarka i kaukaza.Wielki,łagodny misiek.Państwo szukali towarzyszki dla swojego pupila.Chcieli psiaka łagodnego,a taka jest Kiara.Psiaki wchodzą do domu.Ada rekomenduje domek. Kiara w środę lub czwartek miała sterylizację. Niedawno dowiedziałam się,dzwonił domek,że Kiara jest jeszcze w schronisku.Domek przyjedzie po nią w piątek lub sobotę.Czekamy... W ciągu ostatnich 2 dni miałam w sprawie Kiary aż 5 telefonów. Quote
Gabi79 Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 No to uzupełniam wieści.Domek sprawdziła nam, w sobotę,Ada z Łodzkiego TOZ-u.BARDZO DZIĘKUJEMY!!! :) Dom z ogrodem,ogrodzona posesja.W domu jeszcze jeden pies,mieszaniec owczarka i kaukaza.Wielki,łagodny misiek.Państwo szukali towarzyszki dla swojego pupila.Chcieli psiaka łagodnego,a taka jest Kiara.Psiaki wchodzą do domu.Ada rekomenduje domek. Kiara w środę lub czwartek miała sterylizację. Niedawno dowiedziałam się,dzwonił domek,że Kiara jest jeszcze w schronisku.Domek przyjedzie po nią w piątek lub sobotę.Czekamy... W ciągu ostatnich 2 dni miałam w sprawie Kiary aż 5 telefonów. Dobre wieści!!! Mam nadzieję, że to wspaniały dom!!! Quote
Marycha35 Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 Oby to był TEN ds:) A jak Kiara się czuje? Quote
Romka Posted January 27, 2015 Author Posted January 27, 2015 Bardzo dobrze.W niedzielę była nawet na małym spacerku: Brzuszek goły po sterylizacji.Mała jest chudziutka.Domek będzie musiał zadbać o jej właściwą wagę. Quote
Marycha35 Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 Niechaj o brzuszek suniaczka dbają:);):) Quote
Marycha35 Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Kiarka, ciekawe jak tam ci się żyje?:) Quote
Romka Posted February 2, 2015 Author Posted February 2, 2015 To są ostatnie zdjęcia małej ze schroniska: Sprawdzanie czipa: Przywitanie z opiekunką: Quote
Romka Posted February 2, 2015 Author Posted February 2, 2015 Zmiana obroży: Wychodzimy ze schroniska,Tosia ,w głębi dziedzińca,przygląda się jak Kiara opuszcza schronisko Wsiadamy do samochodu: Quote
Romka Posted February 2, 2015 Author Posted February 2, 2015 Kiara jest trochę smutna,ale w domu czekał na nią Brego ...tak wyglądało ich pierwsze spotkanie.Brego chyba zadowolony... Więcej wieść już wkrótce,a teraz zmieniam tytuł wątku. Quote
phase Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Czekamy na więcej wieści.. Cieszę się bardzo, że udało się Kiarze! :) Quote
Marycha35 Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Sunieczko, zaufaj, jeszcze tyle w niej strachu... Czekamy na wieści o suni i fotki, gdzie Kiara z ogonkiem w górze:) Quote
Romka Posted February 15, 2015 Author Posted February 15, 2015 Już informuję i przepraszam wszystkich,którzy pytali mnie o Kiarę ,ale dopiero wczoraj dostałam te oto zdjęcia: "Kiara jest cudownym psem.Codziennie uczy się czegoś nowego.Zaprzyjaźniła się z Bregiem.Razem biegają po ogrodzie i szczekają na wszystko :) Byliśmy u weterynarza ,pani doktor zdjęła szwy i dała antybiotyk.Kiara już trochę przytyła,waży 32 kilo :) Jak wracamy z pracy,cieszy się jak szalona,strasznie lubi się miziać aż jej noga szaleje z radości. :) Jest grzeczna,pilnuje się nas i Brega.Jest już zupełnie innym psem niż 2 tygodnie temu(...)" Ale się cieszę!!!! :) Quote
Marycha35 Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 Ha, na takie info warto czekać:):):) Dziękóweczka!!! Udało się, sunieczko, jesteś szczęśliwa najwyraźniej:) Quote
Recommended Posts