zachary Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 Trzymam kciuki, aby udało się pomóc biedakowi!... Quote
terra Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 Kochani, bardzo, bardzo Wam dziękuję za to ,że jesteście. Może wspólnymi siłami uda się pomóc temu biedakowi. On na tym łańcuchu nie ma żadnych szans. Z nadzieją zaciskam kciuki, żeby udało się psiakowi pomóc, na czas. Quote
Jola i Czterołapy Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 Nie znam tam nikogo, niestety...Byle zdjąć go z tego łańcucha! Quote
Tigraa Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 Jestem z drugiego końca Polski, ale jeśli by się znalazło dla niego jakieś miejsce, to mogę pomoc w odebraniu. Nie boję się niczego. Nie raz już robiłam takie "akcje"..W razie czego piszcie na pw. Nie jestem w stanie pomóc inaczej, mam pod opieką 11 psiaków... Quote
sleepingbyday Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 nie znam nikogo w okolicy, najbliżej 200km dalej jedną psiarę, ale ona raz, że zapsiona, a dwa, że wyjeżdża na święta do wawy i nie będzie w stanie pomóc w żaden sposób. natomiast trzymam kciuki, będę zaglądać, jak się jakos da inaczej pomóc, to zrobię, co mogę. A ludziom z okolicy na święta zycze wzajemności. niechaj zycie traktuje ich tak, jak oni zależne od siebie istoty. a wszystko będzie dobrze, czyż nie? Quote
elik Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 Dzwoniłam, ale bez odbioru. Będę jeszcze dzwonić. Może jest zajęta i nie może odebrać telefonu. Quote
Tigraa Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 czy może ktoś wrzuci link do miau? Czy pies jest duży, wielki czy mały? Quote
terra Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 Zaglądam i czekam na wieści. Wg oceny wolontariuszki, pies jest w typie labradora. Wątek na którym się pojawiło info: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=166615&start=15 Quote
Selenga Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 Dzwoniłam, ale bez odbioru. Będę jeszcze dzwonić. Może jest zajęta i nie może odebrać telefonu. Na moje wiadomości też nie ma żadnej odpowiedzi... Daj znać jeśli ci się uda dozwonić A ja poszukam jeszcze innych możliwości na wszelki wypadek Quote
Tigraa Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 Czy ktoś się orientuje jakie fundacje działają w okolicy Tarnobrzega? Quote
Tigraa Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 Z opisu myślę,. że to ten dom... z czerwonej cegły, koło drewnianego płotu po lewej stronie pod szmatą wystają czarne łapki... :-( https://www.google.pl/maps/@50.5760073,21.9250526,3a,75y,20.59h,80.31t/data=!3m4!1e1!3m2!1sT65Sffbh_th6mvdYZiYEkQ!2e0 dzwonię do fundacji Felineus, ale nikt nie odbiera telefonu, może ktoś do nich napisać maila? Bo ja zaraz jadę i nie będę miala dostępu do netu. http://www.felineus.org/kontakt Quote
Selenga Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 Czy ktoś się orientuje jakie fundacje działają w okolicy Tarnobrzega? Fundacja Happy Garden - napisałam do nich, elik dzwoni do szefowej Stowarzyszenie Ogród św.Franciszka - olali dziewczynę z miau i inne dziewczyny też mają z nimi złe doświadczenia kto jest z okolic Tarnobrzega? Na dogo w tej chwili praktycznie nie ma nikogo. Była Paulina_mickey, napisałam do niej, ale nic nie wskazuje na to żeby odebrała wiadomość, na dogo nie ma jej od kwietnia chyba Z opisu myślę,. że to ten dom... z czerwonej cegły, koło drewnianego płotu po lewej stronie pod szmatą wystają czarne łapki... :-( https://www.google.pl/maps/@50.5760073,21.9250526,3a,75y,20.59h,80.31t/data=!3m4!1e1!3m2!1sT65Sffbh_th6mvdYZiYEkQ!2e0 Ciotka czytaj uważnie :) Dom został ROZEBRANY, została tylko stodoła. Ten na zdjęciu wygląda za porządnie, a tam mieszkała starsza kobieta, która już od dawna nie radziła sobie w życiu. Próbuję się skontaktować z Happy Garden przez "naciski" z facebooka Quote
Tigraa Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 Tak wiem, że rozebrany, ale myślę, że to mógłby być ten dom drewniany obok. Dziewczyna dokładnie opisała jak trafić, myślę, że to ten psiak, którego łapy widać przy płocie na fotce. Quote
Bogusik Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 Na fb znalazłam Tarnobrzeskie Stowarzyszenie "Chrońmy Zwierzęta" Moze z nimi się skontaktować lub osobami z ich strony https://www.facebook.com/tschz.tarnobrzeg?pnref=story Quote
Selenga Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 Na fb znalazłam Tarnobrzeskie Stowarzyszenie "Chrońmy Zwierzęta" Moze z nimi się skontaktować lub osobami z ich strony https://www.facebook.com/tschz.tarnobrzeg?pnref=story Napisałam :) Quote
jola&tina Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 A Stalowa Wola? to chyba nawet bliżej tej Jamnicy? AnkaW ze Stalowej Woli była dziś aktywna. Nikogo więcej nie znalazłam. Quote
Nadziejka Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 iskierki kochane a jakby tak wyszukać num na jaks straz.. tam w tej okolicy dzwonic poprosić o sprawdzenie ... już sama nie wiem czlek myśli i trwoga wielka w sercu co czynic co robic na miotle nie polece samochodem nie umiem gdyby tak ktoś mogl pojechać ...choć to str kawal drogio ... już myśli rozne jak tam trafic ech ... Quote
Nadziejka Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 rozsyłam jeszcze dziś z nadzieja nadzieja nie umiera ....nigdy kochane rozsyłajcie prosze może się zbierzemy jakims cudem poedziemy Quote
anica Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 Przybiegłam na zawołanie Ewuni ale pomóc nijak nie mogę, za daleko! zapisuję.. Quote
giselle4 Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 Ewa mogę pomoc w karmie,moge nawet podac budę jak ktoś by jechał ale nie znam tam nikogo smutne to zycie psie:( Quote
Nadziejka Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 Grazus moja Grazus sercem klanaim kokana ja już dziś ja ta czarownica i omlaom z okna nie wyleciała w pracy ... boc mysle i zamyślam i kombinuje jak tam jechać dziekuje dziekuje aby na czas zdazyc o matko jakies to będą swieta .. jak czlek ma w sercu umierające bidy ... Quote
Recommended Posts