AgaG Posted February 12, 2015 Author Posted February 12, 2015 A czy moje stała dotarła- bo wysłałam 4 dni temu? Tak, nie miałam ani chwili na zaglądanie ze względu na podróże z psami, ale dotarło 15 zł stałej za luty. zaraz zrobię aktualizacje na pierwszej :) wielkie dzięki Poza tym dotarło 10 dla Ergo od Dana i Muszkieterowie. Bardzo dziękuję Quote
AgaG Posted February 12, 2015 Author Posted February 12, 2015 Ja niestety na bazarku facebookowym nie mogę się doprosić jeszcze dwóch wpłat :( Ale za to na dogomaniackim wszystkie fanty zapłacone i dostarczone. Szczegóły wpłat na wątku bazarku, ale ponieważ jolantina zrezygnowała ze zwrotu kosztów przesyłek przeznaczając tę kwotę dla Ergo, ostatecznie z bazarku uzbierało się 116,30 zł - DZIĘKUJEMY :)Zaokrąglam tę kwotę do 120 zł i dzisiaj przelewam pieniądze na konto AgaG Aga, jak pieniądze wpłyną potwierdź proszę na wątku bazarkowym żeby można było bazarek zamknąć oficjalnie. Wielkie dzieki, jutro sprawdzę, Quote
ewkar Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 agat21, bardzo proszę, zajrzyj na bazarek biżuteryjny.Link w moim podpisie, nie mogę do Ciebie wysyłać pw. Ponowię prośbę. Quote
terra Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Bazarek w 1/2 dla Erga: http://www.dogomania.com/forum/topic/145561-nasiona-pomidork%C3%B3w-koktailowychdy%C5%84-ozdobnych-i-jadalnejpapryki-ostrej-dla-erga-i-suma/?p=16077046 zapraszam 1 Quote
kolejna kobietka Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Bazarek w 1/2 dla Erga: http://www.dogomania.com/forum/topic/145561-nasiona-pomidork%C3%B3w-koktailowychdy%C5%84-ozdobnych-i-jadalnejpapryki-ostrej-dla-erga-i-suma/?p=16077046 zapraszam Wspaniale! :lol: Quote
ewkar Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Bardzo niezręczna dla mnie sytuacja.Bazarek dla Ergo ( biżuteryjny) skończył się 7.02.Wszystkie fanty wysłałam, otrzymałam trzy przelewy na pięć.milaros19853201 napisała, że dostała przesyłkę, za co bardzo jej dziękuję. Nie wiem, co mam w takiej sytuacji zrobić. Quote
agat21 Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 agat21, bardzo proszę, zajrzyj na bazarek biżuteryjny.Link w moim podpisie, nie mogę do Ciebie wysyłać pw. Już lecę Quote
kolejna kobietka Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Bardzo niezręczna dla mnie sytuacja.Bazarek dla Ergo ( biżuteryjny) skończył się 7.02.Wszystkie fanty wysłałam, otrzymałam trzy przelewy na pięć.milaros19853201 napisała, że dostała przesyłkę, za co bardzo jej dziękuję. Nie wiem, co mam w takiej sytuacji zrobić. Nie wiem cioteczko, ale dopiero niecały tydzień minął od zakończenia bazarku. Rozumiem, że na pw napisałaś wiadomość do tych osób? Z reguły fanty wysyła się po otrzymaniu wpłaty, większość osób tak robi. Quote
agat21 Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Bardzo niezręczna dla mnie sytuacja.Bazarek dla Ergo ( biżuteryjny) skończył się 7.02.Wszystkie fanty wysłałam, otrzymałam trzy przelewy na pięć.milaros19853201 napisała, że dostała przesyłkę, za co bardzo jej dziękuję. Nie wiem, co mam w takiej sytuacji zrobić. Ewo, przepraszam bardzo, ale czasem mam taki nawał pracy czy wyjazdów, że nie jestem w stanie wchodzić na dogo codziennie, albo i nawet przez kilka dni z rzędu :( Albo uda mi się wejśc na chwilę i nie zaglądam na wszystkie "moje" wątki. Niestety:( Przelew dzisiaj puszczę. Jakby co, tom podam Ci na pw mój numer telefonu, to w podobnych sytuacjach będziesz mnie mogła "dźgnąć" smsem ;) 1 Quote
ewkar Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Dziewczyny,bazarki robię od lat na miau i tam jestem zadomowiona, czekać mogę sobie i nic się nie dzieje., poruszam się swobodnie.Szybciutko wysyłam fanty, zawsze najpierw, a potem czekam na przelew.Raz tylko się nacięłam, ale i tak ludziom ufam.To nie o to chodzi.Ja tutaj mam problemy z wysyłaniem i odbieraniem pw, nigdy nie wiem, czy coś robię dobrze.To mimo wszystko obce dla mnie forum, pieniądze są na Ergo, nie na moje koty ani psy, chciałabym być w porządku. Quote
terra Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 W takiej sytuacji napisz pw z pytaniem, kiedy możesz spodziewać się wpłaty. Ponaglaj. Zdarzają się niestety niesolidni użytkownicy, więc najlepiej jest wysyłać fanty po wpłynięciu pieniążków. Każdy to zrozumie. W sytuacji drastycznej taką niesolidną osobę umieszcza się w wątku: http://www.dogomania.com/forum/topic/14133-uwagakto-nie-wp%C5%82aci%C5%82-kto-nie-wys%C5%82a%C5%82-wyja%C5%9Bnienia-i-czarna-lista/ czasem to pomaga ;) 1 Quote
ewkar Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Nie mam czasu biegać dwa razy na pocztę i sprawdzać ile kosztować będzie wysyłka.Poza tym lubię ufać ludziom, naprawdę.Tutaj chodzi też o to, że nie mogę wysłać pw do agat21, taki komunikat się pojawia cały czas.Nie chodzi o czyjąś nieuczciwość, w żadnym wypadku. Quote
jola&tina Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Dziewczyny,bazarki robię od lat na miau i tam jestem zadomowiona, czekać mogę sobie i nic się nie dzieje., poruszam się swobodnie.Szybciutko wysyłam fanty, zawsze najpierw, a potem czekam na przelew.Raz tylko się nacięłam, ale i tak ludziom ufam.To nie o to chodzi.Ja tutaj mam problemy z wysyłaniem i odbieraniem pw, nigdy nie wiem, czy coś robię dobrze.To mimo wszystko obce dla mnie forum, pieniądze są na Ergo, nie na moje koty ani psy, chciałabym być w porządku. Radzisz sobie bardzo dobrze, ba świetnie. A PW z przypomnieniem o zapłacie zawsze wypada wysłać - może ktoś przeczytał i zapomniał wpłacić, może jeszcze nie przeczytał a może skasował wiadomość przez roztargnienie. Dałam Twój nowy bazarek na wątek reklamowy. Śliczności na tym bazarku. 1 Quote
Dana i Muszkieterowie Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 http://www.dogomania.com/forum/topic/145082-zakończony-rozliczamy-jubiler-księgarnia-ubrania-i-inne-różności-dla-ergo-do-30012015r/?p=16022512 z powyższego bazarku dla Ergo jest kwota : 582,95 zł. Proszę o podanie na pw nr konta, na które mam przelać i potwierdzenie, po wpłynięciu, na bazarku. Dziękuję. Mar.gajko, wielkie gratulacje :). To naprawdę wielka pomoc dla Ergo :). To kiedy następny ;) Twój ekstra bazarek :). Fanty zbieram ;) , jakby co :) . Poza tym dotarło 10 dla Ergo od Dana i Muszkieterowie. Bardzo dziękuję Aga, dziękuję Ci za potwierdzenie :). Quote
mar.gajko Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Mar.gajko, wielkie gratulacje :). To naprawdę wielka pomoc dla Ergo :). To kiedy następny ;) Twój ekstra bazarek :). Fanty zbieram ;) , jakby co :) . Aga, dziękuję Ci za potwierdzenie :). Dana, to przecież i Ty i Elficzkowa i Aga tez dałyście fanty. Jolantina wysyłala zaproszenia. To nasz wspólny wysiłek i działanie :) Teraz będę robić dla SBM dla Togusi, bo tam nieszczęść moc. Quote
ewkar Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 Radzisz sobie bardzo dobrze, ba świetnie. A PW z przypomnieniem o zapłacie zawsze wypada wysłać - może ktoś przeczytał i zapomniał wpłacić, może jeszcze nie przeczytał a może skasował wiadomość przez roztargnienie. Dałam Twój nowy bazarek na wątek reklamowy. Śliczności na tym bazarku. Dziękuję.Rzecz w tym, że NIE MOGŁAM wysłać pw. Quote
ewkar Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 Bardzo jestem ciekawa co u Ergo.No i jakiś odzew na ogłoszenia też powinien już być, to taki fajny pies. Quote
terra Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 Nie mam czasu biegać dwa razy na pocztę i sprawdzać ile kosztować będzie wysyłka.Poza tym lubię ufać ludziom, naprawdę.Tutaj chodzi też o to, że nie mogę wysłać pw do agat21, taki komunikat się pojawia cały czas.Nie chodzi o czyjąś nieuczciwość, w żadnym wypadku. Każdy robi jak uważa i co uważa za stosowne. Nie mam zamiaru niczego sugerować, tym bardziej narzucać, zrobisz jak zechcesz. Sorry ,że śmiałam wyrazić swoje zdanie, wesołych walentynek Quote
terra Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 Nie mam czasu biegać dwa razy na pocztę i sprawdzać ile kosztować będzie wysyłka.Poza tym lubię ufać ludziom, naprawdę.Tutaj chodzi też o to, że nie mogę wysłać pw do agat21, taki komunikat się pojawia cały czas.Nie chodzi o czyjąś nieuczciwość, w żadnym wypadku. Każdy robi jak uważa i co uważa za stosowne. Nie mam zamiaru niczego sugerować, tym bardziej narzucać, zrobisz jak zechcesz. Sorry ,że śmiałam wyrazić swoje zdanie, wesołych walentynek Quote
ewkar Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 terra, Ty się obrażasz? No, nie żartuj. Quote
terra Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 terra, Ty się obrażasz? No, nie żartuj. Obrażam? ! Żartujesz :) Odkąd skończyłam przedszkole przestałam się obrażać :) Natomiast ode mnie jak w poście wyżej ;) Quote
ewkar Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 No bo to trochę tak wyglądało. Bardzo ciekawa jestem co u Ergo.Zrobił jakieś postępy? Fanie byłoby, aby znalazł domek, bo potem święta, potem znów wakacje i mnóstwo psów wyrzuconych, jak zwykle, a domków jak na lekarstwo. Quote
AgaG Posted February 14, 2015 Author Posted February 14, 2015   No bo to trochę tak wyglądało. Bardzo ciekawa jestem co u Ergo.Zrobił jakieś postępy? Fanie byłoby, aby znalazł domek, bo potem święta, potem znów wakacje i mnóstwo psów wyrzuconych, jak zwykle, a domków jak na lekarstwo.   Bardzo fajny pan dzwonił, który ma dwa psy ze schroniska malutką dominujaca sunię i łagodnego mixa labradora oraz dom z ogrodem, Niestety szuka psa bardzo bardzo łagodnego, takiego poczciwiny i do ludzi i do zwierząt. Bardzo się starałam o podtrzymanie rozmowy i polecenie innych psów bezdomnych w mojej okolicy. Podeślę panu prozpozycje na mail. Oby coś z tego wyszło. Oj Erguś gdybyś był łagodny do psów miałbyś bardzo bardzo fajny domek ps. znowu szwankuje mi dogo, przepraszam za koszmarną ilość błędów w poście pierwszym edytowanym, na razie nie mam jak tego poprawić :( Quote
ewkar Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 Ale niech dzwonią telefony, jeden może będzie TYM właśnie.Ogłoszenia trzeba podnosić.A właśnie już pytałam jak postępy Ergo.Chwilę już jest po kastracji, czasem charakter psa się zmienia. Quote
agat21 Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 Ważne, że w ogóle ktoś dzwoni :) Jest nadzieja, że nie każdy będzie szukał takiego bardzo bardzo łagodnego psa, a na przykład kochającego i wpatrzonego w swojego człowieka ;) Quote
Recommended Posts