Livka Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 A ja wklejam jeszcze prościej - naciskam lewy klawisz myszki i przeciągam po banerku tak, że robi się podświetlony (taki niebieskawy), potem klikam na ten podświetlonym banerku prawą stroną myszy i wyskakuje formatka - zaznaczam Kopiuj - potem otwieram sygnaturkę, a potem już tylko daję wklej i zapisz na koniec. Popróbuj :) Quote
Grażyna49 Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 A ja wklejam jeszcze prościej - naciskam lewy klawisz myszki i przeciągam po banerku tak, że robi się podświetlony (taki niebieskawy), potem klikam na ten podświetlonym banerku prawą stroną myszy i wyskakuje formatka - zaznaczam Kopiuj - potem otwieram sygnaturkę, a potem już tylko daję wklej i zapisz na koniec. Popróbuj :) oba sposoby po kilka razy próbowałam Obrazek się pojawiał,znikał i znowu pojawiał. Zapisywałam ,wracałam na stronkę i obrazek jest ale nie podlinkowany Trudno,matoł jestem i już Quote
Grażyna49 Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 Zrobiłam ogłoszenie na ale gratka Może będę miała szczęśliwą rękę Quote
Livka Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 Nie płakusiaj za którymś razem będzie dobrze ;) Trzymam kciuki - skąd miałaś tekst do ogłoszeń ? Quote
Nutusia Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 Grażynko - jeśli umiesz wstawić ogłoszenie, to i tak jesteś debeściak! ;) :) Quote
Grażyna49 Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 Aj tam tekst. Prosto napisałam czy mnie ktoś pokocha,czy znajdę domek a w tytule cudna sunia w typie nowofundlanda do adopcji. No i zdjęcie ze strony pierwszej Quote
Grażyna49 Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 Grażynko - jeśli umiesz wstawić ogłoszenie, to i tak jesteś debeściak! ;) :) Ale na ale gratka to bardzo prosto się wstawia. Konto miałam założone jak szukałam domku dla mojej Tory http://alegratka.pl/ogloszenie/piekna-sunia-w-typie-nowofundlanda-do-25611939.html Quote
Livka Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 Pokazujemy Gwiazdkę :) Może ktoś napisałby krótki tekścik - zamówię jej pakiet 50 ogłoszeń. Quote
konfirm31 Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 Jestem u Gwiazdki. Rzeczywiście, śliczna dziewczynka :) No, to popracujmy nad tekstem :) Piękna i smutna Gwiazda z Radys szuka domu Smutna, tęskniąca za człowiekiem Gwiazda, czeka na swojego człowieka w schronisku w Radysach. Ma cztery lata i nie powinna nadal tkwić w schroniskowym boksie, tylko biegać lub tulić się do swojego człowieka z radosnym uśmiechem na piegowatym pyszczku. Gwiazda, jak na dużego kudłacza przystało, jest spokojną, zrównoważoną sunią. Jest w niej dużo z poczciwego niufa, trochę z bordera. Prosi o miłość i o dom - najlepiej od zaraz. Nie zostanie wydana na łańcuch. Jej obecny adres: KOJEC: IV - 45 NR: 3747Gwiazda przebywa w Radysach, ale istnieje możliwość transportu do nowego domku.Kontakt: [email protected] (e-mail DO WOLONTARIUSZY),TEL. DO SCHRONISKA (w godz. 10-16): 513-83-55-80 ; 506-99-23-13 Quote
Grażyna49 Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 Dzień dobry Gwiazdeczko. Dziękuję pięknie wszystkim odwiedzającym w imieniu laleczki. Ogłoszenie tzn treść super tylko proszę nie piszcie nic o Border. Ja trzeba reklamować jako w typie nowofundlanda. Z ogłoszenia ani jednego telefonu./tam jest ogłoszona na moje dane/ Quote
phase Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 Po co na sile szukac w niej mixa? Najlepiej ominac kwestie ras i w tekscie o zadnej nie wspominac po prostu niech bedzie Gwiazda. Quote
Livka Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 Może faktycznie spróbować ogłoszeń bez określania rasy - Gwiazda jest tak uroczą sunią, że powinna się spodobać :) Następną partię ogłoszeń można już ukierunkować na konkretną rasę. Quote
phase Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 Może faktycznie spróbować ogłoszeń bez określania rasy - Gwiazda jest tak uroczą sunią, że powinna się spodobać :) Następną partię ogłoszeń można już ukierunkować na konkretną rasę. dokladnie, moim zdaniem tak dziewczynka rzuca sie w oczy bo ma inna urode, ze osoba ktora od razu ja pokocha sie odezwie. ;) Quote
Grażyna49 Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 dokladnie, moim zdaniem tak dziewczynka rzuca sie w oczy bo ma inna urode, ze osoba ktora od razu ja pokocha sie odezwie. ;) Za to trzymam kciuki. Quote
Livka Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 Witam Gwiazdeczko - zamówiłam ci pakiet 50 ogłoszeń :) Quote
konfirm31 Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 Super :) Dziękuję w imieniu Gwiazdki. Może wreszcie ktoś ją zobaczy i pokocha :) Quote
Grażyna49 Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 Wielkie dzięki Livko.. Na ogłoszenie w alegratka dalej zero odpowiedzi.. Myślałam,że będę miała szczęśliwą rękę dla Gwiazdeczki. Nic ,czekamy dalej. Quote
Florentyna Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 Podpytałam Fundację, która zaopiekowała się wcześniej Bertą z Radys - Berta znalazła domek stały i myślą o tym, żeby wziąć do siebie Gwiazdę :) Quote
konfirm31 Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 Podpytałam Fundację, która zaopiekowała się wcześniej Bertą z Radys - Berta znalazła domek stały i myślą o tym, żeby wziąć do siebie Gwiazdę :) Florentyno, w jednym poście podajesz dwie wspaniałe wiadomości :) Wspaniały pomysł miałaś z tym "podpytaniem " :) Quote
Livka Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 Podpytałam Fundację, która zaopiekowała się wcześniej Bertą z Radys - Berta znalazła domek stały i myślą o tym, żeby wziąć do siebie Gwiazdę :) Byłoby super - Gwiazdka miałaby namiastkę domu Quote
Grażyna49 Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 Podpytałam Fundację, która zaopiekowała się wcześniej Bertą z Radys - Berta znalazła domek stały i myślą o tym, żeby wziąć do siebie Gwiazdę :) Oj,aż się popłakałam ze szczęścia...... Quote
Recommended Posts